APCL - Vi venter fremdeles på fusjon

FkL
APCL 19.08.2019 kl 10:13 20977

En del lange tråder her nå, så jeg tenker at vi starter en ny generell tråd.

TARGET FOR FUSJON ER AUGUST

Siste melding fra selskapet er at target for ferdigstilling av fusjonen er august.
Jeg har i tillegg fra sikre kilder at vi snakker om slutten av august og at det har vært slik helt siden siste børsmelding. Dette er dog ikke noe avvik fra det som er meldt eller noen endring.
August er hele August.

FUSJONEN

I tillegg så tror jeg det er en det misforståelser rundt hva vi egentlig venter på og hva som vi egentlig kaller fusjon i denne sammenheng.

Enkelt oppsummert så skal vi ta over PetroNors verdier på Kypros, utstede nye aksjer til gamle Petronor og så bytte navn. Det er fusjonen. Dette er ikke noe problem og det meste er nok på plass allerede, tror jeg.

Vi så en overføring av aksjer på Kypros 25. juni og trolig så er dette overføring av verdier til oss:

25 Jun 2019
TRANSFER OF SHARES
HE57-Transfer of shares of private companies
https://opencorporates.com/companies/cy/HE367916

HVA ER DET VI EGENTLIG VENTER PÅ?

Jo vi venter på at Oslo børs skal godkjenne at det nye selskapet fortsatt kommer inn under kravene til å være registrert som selskap på Oslo Børs etter fusjonen.
Altså så er det ikke noen godkjenning av selve fusjonen OB gjør, men de skal gi en bekreftelse på at vi fremdeles kan være listet på Oslo Børs etter at fusjonen er ferdigstilt.

Her er kravene for å være registrert på Oslo Børs:

https://www.oslobors.no/Oslo-Boers/Notering/Aksjer-egenkapitalbevis-og-retter-til-aksjer/Oslo-Boers-og-Oslo-Axess/Vilkaar-for-notering

Her er kravene til gjennomføring:

C. Conditions Precedent: the Transaction is conditional upon, amongst other conditions, the satisfaction or waiver
(if permitted) of the following conditions precedent:

(i) Approval by the shareholders of the Company eligible to vote at the EGM with requisite majority
(greater than 50% of shareholders voting at the EGM), including approval of the acquisition of a
relevant interest in the Company by Petromal and NOR and issuance of the warrants;

(ii) A confirmation by the Oslo Stock Exchange that the listing status of the Company will be maintained
following completion of the Transaction;

(iii) No material adverse effect with respect to PetroNor or its business having occurred; and

(iv) No material adverse effect with respect to the Company having occurred.

https://newsweb.oslobors.no/message/473267

Det vi venter på er punkt II, dette er bekreftet gjennom siste børsmelding:

"African Petroleum advises that significant progress has been made towards fulfilment of conditions required for Completion; however, a number of key documents required by the Oslo Børs in order to confirm that the listing status of the combined company will be maintained are still being finalised.

Accordingly, subject to fulfilment of the conditions for Completion as further set out in the extended stock exchange announcement, Completion is now targeted to occur during August 2019."

https://newsweb.oslobors.no/message/480574

Så hva skulle eventuelt gjør at det nye selskapet ikke kvalifiserer til å være på Oslo Børs etter fusjonen?

Initialt så kommer vi (Gamle APCL/Folket) til å eie kun 16% av det nye selskapet. Dette kan være et problem da kravet er 25% skal eies av folket.
Vi vet at ved innløsning av Warrants så vil vår eierandel gå opp til dette kravet. Det er meget mulig at dette er problemet og at de må dokumentere ovenfor Oslo Børs at dette kommer til å ende opp med 25% til folket.
Her er det sikkert noen som er innsatt i reglene som kan si noe om man kan godkjennes med dokumentasjon om fremtidig endring.

Det andre er generell dokumentasjon. Det er også meget mulig at vi venter på andre trege enheter rundt om og at vi snakket om generell dokumentasjon. Altså feks. dokumentasjon på overføring av aksjer på Kypros, dokumentasjon fra Australia på tildeling av aksjer osv. Dette er da kun en formalitet som vil ta tid og ikke annet.

