IOX - Qué pasa?

Slettet bruker
IOX 01.06.2019 kl 14:46 42041

Tillater meg å flytte over fra annen tråd - antar at de fleste av oss lurer på hva som foregår bak kulissene - que pasa ?

Dette var et svar på et innlegg fra helloween om NORTH og bonds, og som este litt ut........, men som noen kanskje kan ha interesse av diskutere videre. Q1 har passert, og selskapet taper fortsatt penger "as is". Ikke noe nytt i det. Kvartalsrapportene er i grunnen kjedelig lesning så lenge selskapet bruker lang tid på å definere/endre rammene for videre fremdrift i Colombia. Hva har vi i vente ? ANH har nettopp forlenget lisensen. So whats next ?

**************************************

Det NORTH har notert i balansen utgjør ca MUSD 1. I følge Arctic sent i 2018 så var det lite omsetning av bonds i løpet av året, og lite håp om kjøp under pålydende selv på volum. Om vi legger det grunn så har NORTH ikke mer enn 1/30 av pålydende verdi. Ekskl PIK.

Jeg vil påstå at dagens obligasjonseiere sitter i en sterk posisjon når lånet skal refinansieres. Spørsmålet er - til det kjedsommelige - hvem som sitter på begge sider av bordet, og hvor langt tørr de å tøye strikken når det gjelder bytte til direkte eierskap. Selskapet evner jo å betjene et stort lån med relativt høy kupongrente til tross for begrenset prod målt mot det som kan være potensialet, men det spørs om det er det mest interessante for obligasjonseierne når lånet skal refinansieres denne gangen. Det kan også bli vanskeligere for selskapet å betjene renter i en overgangsfase der det må bruke cash på CAPEX på gjenværende forpliktelser på LLA-47, samtidig som selskapet i de siste Q`s også nevner konkrete og nødvendige planer for Puli-C for å unngå ytterligere prod tap.

Old Andes er "offisielt" sluppet inn på eiersiden gjennom lisensene i Argentina. Forlengelsen av LLA-47 er i boks. Vilkår ble ikke nevnt i Q1 og er foreløpig ikke avslørt. Dialogen med SLS derimot har enda ikke endt opp i noe konkret i følge selskapet. Det er snart GF, og innkallingen kommer i løpet av de neste ukene. Det gjenstår fortsatt 10 mill aksjer fra fjorårets vedtak om emisjon. Så tett opp til ny GF så blir neppe denne fullmakten brukt. Det kommer et nytt forslag om emi, og når Old Andes nå har kontroll om +40% så glir nok det forslaget lett gjennom GF med et fraværende retail-publikum. Men, dette er tross alt et nødvendig verktøy å ha i verktøykassa.

Fortsatt en del ull her, og dermed spekulasjoner. Jeg forventer at årets GF nok en gang gir styret fullmakt til å øke kapitalen med 50%. Hvor stor andel som faktisk blir brukt, når og på hvilken måte gjenstår å se. Men det er vel grunn til å tro at styret må ha denne fullmakten på plass før man kan forhandle ferdig med obligasjonseierne. Og da er vi muligens i Q3 før vi får svar på refinansiering av bonds, og dernest melding om avtale med SLS eller annen partner.

For ordens skyld (lek med tall) om vi forutsetter at selskapet må hente inn MNOK 40 i cash til sin andel av CAPEX på de neste 2-3 brønnene samt WDW:

Emi 20% - 17 mill nye aksjer - 20% rabatt på 3 blank - ny EK MNOK 41 - MCAP 242 - cash MNOK 40, ingen konvertering - lite sannsynlig
Emi 30% - 25 mill nye aksjer - 20% rabatt på 3 blank - ny EK MNOK 60 - MCAP 262 - cash MNOK 40, konvertering MNOK 20 - tvilsomt pga lav konvertering
Emi 40% - 34 mill nye aksjer - 20% rabatt på 3 blank - ny EK MNOK 82 - MCAP 283 - cash MNOK 40, konvertering MNOK 40 - fortsatt beskjeden konvertering av bonds
Emi 50% - 42 mill nye aksjer - 20% rabatt på 3 blank - ny EK MNOK 101 - MCAP 302 - cash MNOK 40, konvertering MNOK 60 - muligens mest aktuelt på dette nivået

Alt i alt. Tror det vil være nokså stille fra selskapet frem til medio Q3, men vi kan håpe på nytt om SLS/boring før GF for å sprite opp stemningen og for å gi et boost på inngangsverdiene som jeg har brukt ovenfor. Det er selvfølgelig mye bedre om emi kan settes på vesentlig høyere verdier. Også i forhold til hvor mye en emisjon kan spise av bonds.

