PCIB - Et Norsk farma eventyr, 2018 blir utrolig spennende!

Slettet bruker
PCIB 18.01.2018 kl 13:36 19641

Published: 08:00 CET 18-01-2018 /GlobeNewswire /Source: PCI Biotech Holding / : PCIB /ISIN: N00010405640

PCI Biotech: Extension of preclinical research collaboration agreement with a top-10 large pharma company

Oslo (Norway), 18 January 2018 - PCI Biotech (OSE: PCIB), a cancer focused biopharmaceutical company today announced that they are extending the preclinical research collaboration with an undisclosed top-10 pharma company, initiated in September 2015. The extended evaluation period spans over 6 months, until the end of June 2018, and may be further extended.

The pharma company is one of the global leaders in nucleic acid therapeutics. The aim of the extension is to further evaluate the synergistic effects of both parties' technology platforms and to determine whether PCI Biotech's fimaNAc technology has the potential to enhance the therapeutic effect of the partner's nucleic acid therapeutic compounds. The companies will evaluate the data generated in this research collaboration and explore the potential for a further partnership based on this outcome.

Contact information:
Per Walday, CEO
pw@pcibiotech.no
Mobile: +47 917 93 429

Extended studien.
Mitt gjett er at extension studien er veldig imminent. De overinkluderet med antall pasienter da de ska ha 6 patienter inkluderet. Oppfølgning 3 uker etter siste behandling. Første pasient ble inkluderet 11 August og forløpet er opp til 8 cykler a 21 dager, 8 dager til 2 gange firmaporfin og 21 dager til safety avlesning. I alt opp til 197 dager. Første pasient startet 11 August, så denne vil vi nok ha read out på allerede. Hvis inklusjon av nødvendige antall pasienter ble gjort ila 3 mnd, så vil vi ha færdig DLT resultat mars/april. Alt det regulatoriske som ikke er avhengig av interim resultatene burde da også være på plass sånn at studien pf2 studien kan starte ila Q2.18
Jeg er helt sikker på at saferty (DLT) på gjentatte behandlinger ikke bliver noe issue.

Pf2 studien
PW sier at Pv2 er klart ”neste fase er en pivotal fase med accelerer review” sier PW. Et fase II og to fase III er vil være uetisk på denne indikasjon. (inoperabel gallegang)
Studiet bliver et standard of care mot Pcib behandling. Veldig fornuftig, en til en i randomiseringen, gir behov for færrest pasienter. Omkring 100 pasienter og med 30-50 centre vil inklusjonen gå raskt
Jeg tror vi får en interim avlesning med accelered mulighet (godkjenning til markedet), etter 3. mnd behandling eller ca 30% av pasienterne. Da safety ikke er noen issue lengere er det kun effekt som interim avlesningen avhenger av. Her vil det etiske komme til å stå i sentrum, flere behandling vil gir bedre effekt. Cohort 3 og cohort 4 gir best effekt og min påstand er at vi vil med flere behandlinger komme på en CR på over 50%. Og så bliver det meget vanskelig å oppretholde standard of care armen.
Jeg tror derfor at vi kan han markedsadgang ila. Q4.18 eller Q1.19. Det bliver interessant hva de kommer frem til. Han sier jo også at EMA er letter å diskutere med og at de er på et højere niveau, hvor FDA er mere detalje orienteret.
Få specialistcentre har flere fordeler, det er letter å kontrollere, studien bliver billigere, mindre utstyr er nødvendig og markedsføringen av fimaporfin bliver veldig lett. BP kan nærmest gå til dekket bord.
Han sier at det bliver 30-50 centre i hele verden, og det overrasker meg positivt. Det betyr at veldig mange av specialistcentrene i hele verden vil være med. Det er ennå et skulderklapp som viser at alle leger av betydning vil være med på denne succes.

Han sier at 3000 pasienter er tilgjengelig for fimachem for initiel target PW er jo en forsiktig mann, så jeg tolker det sånn at markedet er på ca. 3000 behandlinger plus gjenbehandling og han poienterer at dette er uten Asia. Jeg tror også det er det som Einarsson fisker etter i dette spørgsmål. Flere har jo regnet kursmål ut fra 1500 pasienter, men jeg tror rolig at vi kan regne med at det bliver min 3000 pasienter bare i Europa og USA.

Spørgsmålet om Asia er veldig interessant, her avslutter han litt nølende og vil ikke vil si hverken det ene eller det andre om det. Han sa på Q3 at de vurderte om Asiatiske siter kunne komme med i studiet. Jeg gjetter på at hans svar kommer av at de sitter i veldig ”imminente” partner diskusjoner.