TIL SLUTT:

Skal vi også ta med Jens og Eyas' ord fra siste Børsmelding så må de absolutt tolkes som positive og at dette vil bli løst.

Jens Pace, CEO of African Petroleum, commented:
“Completion is taking longer than previously anticipated; however, progress is being made and I take this opportunity to reassure our shareholders that the deal will complete as soon as the outstanding conditional documentation is finalised. We continue to work closely with the team at PetroNor E&P and the Oslo Børs as we seek to conclude this combination.”

Commenting on the update, Eyas Alhomouz, Chairman Designate of the combined company, said:
“We are wholly focussed on completing this transaction and are working diligently alongside African Petroleum to ensure all outstanding documentation is finalised in short order. We are also maintaining regular dialogue with the team at African Petroleum about the strategic priorities of the combined group so that we can move swiftly to deliver positive outcomes upon completion of the transaction.”

https://newsweb.oslobors.no/message/480574

Selve fusjonen skal altså ikke være noe problem, det er kun snakk om at vi må få bekreftet at det nye selskapet kan fortsette på børs etter fusjonen.
Og skulle det være slik at vi ikke kan etterkomme alle krav, så blir nok dette rettet opp i eller dokumentert slik at børsen kan godkjenne.

Vi snur ikke nå :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:26 Du må logge inn for å svare
thief
19.08.2019 kl 10:26 7295

Flott fkl🙂Slutten av august ja,nærmer vi oss raskt Kommer det nok i slutten av denne uka,eller like over neste helg. Alt er nok i orden til halvårsrapporten 30.8!!Da kan vi endelig begynne,og forlik på sosp tror jeg kommer veldig fort. Tror det har vært i orden lenge🙂Da forlater vi 1-tallet for godt,fine 100%+ opp fra dagens kurs.Selge på 1kr nå,blir det dårlig butikk av.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
19.08.2019 kl 13:53 7043

Godt initiativ Fkl....THX
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Bakåtlutad
19.08.2019 kl 14:14 6983

Bra inlägg och tydlig sammanställning för de som tvivlar på att fusionen ska genomföras.
Måste säga att det är förvånasvärt många som oroar sig för detta, då fört och främst att PetroNor skulle avbryta fusionen.

Man hade annars kunnat tänka sig att fusionen var inprisad i dagens kurs men det är den uppenbarligen inte, vilket känns som en liten bonus med tanke på att det är inte fusionen vi väntar på egentligen utan förlikning, ökad produktion och nya projekt .

Vi som har varit med ett tag vet vad som kan hända med kursen av minsta lilla! Detta blir spännande! :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Kvike11
19.08.2019 kl 14:19 6971

Sammenlægning ved fusion, forlig og evt. nye fund vil løfte APCL til nye højder. Noget må snart ske, så jojo effekten stopper og kursen kommer tilbage til real værdi.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Warom
19.08.2019 kl 14:47 6913

Veldig bra innlegg FkL;
Jeg tror også at "folkeeierandelen" har medført på noen utfordringer, men har ingen anelse om hvor vidt det har kunnet løses med "futures". Jeg ser vel heller ikke helt hvordan det kunne vært ordnet uten at det som for oss er warrants hadde vært på plass først. Om det evnt er mulig gjennom taushetsbelagt informasjon ovenfor børsen vet jeg heller ikke, men finner jo også det litt merkelig.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
thief
19.08.2019 kl 15:00 6887

Husker ikke helt!Men var det ikke en på xi ,som sa at denne prosentvise folkeeierandelen ikke gjaldt ved fusjon?Så kom han med et eksempel,hvor to selskaper på ose hadde fusjonert,der folkeeierandelen var mindre enn 25%!Men ikke veldig bekymret over akkurat det🙂Fasit kommer snart!
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
19.08.2019 kl 18:37 6690

Når Jens nå skriver dette i siste børsmelding «African Petroleum advises that significant progress has been made towards fulfilment of conditions required for Completion; however, a number of key documents required by the Oslo Børs in order to confirm that the listing status of the combined company will be maintained are still being finalised.» så tolker i alle fall jeg det slik at dette er direkte tilknyttet de krav som børsen har for å være notert. Det eneste avviket jeg da finner er prosentsatsen som folket blir sittende med.