Hvilken vurdering NORTH har gjort av dette får vi ikke vite noe om, men selskapet tok posisjon en eller annen gang i løpet av Q4/2018. Så allerede da må jo selskapet ha sett en eller annen oppside, eller ha gjort en avtale der bonds kun er en del av en større sammenheng, og der sluttresultatet må være mye mer spennende enn å sitte på kupongrenta i +12 måneder. Og finnes det flere slike aktører som NORTH i obligasjonslånet, eller er resten mer eller mindre kontrollert av Old Andes ?

Edit:

**************************************

Obligasjonslånet kan refinansieres på flere måter; som en forlengelse "as is", som en forlengelse med endret kupongrente med eller uten ny ramme; eller som en variant av disse der en emisjon spiser av pålydende verdi. At selskapet kan refinansiere på annen måte med et nytt lån er nok ikke mulig uten at store deler av bonds tas ut i en konvertering. Hva det endelige resultatet blir til slutt gjenstår å se, men det er lite trolig at Old Andes deltok i den siste emisjon uten at man har kontroll på utfallet. Det kan bety to ting, at det allerede foreligger en avtale, eller at Old Andes har den nødvendige kontrollen i obligasjonseiermøtet når denne beslutningen skal tas uten risiko for utvanning av egne interesser.

Konspiratorisk eller ikke; det kan ikke være noen tvil om at Old Andes har kontroll på bonds, og sitter på begge sider av bordet. Enten direkte kontroll, eller ved at man har kontroll på andre deltakere- som f.eks NORTH - gjennom avtaler om hva som skal skje videre.

**************************************

Forlengelsen fra ANH var nok en viktig forutsetning. Ikke bare i forhold til refinansiering av bonds, men sannsynligvis også for SLS eller ny partner på gjenværende forpliktelser. Det er vel en rimelig forutsetningen at en partner må vite at selskapet kan innfri sine forpliktelser ovenfor ANH, og at investeringene som gjøres faktisk kan nedbetales innen rimelig tid med minst mulig risiko. Så når selskapet skriver at det er pågående diskusjoner, så skal dette kanskje leses mer som "vi venter på nødvendige avklaringer med ANH og bonds". Nå vet vi at ANH har sagt sitt. Jeg antar at det også omfatter enighet om garantier, så da bør det kun være refinansieringen som må på plass før SLS eller annen part tar frem pennen og signerer.

*************************************

Neste forfall på bonds er medio juli. GF er 27. juni. Det er antakelig i løpet av denne perioden at refinansieringen kommer på plass. Nyheter om boring kommer neppe før dette er avklart.

*************************************
Redigert 21.01.2021 kl 06:59 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
07.06.2019 kl 15:24 5027

Enig i dette Bææærnt, men når produksjonen kommer i gang på LLA7 og treffprosenten er stor i følge 3D seismikken som er utført, så tror jeg nok IOX om de selv ønsker å selge skal få rimelig godt betalt for disse feltene og da spes LLA47. Dette er gullegget til selskapet og snart håper og tror jeg at vi vil få en melding om borestart. Finne de en OK produserende brønn på første forsøk så kan du jo prøve å handle aksjen til under kr 10. Men en så lenge kan man fortsatt kjøpe på 2 tallet. Risiko er ikke for kvinnfolk
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
07.06.2019 kl 15:35 5000

Så IOX selger selskapet sitt for summen de skylder obli.eierne i dag? Tror du ikke selskapet er i stand til å utføre en emisjon så de får inn kapital til å bore mange brønner og mangedoble sine inntekter. Tror du det blir vanskelig for IOX å få lån til å betale obl.eierne evt en utsettelse av disse? Men det avhenger seff at dette jævla boret snart kommer seg i bakken og begynner å suge opp dette sorte gullet. Det kan være enorme mengder olje der og dette vil vi ha opp. Nå er det helg. Stikker og trener litt før deilig mat og drikke skal fortæres. tjallabais
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 15:47 4968

Jeg sier ikke annet enn at dersom noen kjøper IOX eller LLA-47 så sitter disse mest sannsynlig som obligasjonseier idag. Hva prisen kan bli har jeg ingen klar formening om.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Osnap
07.06.2019 kl 15:50 4961

"Tror du det blir vanskelig for IOX å få lån til å betale obl.eierne evt en utsettelse av disse?"