JP. Morgan i San Francisco.
Legg merke til hva PW sier her. Man kan delta på konferencen, man kan arrangere møter selv utenfor, eller man kan få firmaer til å arrangere møter. Det går på opfølgningsmøter og nye møter.
PW sier ”vi snakker med investorer og potensielle partnere, og vi arrangerer selv vores møter”. Dette er en meget vigtig oplysning. Et lite firma som Pcib arrangerer ikke selv møter uten at man er veldig langt hen i processen eller man har stor interesse fra investorer og partnere. Han sier også at de bevidst jobber på å få internationale investorer inn for å få en mere internasjonal eier struktur.
Dette er super intessant kursmæssig. P.T har vi ingen fonde, ingen specialeinvestorer, ingen internasjonale investorer. Hva tror dere som skjer når resultaene viser seg via pf2 studiet og partneravtaler. Da bliver det kø i døra :- )

fimaVacc
De har hurtig respons, som gir behov for færre vaccinasjoner for å få respons. De måler i første omgang overall T celle respons (CD3 respons), deretter CD4 og CD8 som er veldig vigtig for terapautiske vacciner (i dette tilfelde kreft vaccinasjon). De har høye respons rater.
Ikke så mye nytt her, men jeg gjentar bare meg selv, fimavacc kan bli mega stort for Pcib. De resultater som kommer ila. de neste måneder bliver særdeles interessante.

"life-cycle-management"
Plattformen har masser av muligheter blærekreft, hode hals som vaccinasjon i tumor. Esophagus kreft, Pankreas kreft (samme kombinasjons behandling som I gallegang). Især ASIA med mange hulrums tumorer, CPI kombinasjons behandlinger, sammen med partnere.

“You name it We got it.”


Einarsson ”alle CEO i små selskaber som sier de ikke har samtaler med BP, de lyger” "det gjør de" P.W.
Redigert 21.01.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
Russebuss
17.09.2018 kl 15:16 3698

Comtum
Må innrømme at jeg gjorde samme "feil" som deg. Mange diskusjoner med min megler og vi var 99% sikker på emi bl.a. av det vi hørte på podcasten : Den dagen vi annonserer fase 2 osv den dagen vil vi annonsere finansieringen !! Og da måtte det på en måte bli emi for hadde dem hadd en BP på kroken så måtte dette vær meldt den dagen avtalen ble inngått og det skulle mye til at dette klaffet samme dag. Pytt vi blir med videre for full musikk.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
Computum
17.09.2018 kl 15:17 3696

Hr. Duck
Jeg vil ikke gi meg ut på tipping. For alt avhenger av hva som kommer fra selskapet de kommende måneder. Jeg håper det kommer noe som kan gjenskape entusiasmen. Hvis det blir nyhetstørke så vet vi hvilken vei kursen vil tendere.
Jeg vil forøvrig benytte mine tegningsretter såsant de beholder en positiv verdi.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
Gunnersaurus
17.09.2018 kl 15:19 3680

Det var ikke 100 % innlysende at det kom til å bli emisjon. En partneravtale hadde i mine øyne også en viss sannsynlighet. Etterpåklokskap i aksjeverden er ellers noe av det jeg misliker mest av alt. Man kan ikke gråte over spilt melk. Timing i aksjemarkedet er betinget av flaks. De som sitter med midler nå har flaks slik jeg ser det for nå får de en eventyrlig mulighet til rimelig inngang.

Jeg er ekstremt skuffet over kursutviklingen, på lik linje med flere andre, men mener dette er forbigående, akkurat som en influensa. Dritt når den herjer som mest men etterhvert kommer vi til hektene igjen like sterke som vi var før "sykdommen". Den dagen det eventuelt skulle komme noe negativt rundt det viktigste, nemlig data fra fimaCHEM, da vil jeg bli bekymret. Enn så lenge ser jeg ingen røde flagg og handler deretter.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
stifinner
17.09.2018 kl 15:20 3677

Problemet ditt, hr Duck, er at du ikke har peiling på hva Pcib holder på med, og du har heller ikke tatt deg bryet med å sette deg inn i det.
Og grunnen til at du har engasjert deg, på Pcib-trådene, er jo at jeg for noen år siden solgte Strong og kjøpte Pcib, og anbefalte i lengre tid flere Strong-aksjonærer til å gjøre det samme. Russebuss fulgte mitt råd. Alt mitt prat på Strongtrådene førte til at du proklamerte at du skulle "snakke ned kursen" på Pcib, noe du mislyktes fullstendig med, som vi vet.
Jeg tror du vil mislykkes nå også, med dine antakelser om fremtiden for Pcib.
Vi får se hvem som får rett etter hvert, og skulle du feile så blir det litt interessant å se hvordan du takler det.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 15:24 3660

re Stifinner,

det er ikke mitt problem for jeg har ikke aksjer og jeg er ydmyk for at jeg ikke forstår det fundamentale. Derimot har jeg spådd om kursen pga emisjonen og det har jeg gjort bra.