Videre så sier også Jens at de har kommet et betydelig steg i prosessen med å oppfylle sine egne krav for at fusjonen skal gå igjennom. Her er det faktisk ikke så mye å ta av og min teori er at dette minst må omfatte overtagelse av PetroNor’s verdier på Kypros om ikke alt annet.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
HP17
19.08.2019 kl 18:42 6675

Ja det begynner å haste nå om warrants skal ha noen verdi.
Litt over 4 mnd igjen er meget knapp tid.
Tror forøvrig fusjonen for lengst er innbakt i dagens kurs
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
19.08.2019 kl 18:57 6638

Ja, det er ikke lett å si hva denne forsinkelsen har å si for løsninger i sakene våre og dertil innløsning av Warrants. Hvis det er slik at Abu Dhabi har så stor innflytelse som vi håper på så vil jeg anta at utsettelsen ikke har noe å si. Da foregår nok de nødvendige prosesser allerede og uavhengig av det vi venter på. Det er jo hevdet at det er nettopp dette PetroNor, i tillegg til økonomi og produksjon, skal bidra med.

Jeg er ikke enig i at fusjonen er bakt inn i dagens kurs. Det kan vi vel enkelt dokumentere med fallet den seneste tiden, samt den uavhengige verdisettelsen og dertil økt produksjon i forhold til estimatene.

Når fusjonen er endelig gjennomført så vet vi at produksjonen skal øke jevnt og trutt fremover. Dette vil slå ut positivt på kursen.

Tiden går som nevnt og det store spørsmålet er om det er stopp i sakene våre eller om prosessen går parallelt med fusjonens gang. Jeg tror og håper på det siste.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
thief
19.08.2019 kl 18:58 6635

Jobben med forlik har jo ikke stått stille selv om fusjonen ikke er i boks🙂Så forlik kan komme veldig raskt etter fusjonen er klar.Var vel noe styrelederen i petronor også hintet om,at det kunne komme gode nyheter.Og fusjonen er jo absolutt ikke innbakt i dagens kurs,ser vel alle.Vi var oppe i 1.2 for litt siden,hadde fusjon da kommet i starten av august,hadde vi lett vært mellom 1.4-1.5.Men når det nå har drøyer litt og børsene har vært usikre,har vi falt litt tilbake.Så på 1kr er overhode ingen fusjon innbakt,får man se når melding foreligger🙂Verdiene i petronor er en god del høyere.Og sjansene for forlik er store,forventningene til det vil gi enda et boost.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.08.2019 kl 22:00 6472

US say Gambia not fiscally transparent - The Standard Newspaper

August 19, 2019
- Advertisement -

By Alagie Manneh

The U.S. has classified the Gambia government among those that are not fiscally transparent.

The classification, contained in a report released Thursday by the U.S Department of State, means Gambia’s budgeting process, including its contracting and licensing processes in the extractive industry, did not meet the standards required of the American government.

The report, called the 2019 Fiscal Transparency Report, covers January 1 to 31 December, 2018.

It assessed the fiscal transparency of 141 national governments that receive U.S assistance.

Seventy-four of the 141 governments met the minimum requirements of fiscal transparency, while 13 of the 67 that fell short of the standards made “significant progress”, the report said.

The Gambia is neither among the 74 that met the minimum requirements nor among the 13 adjudged to have made significant progress.

Some of the African countries classified alongside The Gambia are Nigeria, Egypt and Ethiopia.

Gabon, Chad, Equatorial Guinea, Togo, Tanzania, Sudan, South Sudan, Niger, Mozambique, Mali, Lesotho, and Cameroon are also among the African countries whose governments failed the U.S transparency assessment.