De har hatt "en god dialog" om dette i over et halvt år nå, så tydeligvis ikke så lett som du tror.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Jæims Bånn
07.06.2019 kl 15:51 4962

Dette er en av de tingene som skurrer mest med IOX for en som leser bare overskriftene + bittelitt til.
For meg virker det som om LLA47 IKKE er like bra som de prøver å innbille aksjonærene.
Dersom dette feltet bare er å pumpe olje opp fra bakken og cash i lomma, hvorfor finansierer de ikke opp og drar finger`n ut fra det berømte r...hølet??
Noen som husker Norse Energy og deres Herkimer felt i New York?
Dette ble presentert som sikker boring og gode resultater på alle brønner. Sant nok det, men de "glemte" å fortelle at decline var 50% på noen uker..
Den "svindelen" sitter friskt i mitt minne. Dra sammenligning med denne uthalingen og nå satsing i Argentina og legg sammen 2+X=4
Enten klarer de ikke finansiere Colombia, eller så er feltet langt dårligere enn kommunisert.
Boret blir det i alle fall ikke med dagens IOXregime
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 16:01 4944

Det er som å banne i kjerka, men ja......................selskapet har ikke presentert data fra ny seismikk, og ASR 2018 ga heller ingen synlig boost is anslagene.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Jæims Bånn
07.06.2019 kl 16:05 4938

..men for all del. Lisensene ser veldig spennende ut og IOX bør bli repriset om de klarer å legge fram vettuge planer som de klarer å holde.


Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 16:36 4891

Ser dere siste salg 274087 aksjer på 2.99. Er det slik at kapteinen stikker uten varsel! Kanskje inside kjøp men vanskelig.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 16:39 4885

Det var en krysning ja. Kode 99.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 20:03 4731

Noen på topp50 solgte 274K utenfor børs i dag. Eller overførte til egen konto med annen merkelapp. Dersom salg - hvem kjøpte ?
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
ag-3
07.06.2019 kl 20:03 4730

Når det gjelder spekulasjoner om Lla47 så tror jeg seismikk og treff på første forsøk sier sitt. Hvor ofte blir det treff på første.....? Men det var også en meget dyktig kar her inne, silver 205. Han var ikke i tvil om potensialet.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 20:08 4721

Han forelska seg i QEC ?
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 20:18 4686

Har ikke sett noe om det. Håper det blir bra for ham.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 20:21 4677

Joda, rekkehus på Grorud, kjerring, 4 unger og Volvo. Takk som spør.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
sacco12
07.06.2019 kl 20:33 4656

Jeg sendte mail til IR i forrige uke vedrørende misnøye og et gryende "opprør" mot ledelsen. Dette med tanke på prosessen forrige gang aksjonærende samlet seg og valgte Merchant inn som representant for de mange små. Jeg ga også kraftig kritikk mtp tidsbruken i forhold til diskusjoner med SLS og spørsmål om hvordan de skal løse problemet med Bond-lånet.

Fikk dette svaret:

Hei og takk for epost.

Selskapet er kjent med at noen tradere og retailinvestorer gir uttrykk for misnøye med selskapets utvikling. Disse synspunktene blir behørig notert.

Selskapets strategi har over lang tid ligget fast slik det er grundig redegjort for i meldinger og rapporter, nå senest i dagens kvartalsrapport. Det har riktignok vært nødvendig og riktig å gjøre noen endringer i de operasjonelle prioriteringene underveis. Disse endringene og årsaken til dem, er også redegjort for fra selskapets side.

