Trvx. «Neste på lista til BP for oppkjøp»

feitedorris
14.06.2019 kl 11:42 1756

Targovax er neste på lista for Big Pharma og Oncolytiske virus er glodhett. Når data kommer på bordet kommer disse oppkjøpene til å bli småpenger ref Viratherapeutics som ble solgt 600% over market cap for Targovax uten å ha sett «a scrap of clinical data»

Another must-have oncolytic virus asset for big pharma
Boehringer Ingelheim struck a deal with the oncolytic virus company Viratherapeutics in 2016, and it has clearly seen something extraordinary in the intervening two years. Otherwise it would be difficult to understand why it would today shell out €210m ($245m) to exercise an option to buy out Viratherapeutics without having seen a scrap of clinical data. It is clear that big pharma sees oncolytic viruses as an increasingly important part of the anticancer combination armoury. The previous deal, in February, saw Merck & Co pay a 184% premium to take out Viralytics for $394m, though unlike Viratherapeutics this company had a phase II asset ( Merck & Co makes biggest oncolytic virus bet since Amgen in 2011, February 21, 2018 ). True, Amgen’s 2011 buyout of the Imlygic originator Biovex for $424m is a long way from being declared a masterstroke, but the potential of oncolytic viruses in immuno-oncology combinations is now increasingly being talked about – specifically in terms of turning “cold” tumours “hot” – and indeed Boehringer says this dual approach is central to its cancer immunology research strategy. Expect increased interest in other oncolytic virus companies, such as Targovax, Transgene and Oncolytics.
Redigert 19.01.2021 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.06.2019 kl 11:17 1146

Ble stille fra rotehue til hartvigsen1 & Co, som ikke skjønner seg på dette med RSU tildelingene.
Som børsmeldt tidligere fra selskapet, ble den opprinnelige emisjonen på 7,- kanskje ikke så uventet overtegnet. Det som ikke var så "smarte" nok å tegne seg i rep. emisjonen på 7,- er sikkert langt fra smarte nok til at det har plukket aksjer på kurser ned under 5 tallet heller, men gaper sikkert langt høyere til kursen raser forbi 7 tallet, i tro at de skal få en ny mulighet. :-)
Redigert 23.06.2019 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.06.2019 kl 15:30 1377

Vil være lite lønnsomt for RSU eierne å forlate selskapet.
Formålet med det aksjebaserte incentivprogrammet er å stimulere ansatte og styre til et nært og langsiktig engasjement i selskapet, ved å ytterligere sammenstille interessene til ansatte med andre aksjonærer. Deltakere vil under planen motta tildelinger for å motiveres til å bidra til fortsatt suksess og lønnsomhet i selskapet, samt levere fremragende resultater, som burde være av interesse for noen og enhver. 
Ser ut som målet var lav emikurs og ikke uventet med fulltegning, og videre press på aksjekursen, for minst mulig interesse og tegning fra øvrige akjonærere i rep emisjon, som igjen blir etterfulgt med tildelinger av RSU'er, på lavest mulig kurs i perioden, i kjølevannet av dette ser vi resultatet. Kan ikke skjønne annet enn at kursen nå skal opp, og nåværende kurs må være et godt kjøp. 
Redigert 15.06.2019 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.06.2019 kl 23:04 1514

Fortsatt like tett i topp lokket til denne komiske psykopat klovnen?

Eksempel - Rapportering begrenset lager
John og Frank er begge sentrale ledere i et stort selskap. De mottar hver for seg begrensede aksjebidrag på 10 000 aksjer for null dollar. Selskapets aksje handler på $ 20 per aksje på tildelingsdagen. John bestemmer seg for å erklære aksjene ved opptjening mens Frank velger for seksjon 83 (b) behandling. Derfor erklærer John ingenting i bevilgningsåret, mens Frank må rapportere 200 000 000 kroner som ordinær inntekt. Fem år senere, på datoen lagerbeholdningen blir fullt opptatt, handler aksjen til $ 90 per aksje. John vil måtte rapportere en hel masse $ 900 000 av sin aksjebalanse som ordinær inntekt i inntjeningsåret, mens Frank rapporterer ingenting med mindre han selger sine aksjer, som ville være berettiget til kapitalgevinster. Derfor betaler Frank en lavere rente på flertallet av aksjeinntektene, mens John må betale høyest mulig rente på hele beløpet som oppnås i løpet av opptjeningsperioden.
Dessverre er det en vesentlig risiko for fortabelse knyttet til valgets § 83 (b) som går utover de standardmessige forkastningsrisikoen som er knyttet til alle begrenset lagerplaner. Hvis Frank skulle forlate selskapet før planen ble oppnådd, vil han gi opp alle rettighetene til hele aksjebalansen, selv om han har erklært $ 200 000 aksjene til ham som inntekt. Han vil ikke være i stand til å gjenvinne de skatter han betalte som følge av valget hans.Noen planer krever også at arbeidstaker skal betale for minst en del av aksjen på tildelingsdagen, og dette beløpet kan rapporteres som et tap på kapital under disse omstendighetene..