Jeg synes vel egentlig at du har et større problem stifinner. Du har heller ikke peiling på hva selskapet holder på med, du har aksjer i selskapet og er overhodet ikke ydmyk på tross av din manglende kunnskap.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 15:29 3646

re stifinner:

stifinner

18.07.2018 kl 08:11
2810


Baron 1, jeg bruker ikke tid lenger , her på forumet, for å forklare hvorfor Pcib er en god investering, det har jeg gjort før. Jeg mener at folk kan sette seg inn i Pcibs teknologi sjøl, og så ta en beslutning.
Hvis du hadde gjort det, hadde du sannsynligvis kjøpt.
Lykke til.

for eksempel denne mangel på ydmykhet stifinner. Her var kursen på 54 kroner.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 15:31 3639

re stifinner:

stifinner

17.07.2018 kl 21:21
2972


Baronen, ikke vær så sarkastisk da, men PCIB har faktisk steget 10% siste uke, og den stopper ikke der,tror jeg.
Hadde du kjøpt da jeg anbefalte i september 2016 på 5 ,hadde du tjent mye penger, baron, og det er jo vitsen da, baron!
Hr. Duck er helt borte, han skulle snakke kursen ned til null, han lyktes ikke,og, er helt borte. Hvorfor det,tror du?
PCIB er en vinner, men det er greit å sitt med noe SP.


Måtte ta med denne stifinner. Hadde helt sluttet å skrive her på forumet for det var så mye usaklig. Men når du presterte å skrive sånt tull så følte jeg det var tiden for et comeback.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 15:32 3631

re stifinner

stifinner

17.07.2018 kl 21:47
2957


Det er enkelte her på Sp-trådene som sitter med hue i ræva og nekter å ta gode råd fra stifinner.
Veldig synd, for rådene er godt ment.


En av mine favoritter.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
stifinner
17.09.2018 kl 15:37 3613

God dokumentasjon av det jeg mener, du tålte ikke mine sterke anbefalinger av Pcib på en Strongtråd, og tapte derved mye på ikke å følge rådet mitt.
Litt bitterhet ute og går hos deg, hr Duck?
Interessant å se hva du samler på.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
lengeleve
17.09.2018 kl 15:38 3609

Så her bekrefter du mer eller mindre din agenda HrDuck. Veldig tydelig at disse innleggene irriterer deg grønn.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
HrDuck
17.09.2018 kl 15:54 3559

re stifinner, din påstand var at du hadde gitt gode anbefalinger. Min påstand er at ei ødelagt klokke viser rett tid to ganger i døgnet. Hvordan det et raskt søk på forumet gjør at jeg sparer på gamle ting forstår jeg ikke. Heller ikke forstår jeg hvordan stifinner sin påstand om min angivelige bitterhet beviser at det er sant. Andre har også påstått det og også de har feil. Se på innleggene jeg har limt inn. Hvordan kan jeg være bitter for at jeg ikke kjøpte på kurs 54?? Kursen nå er 34, TRETTIFIRE!!!!!


Men det viser at kompetansen ikke er til stede. Så folkens vær forsiktige når dere leser alt som blir hausset her. Mange er på grensen til desperate og ønsker å lure inn nye kjøpere. Bortkastet med alle aksjer som kommer til salgs pga emisjonen.

Så vær forsiktige og vurder nøye hvem dere stoler på. Jeg som har sagt helt siden emisjonen ble meldt at kursen vil falle eller de som gjentatte ganger kommer med usakligheter og personangrep på meg eller andre som uttaler seg kritisk.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
liang
17.09.2018 kl 16:16 3496

Akkurat likt sist denne tråden stilnet av.
Hvem gidder noe slikt?
spam , hverken mere eller mindre.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn
17.09.2018 kl 16:20 3484

Blir mer å mer desperat den kvakk kvakken der:) du får håpe på 30 kroner imorgen.
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
Durable
17.09.2018 kl 21:33 3246

Hvorfor kom ikke tegningsrettene på konto I DAG?

Jada, jeg vet at de ikke kommer før onsdag. Men hvorfor ikke?
Det er jo innlysende og helt opplagt at dette skapte eller i alle fall bidro kraftig til dagens fall!
Jeg er sjeleglad for at mine PCIB-aksjer ikke er belånt, for da ville jeg trolig gått på en kjempeskrell i dag.
Og det var det utvilsomt mange som gjorde, og ble ristet ut av aksjen på stop-loss.

Så hvorfor i all verden kunne ikke tegningsrettene kommet på konto I DAG?!

Konspirasjonsteoretikeren i meg undres over hvem som har mest å tjene på at det ikke ble slik........
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare
fabian2
18.09.2018 kl 01:07 3117

Når Donald forsvinner ,......hva da...…….?...….. så dukker nok Fetter Anton opp....
Redigert 21.01.2021 kl 04:07 Du må logge inn for å svare