Styre og ledelse arbeider tålmodig og systematisk med å utvikle selskapet videre til beste for samtlige aksjonærer. En avtale med selskapets kreditorer er en av mange forhold som det arbeides med.

Kind regards
Investor Relations
Interoil Exploration and Production ASA"
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 21:36 4590

............god pinse.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 22:27 4533

Godt jobba Sacco, å takk for at du deler det med oss. De arbeider med å løse tingene slik de sier. Jeg stoler på at de arbeider for alles beste å for at selskapet skal gjøre det bra å utvikle seg. Satser på det, God Pinse
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 22:52 4508

Intetsigende svar som vanlig fra iox. Ser ut som samme skrivemåte som alltid.Forsvinner det mer her ? Hva med feltet som forsvant i Afrika? De som fjernet rød styrer nok i bakgrunnen her. Alltid mange andre som tjener på iox og at de tappes. 3d seismikk til overpris som Sandøy og fjell var involvert i og tok 4 år.. Kredittkort lån m.m. jeg er sikker på at tracetoya var ren svindel på papiret. Her sitter bondholdere som gjør seg store penger. Hvem sitter igjen til slutt med oljen som rød prøvde kjøpe ?
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 23:43 4447

Svaret fra IOX er jo helt greit, kommer jo ikke kursdrivende informasjon på et slikt svar eller hva trodde du? Dette bør jo samtlige som er aksjonærer legge merke til: 'Styre og ledelse arbeider tålmodig og systematisk med å utvikle selskapet videre til beste for samtlige aksjonærer. En avtale med selskapets kreditorer er en av mange forhold som det arbeides med.' Du velger jo selv om du tror det er tilfellet eller ikke? Historisk kommer denne aksjen alltid tilbake. De som selger nå er potensielt de som selger på bunn og kjøper på topp :)) Det er de samme aksjonærer som forer de som er tålmodig med gevinst, jeg har tid til å vente ut 2019 og lenger hvis så må være.
Redigert 21.01.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
robkal
08.06.2019 kl 00:59 4441

Kan inte vi sette noe i styret som jobber for oss aksjonærer..

Mener jag læste et sted før..
Merchat.. var involvert i noe for oss små.

Hvor har han tatt veien.. by the way?

Mye her som skurrer.. og ikke er helt up to date med div ting
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
robkal
08.06.2019 kl 01:01 4439

Vi må da bare håpe på det da..
Og at det skjer noe inom tid.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2019 kl 10:17 4125

For å veie opp i det negative sentimentet som delvis kommer til syne om IOX så kan vi jo prøve med et balansert regnskap over konkrete hendelser de siste 2 årene, og som kanskje kan rydde opp i topplokket og den rasjonelle vurderingen av selskapets posisjon pr idag. Utgangspunktet er at det ikke er liv laga "as is". Spørsmålet blir derfor om selskapet faktisk har jobbet metodisk og målrettet i denne perioden slik som noen hevder, eller er status quo mer eller mindre uendret i løpet av disse årene.

+ Vikingo
+ positiv/nøytral kontantstrøm fra drift til tross for lav produksjon
+ Nothern Road
+ Transport via rørledning fra LLA-47
+ COR6
+ Forlengelse LLA-47
+ Forlengelse Altair

- Exit CNE, fusjon AEN/Trefoil og fisjon av aksjer i IOX til GuernseyCo
- Innkjøp gassanlegg
- Pumpehavari
- C7 (vann)
- Decline Puli-C
- SLS utsettelse boreprogram
- Refinansiering av bonds

Jeg har noen forhold som jeg foreløpig legger i det nøytrale hjørnet pga manglende info og avklaringer

- kjøp av lisenser i Argentina
- Old Andes som majoritetseier før og evt etter ny emi jfr GF 2019
- resultat av ny seismikk og tolkning av data
- krav fra ANH ifm forlengelse

Om noe vesentlig er glemt eller utelatt så skyldes det en sløv pinsehjerne.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2019 kl 10:59 4096