https://no.talkingofmoney.com/how-restricted-stock-and-rsus-are-taxed
Redigert 14.06.2019 kl 23:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.06.2019 kl 22:40 1549

Det er tydelig at du har vondt for å ha to tanker i hodet samtidig. Resonnementet ditt i dette innlegget viser hvilket nivå du er på. At de avstod fra styrehonorar og fikk aksjer i stedet betyr ikke at de har betalt 6.34/aksje
6,34 er gjennomsnittet av kursen i en 10 dagers periode før generalforsamlingen.
Og de har tegnet aksjer til pålydende slik det står i meldingen

Så det er slik jeg har skrevet tidligere,
Dette har jeg fått bekreftet av R, B i Targovax
At du er stein dum blir ditt problem ;)
Redigert 14.06.2019 kl 22:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.06.2019 kl 21:24 1597

Kan ikke skjønne annet enn at når insiderne velger aksjer til 6,34 per stykk, fremfor direkte utbetaling av lønns honorar, må dagens kurs være et god kjøp, i tillegg 2 kroner under emi. kurs. Hadde de valgt å ta ut lønn, og kjøpt aksjer på lavere kurs for samme beløp, hadde kursen gått rett til værs, tydelig vet de mer enn andre i og med det velger dette, den ene etter den andre, ellers kan de lett falt innenfor innside info, nå kan kjøpene kamufleres, da det fritt frem for hvem som helst å handle på kurser under, og børsmelder det på en slik måte at de minst oppegående tror de gir 10 øre per aksje, og de klarer å skape usikkerhet med at kursen kan holdes nede uten å tape for mye aksjer. Det hadde sikkert ikke vært noe problem å fått til en overtegning i rep emisjonen her, som kunne sendt kursen til værs, dersom det hadde vært målet, men tydeligvis har de en annen agenda. De siste resultatene så langt som er børsmeldt, tilsier ikke at kursen skulle gått ned, snarere tvert imot, men heller ingen kan si at de holder info tilbake, så presset på kursen sammen med RSU innløsning, fremfor klingende mynt som ville gitt dem enda flere aksjer på lavere kurs, kan man bare spekulere i. Er det salg og oppkjøp som er målet og utgangspunktet med inside kjøpene siste dagene, er jo kanskje dette måten å samle aksjer på, uten å jage kursen.
Redigert 14.06.2019 kl 22:41 Du må logge inn for å svare
quattro
14.06.2019 kl 17:00 1678

Vi hørte hva ldelsen i trvx sa i siste webcast, nemlig at BP etter oppkjøpene som til nå er unngjort vil være mer interessert i spesifikke resultater før nye oppkjøp : dette betyr slutt på oppkjøp i pre-klinisk nivå men avventer fase2 resultater for å bedre risiko ved oppkjøp slik at de ikke binder opp egne ressurser før kandidater kan vise til faktiske human resultater - trvx er snart der
I tillegg er fokus på spesifikke oncos-211, -212 og -214 et direkte svar på BP i tillegg til den mer ' generelle' oncos-102
markedet er kynisk og kortsiktig og for trvx er det ødeleggende i der korte bildet, men det som er og blir avgjørnde er endelige fase2 r e s u l t a t e r - de vil foreligge 2020/21 og det er dit kassa til trvx rekker til
så får vi se hva de kan få til på tg platformen vedrørende avtaler.....