“During the review period, the government made its executive budget proposal available online. Its enacted budget was only available for purchase in hard copy.

Its end-of-year report was not published. Only limited information on aggregate debt obligations was publicly available.

Budget documents lacked complete information on natural resource revenues as well as earnings from state-owned enterprises,” the report said of The Gambia.

“The government maintained off-budget accounts that supported military and intelligence spending in particular and were not subject to adequate oversight or audit.

The Gambia’s supreme audit institution was responsible for auditing the government’s annual executed budget, but it did not publish audit reports within a reasonable period of time.

The criteria and procedures by which the national government awards contracts or licenses for natural resource extraction were not specified in law.

Basic information about natural resource extraction awards was not publicly available,” it stated.

It said for The Gambia’s fiscal transparency to improve, the government must take the following steps:

· Publishing its enacted budget online and making its end-of-year report available within a reasonable period of time,
· Making sure budget documents are complete,
· Subjecting off-budget accounts and military and intelligence spending to adequate audit and oversight,
· Ensuring the supreme audit institution publishes audit reports within a reasonable period of time,
· Specifying in law or regulation the procedures and criteria for awarding natural resource extraction contracts and licenses and following those laws and regulations in practice, and
· Making basic information about natural resource extraction awards publicly available.

https://standard.gm/us-say-gambia-not-fiscally-transparent/

Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Warom
20.08.2019 kl 07:39 6224

Prøver å søke tilsvarende caser og denne var interessant. Er noen år siden men det er sannsynligvis irrelevant, se hva de skriver her om free float og 25%:

Krefting AS (13%) og Loligo AS (5%). Ingen andre aksjonærer vil eie mer enn 5% av selskapets aksjer. Totalt antall aksjonærer pr. samme dato er 481. Den samlede eierandel til styremedlemmer, ledende ansatte og deres nærstående vil på basis av dagens eierstruktur utgjøre ca. 80%.

*Det er en forutsetning* for fusjonen at det fusjonerte selskapets aksjer forblir børsnotert på Oslo Børs. *Det legges til grunn at alle vilkårene for slik børsnotering vil være til stede på tidspunktet for fusjonens gjennomføring*. På tidspunktet for *vedtak av fusjonen vil imidlertid ikke kravet til 25% fri flyt i aksjene være oppfylt*, på grunn av den ovennevnte eierandelen til styremedlemmer, ledende ansatte og nærstående på ca. 80%. *Dersom kravet til fri flyt ikke er oppfylt ved tidspunktet for fusjonens gjennomføring*, vil selskapet legge til rette for et nedsalg eller aksjeemisjon for å tilpasse seg kravet. *Aksjonærer som pr. i dag kontrollerer mer enn 70% av aksjene i det fusjonerte selskapet har overfor Strømme forpliktet seg til å medvirke til slik tilpasning.*

https://docplayer.me/amp/44024359-Eitzen-maritime-services-asa.html
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
thief
20.08.2019 kl 08:12 6131

Var noen andre selskaper han nevnte,men husker ikke i farta.Men dette blir neppe noe problem,er jo måter å tilpasse seg dette.Fkl hadde fått bekreftet at fusjonen kom i slutten av august,og at det hadde vært målet hele tiden,så da er vi der snart🙂Vil vel si vi nærmer oss slutten nå,kanskje en av de siste dagene denne uka,eller kommer den til neste uke.Er vel halvårsrapport til neste fredag,så regner med den har kommet innen da.Så blir det jo fantastisk spennende å se hva som blir servert i etterkant,overbevist om at de har et forlik på gang,hvertfall i Senegal. Da får vi nok noen russiske prosenter i apcl igjen🙂
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
thief
20.08.2019 kl 08:48 6018

Kan få en fin pott på 1kr,for de som vil inn før morroa starter🙂Ligger en med litt skjult salg!
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 08:49 6009

Absolutt relevant for oss og viser at det ikke tas lett på dette, men at det trolig går å løse med en godkjent plan. Enten da ved innløsning av Warrants eller nedsalg. Dette bør vi jo ha tenkt på allerede, men det er meget mulig at Oslo Børs ikke var fornøyd med vår opprinnelige plan og har krevd tilleggsdokumentasjon.