Fin oversikt Bæærnt. Begynner å bli litt mye spekulasjoner over ting som tidligere er meldt. Derfor tar jeg bare med for ordens skyld sitat fra IOX Company update Høst 2018. Slik at det faktisk skjer, det som selskapet selv har meldt ut til markedet.
«Founders of Andes Energia, expressed their interest in remaining shareholders of the company and recreate the Andes success story through Interoil.
• Interoil is seeking to enter the Argentinean market.»
Velger å ha tro på IOX å ledelsen,å tror at det arbeides sakte, men sikkert mot å utvikle selskapet til alles beste. Har ikke grunn til å spekulere masse. Men ting tar tid, å alt er ikke perfekt. Det er oljeutvinning i Colombia med utfordrende rammer rundt. Velger å tro at det går seg til snart.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Ransen
09.06.2019 kl 11:03 4098

Tror ikke du skal avskrive gassanlegget da dette er en del av total oppgradering av Mana. Som kjent er også IOX nødt til å vise sin interesse i forhold til de kravene som myndighetene ble pålagt etter parisavtalen.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2019 kl 11:25 4103

Jeg tar det med på samme måte som jeg har vurdert "forlengelsen" på Altair som et pluss. Tolker det som et første skritt på veien til at disse forpliktelsene vil forsvinne etter avtale med ANH. Eventuelt gjennom et strammere regime på LLA-47. Når det gjelder gassanlegget så er det tidsaspektet som først og fremst taler i negativ favør.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
sacco12
09.06.2019 kl 13:56 4024

En tanke som har slått meg (kan hende det er mer ønskedrøm enn realitet) er at IOX holder LLA-47 akkurat passe varm fordi de er i forhandlinger om å selge hele feltet for å satse mer i Argentina. Rett og slett sminker bruden akkurat så mye at det vil være interessant for andre å kjøpe andelene til IOX.
Med tanke på hvor lang tid samtalene med SLS har tatt, uten beviselig fremgang, er det uten tvil ting som foregår på bakrommet. De har sørget for å bedre vilkårene mtp oljerør, veiforbindelse og samarbeid med ANH. Dette er faktorer som vil gjøre LLA-47 mer attraktivt for noen å kjøpe.
Jeg er ikke økonomiutdannet, men selv jeg ser av regnskapet til selskapet at et oppkjøp i Argentina ikke helt passer inn i med dagens inntekt og bond-lån som snart forfaller. Det er vel ingen som faktisk tror at selskapet kjøper seg opp i Argentina uten å ha en plan for bond-lånet som vil føre til konkurs om det ikke løses.
Er det en ting jeg har lært meg etter noen år som aksjonær i IOX så er det at plutselig så kommer det nyheter som beviser at selskapet jobber jevnt og trutt med problemene de har. Veldig, veldig sakte, men jevnt og trutt.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
09.06.2019 kl 14:48 4008

Var akkurat det jeg lanserte litt lenger opp. Milliarder vil komme inn d føler jeg meg sikker på.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2019 kl 15:42 3971

Konkurs blir aldri en realitet. Før vi kommer så langt så har obligasjonseierne tatt kontrollen.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.06.2019 kl 07:18 3624

1 MAGNUS CAPITAL S.A 8 791 217, 0
2 NORDNET BANK AB 2 283 540, -133 489
3 INTEGRA OIL AND GAS S.A 2 240 000, 2 240 000
4 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 2 141 493, 66 094
5 SIX SIS AG 1 953 600, 1 953 600
6 INTERNATIONAL CAPITAL MARKETS GROU 1 600 000, 1 600 000
7 CITIBANK, N.A. 1 449 415, 0
8 DANSKE BANK A/S 1 010 100, 20 668
9 SAXO BANK A/S 822 167, -4 643
10 S FJORD INVEST AS 800 000, 0
11 Private investor 788 839, 5 735
12 GENIPABU INVESTMENTS LLC 787 775, 0
13 Private investor 786 182, -818
14 NORDEA BANK ABP 757 460, 26 900
15 Private investor 647 500, 0
16 BRIE INTERNATIONAL DEVELOPMENT COR 640 000, 640 000
17 Private investor 600 000, 0
18 TECHNOLOGY & PROCESS 425 233, 0
19 THUNDER INVEST AS 418 388, 0
20 BANQUE PICTET & CIE SA 411 317, 0
21 Private investor 385 508, 10 000
22 Private investor 385 000, 0
23 Private investor 383 520, 0
24 Private investor 371 487, 0
25 Private investor 370 434, 0
26 Private investor 359 215, 30 715
27 UBS SWITZERLAND AG 355 512, 4 000
28 Private investor 353 562, 0
29 Private investor 350 000, 0
30 Private investor 349 450, 6 000
31 NETFONDS LIVSFORSIKRING AS 346 153, -27 600
32 Private investor 325 000, 0
33 EUROCLEAR BANK S.A./N.V. 324 278, 0
34 HELLESTØ FINANS AS 324 087, 0
35 Private investor 315 440, 7 440
36 DOKWELL AS 300 000, 0
37 EL-SERVICE AS 300 000, 0
38 Private investor 290 000, 0
39 Private investor 289 849, 0
40 REAL MERKANTIL A/S 280 000, 0
41 Private investor 270 000, 0
42 LGT BANK AG 267 803, 0
43 THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV 262 803, 6 000
44 Private investor 255 000, 0
45 Private investor 252 530, 0
46 Private investor 250 000, 0
47 HELLVIK HOLDING AS 250 000, 0
48 Private investor 250 000, 0
49 Private investor 247 000, 0
50 Private investor 240 000, 10 000

Da er de første 6,4 mill aksjene på plass (av totalt 22,2 mill). Six Sis er en nominee konto som dekker opp for Mirage og Prifen jfr pro rata i PM fra 29.04. Interessant at denne kontoen har økt med 34K. Vi kan håpe at dette er etter kjøp i markedet, og at ingen av disse - Prifen/Mirage - tidligere har vært notert med aksjer. Det kan jo tenkes etter veksling fra GuernseyCo, men i så fall så burde beholdningen vært større enn 34K så fremt disse ikke er notert på Magnus Capital.

Apropos Magnus Capital. Denne kontoen skal kanskje leses pro rata på som måte som PM fra 29.04:

Integra 3 076 926, 35,00 %
Int Capital M 2 197 804, 25,00 %
Mirage Partners 1 758 243, 20,00 %
Brie Int 879 122, 10,00 %
Prifen 879 122, 10,00 %

I så fall så har Integra allerede direkte og indirekte kontroll over 7,48% av aksjene i selskapet (etter reg av de siste 15,8 mill øker eierandelen til 12,49%). Er det mulig å unngå flagging på denne måten ?


Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
PEK68
11.06.2019 kl 08:43 5550

Vars ar prod update mai? Var det 0,0 prod ? Idag 11-te
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.06.2019 kl 08:54 5494

Er uansett ikke noe spennende som skjer med prod før det kommer flere brønner på LLA-47, og/eller reversering av decline på Puli-C. Vikingo vil ikke produsere mer enn max 300 bopd inntil det kommer en wdw.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
drillpro
12.06.2019 kl 09:09 5088

Her var det skremmende stille..Når kan man forvente at noe skjer tro?
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.06.2019 kl 09:15 5077

får vi ingen produksjonsrapport heller nå?
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.06.2019 kl 09:56 5017

Orker ikke å skrive, nevne ordet IOX. Helt ut av drift, stakkars vi !!
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.06.2019 kl 10:14 4989

Har ikke sett noe om det, beklager.
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
robkal
12.06.2019 kl 14:57 4845

Wow.. vilket volum vi har.. nåååå skjer de ting.

Går vi over 40k
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
tante tutta
12.06.2019 kl 17:34 4724

--------------+-----------------+-----------------+
| IOX operated | May 2019 | April 2019 |
+--------------+--------+--------+--------+--------+
| | Boe/d* | Bopd * | Boe/d* | Bopd * |
+--------------+--------+--------+--------+--------+
| Colombia | 1912 | 1330 | 1836 | 1332 |
+--------------+--------+--------+--------+--------+
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.06.2019 kl 18:21 4643

Iox opererer som et virus, plutselig ut av det blå vil kursen gå styggfort oppover.... :)
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
barts
12.06.2019 kl 18:31 4617

+4,1% i bopd på en måned. Desværre også en lavere oliepris men det er jo ens for alle, hvorimod en øget produktion alene hjælper IOX :-)
Redigert 21.01.2021 kl 00:05 Du må logge inn for å svare