EDIT
Det forklarer jo også situasjonen. Vi ble alle litt forundret over at de ikke hadde tatt høyde for det som nå skjer og at det kom utsettelse nr. 2. At eventuelt Oslo Børs ville kreve ytterligere dokumentasjon er jo ikke noe man kan vite før de har behandlet det vi har levert inn.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
thief
20.08.2019 kl 08:55 5974

Dokumentasjon på at warrents innløses,forlik og partner😉Derfor det har tatt mye lenger tid enn antatt,He.. he(håper vi)
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Bakåtlutad
20.08.2019 kl 08:58 5957

Det kan absolut vara så att det är detta faktum som gör att det drar ut på tiden, d.v.s. 25% till marknaden men det finns ingen som helst indikation från APCL att det är just det.

Kollar man på vad som står i PM:
"..a number of key documents required by the Oslo Børs.."

-d.v.s "Key documents" tolkar jag snarare som formalia/definitioner än ett "requirement" som inte är uppfyllt och därmed försenar färdigställandet.

Men och andra sidan detta kan ju teoretiskt sett vara samma om man har som syfte att vinkla just det faktum. Det tror jag inte, men kan inte veta 100%.
Med det sagt, kan vi väl säga att det inte är första gången en teori kommit upp på diverse forum som tragglas om och om igen så vi till slut tar den för facit och så visar det sig senare inte alls vara fallet :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 09:00 5942

Absolutt, det er jo det vi håper på. Med tanke på at vi da treffer 25% on the spot så har det muligens vært planen hele tiden.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 09:04 5924

Hva som har vært planen til selskapet vet vi ikke med sikkerhet, men jeg tror nok at de må etterleve 25% kravet og så må de jo ha hatt en plan for dette. De kan jo ikke ha misset på dette og det gjenspeiles vel i deres egne krav der nettopp videre notering er med.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
thief
20.08.2019 kl 09:05 5914

Ingen tvil om at dette blir spennende de neste dagene/ukene hvertfall🙂
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
thief
20.08.2019 kl 09:11 5883

Tenker jeg det er tomt på 1kr straks,gått 150k🙂
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 10:56 5766

Det er jo ikke rare volumene som går om dagen. Som tidligere så sitter 99% helt stille og venter på fusjonen.
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
tuja
20.08.2019 kl 11:03 5757

Tok 50k til i dag. :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 11:16 5727

Hvis du ikke har solgt litt innimellom også så nærmer du deg vel snart meg :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 11:24 5710

Jeg kan jo avsløre at det som nå skjer med APCL og oppjustering av produksjon mot 4000 i 2023 inngår i en mye større plan :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
tuja
20.08.2019 kl 11:29 5685

Og der ble det tomt på salg 1,00. Nydelig. :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Warom
20.08.2019 kl 11:33 5847

Da endte det med nøyaktig 500k siste 3 børsdager(inkl i dag) på 1,-
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
Warom
20.08.2019 kl 11:38 5829

Kom nye på ....
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
thief
20.08.2019 kl 11:45 5795

Er vel ikke det noe skjult bak de på 1kr nå,så bare en liten som vil selge🙂FØR OPPTUREN!
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
Warom
20.08.2019 kl 12:00 5747

Så vel egentlig slik ut ja...
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 15:11 5527

Egentlig ikke noe nytt og tilsynelatende noen misforståelser, men allikevel en slags oppsummering på »Timisskandslen».

Petro Tim scandal seen and commented by the Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP)

https://www.globaldiasporanews.com/scandale-petro-tim-vu-et-commente-par-le-organized-crime-and-corruption-reporting-project-occrp/
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
HP17
20.08.2019 kl 15:13 5521

Dette drøyer og drøyer. Hvor store er utfordringene?
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
klaesp
20.08.2019 kl 15:33 5478

De største utfordringene er utålmodige aksjonærer som ikke klarer å se det store bildet...
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
Warom
20.08.2019 kl 15:36 5472

Misforståelser ja(uten at jeg vet svaret):
"Some of the local Petro-Tim employees had already worked with Timis. The director, James Smith, was also a director at African Petroleum, a Oslo-listed oil company owned by Timis and of which he was a shareholder. The company operates in Senegal and The Gambia, where both governments are suing it for slowing oil production. In the Gambia, Timis paid millions of dollars in premiums that disappeared in the pockets of former dictator Yahya Jammeh and his associates."

"African Petroleum, which at the time was a shareholder in Timis Corp., who shared Smith's position as director with Petro-Tim, is no longer at the address indicated in Dakar. The company's representative declined to comment on its relationship with Petro-Asia, Petro-Tim and Timis Corp., as well as Timis' own shares in the companies through its holding company, Safeguard Management, based in British Virgin Island."

Mange merkelig påstander(og igjen, jeg vet ikke svaret) men jeg har fulgt selskapet i mange år der jeg anser disse påstandene som ganske "spekulative".

Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 15:44 5448

Yepp, derfor jeg ikke limte inn noe av teksten. Tar ikke dette som god fisk, men til notering. Man skal aldri si aldri i denne sagaen.
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 16:45 5346

Tror ikke vi skal avvise alt dette uten videre. Her er det mye som stemmer og tenker jeg vanskelig å "finne på".
Det ser i alle fall ut til at James Smith har jobbet for begge selskapene, uten at det er mulig å verifisere resten.

African Petroleum Non-Exec Director resigns BoD

African Petroleum Corporation Limited has announced that Non-Executive Director James Smith has tendered his resignation from the Board of Directors, taking effect from 1 August 2014.

https://www.offshoreenergytoday.com/african-petroleum-non-exec-director-resigns-bod/

Ser også at han lister opp dette på sin egen LinkedInprofil at han Jobbet for Fram Timis under PertroAsia som igjen eide Petro-Tim.

https://uk.linkedin.com/in/jamesnsmith

Her ser man eiersstruktur i forhold til Petro-Tim og PetroAsia.

https://www.occrp.org/documents/senegals-offshore-oil-reserves-a-pricey-pawn-in-covert-deal/PetroAsia-organigram.pdf
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
Warom
20.08.2019 kl 17:10 5298

Nei, jeg gjør jo egentlig ikke det(etter å ha sjekket litt nermere)
Dette var i en periode rundt børsnoteringen her hjemme og jeg må innrømme at der har jeg ikke helt kontroll.
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
FkL
20.08.2019 kl 17:15 5288

Her er den opprinnelige kilden og OCCRP må vi vel kunne ta litt høytidelig. Anbefaler direktelinkene til de forskjellige som har levert inn materiale eller blitt "avhørt". på høyre side. Tydelig at de har satt fingeren på en del personer ut i fra de spørsmål som ble stilt.

https://www.occrp.org/en/investigations/senegals-offshore-oil-reserves-a-pricey-pawn-in-covert-deal
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
thief
21.08.2019 kl 07:14 5020

Olja over 60 igjen, det er bra🙂Blir spennende hver eneste dag nå,om det kommer en melding om fusjon.Har nå blitt sagt i slutten av august,så mulig vi kan få noe før helgen,eller blir det neste uke.Halvårsrapport neste fredag,regner med fusjonen er spikret før det🙂Har vi vært tålmodige her.Skulle det ikke være i orden denne gangen heller,burde de iallfall komme med en melding som sier helt konkret hva problemet er,og hvordan de vil løse det.Så det ikke er rom for spekulasjoner om det ene eller andre.Slipper vi panikk hos noen🙂
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.08.2019 kl 08:26 4903

Hvis petronor ikke har vært på korrupsjonsradaren, blir de hvertfall det hvis fusjonen blir noe av. Et selskap som har virksomhet i Nigeria, må nødvendigvis betale penger unde bordet. Nigeria er korrupt tvers igjennom. Ingen hvit mann kan få til noe butikk der, uten å drive med korrupsjon på en eller annen måte.
Redigert 21.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare