Massiv FBI-skandale under oppseiling. Watergate? Del XXI

polemiker
USA 31.08.2019 kl 23:21 3124

På tide med en ny tråd nå. Det kommer til å skje mye om denne saken i tiden som kommer. Så langt har vel historien bevist at det vi antok for halvannet år siden har vist seg å være sant. Ikke bare det, men langt overgått vi da hadde en mistanke om.

Saken har utviklet seg til å bli langt mer omfattende enn det vi først så for oss. Flere etater i USA og utenlandske etterretningsorganisasjoner ser nå ut til å være innvolvert. Mye tyder vel også på at trådene går helt til topps mot tidligere president Obama.

IG kom med sin rapport nå og den var relativt knusende ovenfor den sparkede FBI sjefen Comey. Den viser vel at Trump ikke bedrev noe "obstruction of Justice" som sosialistene påstår, men faktisk det motsatte; han fremmet eller opprettet rettssikkerheten igjen ved å kvitte seg med en korrupt og nå beviselig kriminelle ex-FBI lederen.

IG feiget ut nok engang, og kom heller ikke nå med noen anbefaling om en strafferettsling tiltale ovenfor Comey. Nå er nok ikke siste ord sagt, så Comey burde tone ned feiringen inntil AG har blitt ferdig med sin granskning. McCabe har vel allerede startet en sivil prosess for å få tilbake pensonen sin, så det blir også spennende å følge.
Slettet bruker
01.09.2019 kl 01:59 1558

Nest etter Qanon serien til Havfruen er vel denne rekken av topicer den tåpligste på dette forumet.

"Den viser vel at Trump ikke bedrev noe "obstruction of Justice"

Morsom konklusjon. Kan du henvise hvor i rapporten Trump ble frikjent for de 10 tilfellene av ostruction som Mueller dokumenterte?
Trump ble ikke tiltalt fordi han er president. Det privilegiet hadde ikke Comey.
Redigert 01.09.2019 kl 02:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2019 kl 02:49 1545

Du skjemmer ut alle bergenserne nå.
Slettet bruker
01.09.2019 kl 09:48 1524

Jabbes kunnskapløshet og stråmannsdebatt er en prøvelse!

Inspector Generals rapport er som norske Riksrevisjonsrapporter - det er IKKE etterforskning - men undersøker om det har foregått saksbehandlingsfeil, uaktsomhet, policy-brudd, osv. i statlige organer under Dept. of Justice.

Konklusjonene om Comey viser 25 konkrete og alvorlige brudd på FBI reglene. Det er svært alvorlig, idet Comey som øverste leder for FBI har ansvaret for rettssikkerheten i USA, og når han selv systematisk bryter det som skal sikre slik rettssikkerhet, så ødelegges USAs rettssikkerhet og FBI som organisasjon får signaler om at det er greit å neglisjere reglene for å tjene andre hensikter enn rettssikkerhet, fx korrupte eller politiske mål!

Det er nå fastslått at Comey står ansvarlig for 25 grove policy-brudd - det er svært alvorlig for en rettsstat.

At han prøver å redde sin ære ved å hovere over at han ikke bli tiltalt på grunnlag av denne rapporten, betyr lite så lenge langt alvorlige anklager om collusion (sammensvergelse) venter ham senere. Dette første dryppet av "something rotten" kommer for å forberede Democrats og ihuga Hillary tilhengere om hva som kommer senere...

Jeg innrømmer gjerne at det er vanskelig for oss som ønsker at det skal ryddes opp i Deep State sumpens korrupte og politiske ødeleggelse av alt demokratiet og rettsstaten står for - men vi må smøre oss med tålmodighet og forstå at den forkvaklete venstresiden som samlet seg til et hysterisk brølekor mot den demokratisk valgte presidenten, behøver forberedelser som denne rapporten på at noe alvorlig galt ligger bak deres politiske helter.

AG Barrs etterforskning behøver lang tid - det er omfattende korrupsjon - og viktigst av alt, etterforskningen må foregå helt riktig etter rettsstatens prinsipper. Trump rydder sumpen, han vil ikke ha mer sump! GOOD vs EVIL!

Jabbe forstår det ennå ikke! Hvordan forklarer dine løgnmedier at 30 mennesker ble skutt i to masseskytinger i USA i går når den "farlige konspirasjonsteorien Q" har vært frivillig nedstengt fra "det mørke nettet 8chan" i en hel måned? Du prøver stadig å anklage Q for å være en farlig kult og du henger ut meg for det - du har store overraskelser i vente! Hvorfor våkner du ikke opp og ser hvilke korrupte krefter du og MSM løgnmedia tjener?
Redigert 01.09.2019 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2019 kl 10:32 1516

Torsdag kom generalinspektør Michael Horowitz rapport om tidligere FBI-direktør James Comeys 8 memorandumer. Flere av hovdstrømsmediene ignorerte det. De oppfatter ikke lenger hva som foregår blant folk.

Det Spygate eller Obamagate har vist er at den liberale eliten er blitt så arrogant at den bruker etterretningsapparatet og justisvesenet for å hindre at en de misliker, kan bli valgt - og når han likevel blir valgt, intrigerer de for å felle ham.

Folk begynner å justere sine sanser. Det de før trodde ikke var mulig, viste seg å være mulig. Det de ser rulles opp overgår det de har sett på film. De kjenner lukten av noe stort. At Trump var i stand til å trosse disse mektige kreftene, gjør inntrykk på dem. Han har vært under et umenneskelig press.

https://www.document.no/2019/08/31/klassekampens-gamle-trick-pengene-star-bak-det-radikale-hoyre/
Redigert 01.09.2019 kl 10:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2019 kl 10:48 1509

"Jabbes kunnskapløshet og stråmannsdebatt er en prøvelse!

Hvorfor kaller du min mening om dette røret for stråmanns argumentasjon. Vet du ikke hva en stråmann er?
Slettet bruker
01.09.2019 kl 10:55 1502

Er det en jeg virkelig "lytter til" her på HO så er det "polemiker". Redelig, reflektert, kunskapsrik, fattet og dyktig debattant. Havfruen er en alen av samme stykke :-) forå si det på den måten. Jeg skal være så ærlig å innrømme at da "polemiker" på det værste holdt på med Mortenxx, så datt jeg av lasset gitt. Det ble for meget :-). Å snakke til en vegg anser jeg som bortkastet.
Interessant artikkel fra Document.no forresten.
Faktisk.no gir jeg ikke fem øre for. De prøvde seg med at Hitler var høyreradikal her for ei tid tilbake. Det foregår på den måten, at først får de en venstreradikal professor i historie som de ber om å svare på noen spørsmål, så trykker de dette sammen med kommentarer fra venstreradikale miljø, deretter får de NRK til å trykke dette nærmest som en verifikasjon av falskneriet de selv har gjenomført.
Slik foregår og gjennomføres de norske FISA løgnene.
Resirkuleringen av løgnpropaganda er forsøk på å verifisere noe som egentlig er reinspikka løgn.
Nei nå fikk jeg lyst å høre på Amerikansk C&W/Cajun - Doug Kershaw.
https://www.youtube.com/watch?v=ubSCPBkTyWY
https://www.youtube.com/watch?v=L1S-zW5QlO0
Redigert 01.09.2019 kl 15:23 Du må logge inn for å svare
Mortenxx
01.09.2019 kl 12:47 1483

IG's rapport om Comey -- 62 sider
https://oig.justice.gov/reports/2019/o1902.pdf
polemiker
01.09.2019 kl 14:37 1466

De som leser denne rapporten vil vel ikke være særlig i tvil om at Comey har brutt utallige retningslinjer og lover i sin behandling av klassifisert materiale. Reglene er vel så krystallklare som det går an å få det, og selv et barn burde kunne forstå det.

"The records retention schedule for FBI senior executives states that the FBI must maintain, as official FBI records,
“the emails, personal notes, annotated briefings, not maintained elsewhere, and other documentation received or generated by the Director in the normal course of business."

Comey påstår at disse memoene var en slags "privat dagbok" og følgelig ikke var noen offisielle dokumenter. Dette er altså "møtereferater" han som FBI sjef og i embeds medfør hadde med presidenten på tomannshånd. Han memorerte hva som ble sagt i disse møtene og skrev dem ned på sin private Laptop.

De var ikke på formen "Kjære dagbok. Donald var slem mot meg i dag og jeg fikk masse kjeft. Han spurte om vi skulle være venner, men det ville jeg ikke".

Da han fikk sparken, vet alle FBI folk at de da straks må overlevere alt av materiale og dokumenter som tilhører byrået. Det å oppbevare SECRET eller CONFIDENSIAL materiale hjemme er streng ulovlig. Comey gjorde ikke bare det, men sendte kopi av flere memoer til advokatene sine. For en av disse (ikke hemmeligstemplet) instruerte han advokaten sin om å lekke informasjonen til New York Times.

Om en vanlig FBI ansatt hadde gjort det Comey gjorde, ville han øyblikkelig blitt geleidet ut av bygningen og hadde måtte sone i fengsel. Nå var det heller ikke en vanlig samtale han noterte ned, men en fortrolig møte med selveste presidenten i USA. Hans oppgave er å "serve and protect", og slettes ikke å blande seg inn i politikk eller forsøke å avsette en president.

Comey fikk sparken den 9 mai mens han var på reise og fikk aldri tilgang til Hoover Building igjen. 17 mai blir Mueller utnevnt til Special Investigator og Comey overlever kopi av alle sine memoer til ham. Først en måned etter at han fikk sparken overleverer han orginalene til FBI. Han "glemmer" å fortelle at han også har gitt sine tre advokater en kopi.

Så er det disse oppredene han hadde i Kongresshøringene hvor han under ED 150 ganger på direkte spørsmål svarte "I don't know" eller "I can't remember". Villedet han presidenten da han fortalte ham at han ikke var under etterforskning?

Ikke alle som kanskje har fått med seg at denne pompose og korrupte ex FBI sjefen også har gitt ut en bok etter at han fikk sparken. Om vi ser på titlen han valgte for boka si så skulle man tro at han hadde litt selvironi, men det nok dessverre ment i fullt alvor. Boka er nå på billigsalg og koster nå kr. 66.6 på Amazon.

- "A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership"
https://www.amazon.com/Higher-Loyalty-Truth-Lies-Leadership/dp/1250192455
Slettet bruker
01.09.2019 kl 15:51 1455

"Om en vanlig FBI ansatt hadde gjort det Comey gjorde, ville han øyblikkelig blitt geleidet ut av bygningen og hadde måtte sone i fengsel."

Nope. NY field office, som lakk som en sil til Giuliani og Nunes, og sannsynligvis fremprovoserte Comeys mest kritikkverdige handling, å gjenåpne saken mot Clinton rett foran valget, slipper tydligvis helt fri.

Venter også på at du skal henvise hvor i IGs rapport du mener Trump blir frikjent for obstruction of justice. Mortenx har linket til den 62 sider lange rapporten så det kan da ikke være så vanskelig. Som kjent fant fMuellers team 10 konkrete tilfeller hvor Trump obstructed justice.
Truly
01.09.2019 kl 17:00 1445

Denne ikke-saken i norsk media vokser videre og det vil skje mye fremover nå når etterforskerne skal etterforskes.
Pinlig at media kles nakne i også denne saken,men manisk fanatisme gjør åpenbart blind og døv,som vi også ser her på HO.
Fox News har ligget i forkant i denne saken og fått svært mye rett.
Fortsettelsen følger og norsk media har ikke mye å være stolte av!

Chris Wallace fra 14.13 om Comey
https://m.youtube.com/watch?v=B8wBKO54W-U

Judge Jeanine og Justice 1/9/19
https://m.youtube.com/watch?v=7ZI3o6bmUoQ
Redigert 01.09.2019 kl 17:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2019 kl 17:24 1439

Det største med denne saken er at det er Trumps støttespillere som driver en avledningskampanje fra kjeltringens egne ulovligheter.
Slettet bruker
01.09.2019 kl 17:26 1437

Er det din nye ffo konspirasjonsteori?
polemiker
01.09.2019 kl 17:34 1433

Du har kanskje ikke helt fått med deg at denne IG rapporten ikke omhandler Donald Trump, men James Comey. Jeg skrev derfor heller ikke at IG rapporten frikjente Trump for "obstruction of justice" slik du påstår. Får gjenta det en gang til da:

- Den viser vel at Trump ikke bedrev noe "obstruction of Justice" som sosialistene påstår, men faktisk det motsatte

FBI sjefen er kanskje den aller høyest betrodde og mektige stillingen i USA etter presidenten. De har enorm makt og har hele verktøykassen til etterretningstjenesten til sin rådighet. Når en FBI sjef begynner å misbruke sin makt i sin egen eller politisk øyemed, er det alvorlige greier. Mitt poeng er at IG rapporten viser med all tydelighet at Trump hadde 100% rett i å sparke Comey, Da kalles det ikke for "obstruction", men heller beskytte og fremme justis. Altså det stikk motsatte.

Du gjentar til stadighet at Mueller hadde "10 konkrete tilfeller hvor Trump obstructed justice ". Det er selvsagt feil, om det hadde vært tilfelle hadde de rabiate Demokatene startet en impeachment prosess umiddelbart. Trump ble utsatt for en heksejakt som mangler sidestykke i historien, så han prøvde så godt han kunne med å forsvare seg mot dette, innenfor lovens rammer.

Så langt så har det altså vist seg å være en gigantisk konspirasjon med folk i toppledelsen i FBI, CIA, DOJ, Clintons valgkampanje og DNC, samt andre høytstående innen offentlig administrasjon. Hele etterforskningen og spionasje mot Trumps kampanje ble startet på et falsk og oppkonstruert grunnlag. Det samme gjelder hele Muelleretterforskningen som igjen bygde videre på dette.


Vomit
01.09.2019 kl 17:47 1428

Heia Polemiker!
Slettet bruker
01.09.2019 kl 19:58 1406

"Du gjentar til stadighet at Mueller hadde "10 konkrete tilfeller hvor Trump obstructed justice ". Det er selvsagt feil,"

Hva er det du rører om nå? Har du ikke lest Mueller rapporten? Trump hadde vært tiltalt for både dette og en hel rekke andre forhold om han ikke var president. Godgutten din er en gjennomkorrupt kjeltring og IG rapporten var et nytt gigantisk mageplask for denne konspirasjonsfølgetongen din.
Redigert 01.09.2019 kl 20:03 Du må logge inn for å svare
polemiker
01.09.2019 kl 20:51 1393

Hvor har du dette i fra? Noen eksperter på CNN eller noe andre venstrevridde media?

Både AG Barr og nestleder Rosenstein konkluderte begge med at det ikke var noen saker vedrørende Trump som var straffbart og følgelig ikke mulig å ta ut tiltale på. Det gjelder uansett om Trump er president eller ei. Dette har også Mueller selv innrømmet ved et par anledninger.

Prøv å forhold deg til fakta og ikke kom med rent oppspinn eller ønsketenkning. Det vil bli nok å snakke om her uten at du bør prøve å avspore debatten med slikt rør. Du er vel relativt alene om dette på venstresiden nå, selv CNN og NYT har innsett at dette russian collution og obstruction of justice bare er rent oppspinn.

Etter hans opptreden i en kongresshøring tyder vel mye på at Mueller selv ikke lest rapporten. Etter at Mueller i en underlig pressekonferanse leste opp fra et manuskript hvor han innså at det var lite man kunne gjøre med Trump i henhold til loven, så mer enn antydet han at de folkevalgte skulle ta saken vidre, uten at han kunne si hvordan.

Etter den famøse høringen hans, skjønte selv de mest virkelighetsfjerne Demokrat kongressmennene at det var lite drahjelp å hente fra Mr. Mueller. Han virket å lide av langt fremskredet demens og det var åpenbart ikke han som har skrevet rapporten eller deltatt i etterforskningen.
Clubs
02.09.2019 kl 08:17 1359

Godt beskrevet av Polemiker hvis info er lærerik og derfor høyt verdsatt.
Bitene faller på plass i denne store saken og vi ser nå tydelig hvem i media som har hatt rett,og blitt kritisert for det.
Slettet bruker
02.09.2019 kl 08:55 1356

In testimony before the House Judiciary Committee on Wednesday, the former special counsel Robert Mueller repeated his conclusion from his report that President Donald Trump could be charged with a crime, including obstruction of justice, after leaving office.
Mueller's report outlined 11 instances of possible obstruction of justice but did not come to a prosecutorial decision about whether Trump obstructed justice.
Mueller said he could not indict Trump because of guidance from the Department of Justice's Office of Legal Counsel that prohibits indicting a sitting president.
Trump has also been implicated as an unindicted co-conspirator in federal campaign-finance violations that Michael Cohen, his former personal lawyer, pleaded guilty to in August.

http://www.businessinsider.fr/us/mueller-trump-could-be-charged-with-obstruction-after-leaving-office-2019-7

Trump hadde selvfølgelig blitt tiltalt om han ikke var president. Kun hans mest iherdige forsvarere sier noe annet.


polemiker
02.09.2019 kl 11:37 1332

Hva denne demente Mueller eller hans 17 Trump hatende advokat påstår er det ikke så mange som tar så høytidlig lengere. En av deres hovedpunkter av disse "11 instances of possible obstruction of justice" er altså at han ga Muellers personlige og årelange venn James Comey sparken. Etter den knusende rapporten fra IG forrige uke er det vel ingen som lengere er i tvil om at det var riktig å sparke ham.

En annen av disse sakene var naturligvis det Mueller mener var et forsøk på å sparke ham også. Etter det vi nå vet, så burde han ha vært sparket. Han var åpenbart totalt uskikket til å lede denne etterforskningen, og hele grunnlaget for å nedsette en slik spesialetterforskning var falsk.

At Trump hatet denne etterforskningen la han vel ikke noe skjul på, men da den gikk inn i sitt 2. år, syntes han det var nok og ville få en avslutning på dette. Han presset på for at daværende Jeff Sessions skulle trekke seg pga. at han hadde overlatt styringen til nestleder Rosenstein. Du vet, fyren som ville ha på seg ulovlig avlyttingsutstyr i møte med Trump.

Trump fikk innsatt ny AG, Bill Barr. Etter noen få uker i jobben, kom rapporten til Mueller og etterforskningen ble avsluttet. Trump sparket aldri Mueller som kjent, så dermed kan han vanskelig klandres for obstruction heller. Gidder ikke ta hele lista, men pitbullene til Mueller, Weissman & co, foreslår også at siden Trump ikke utelukket at han ville benåde en rekke folk teamet deres hadde tiltalt, var det også obstruction of justice.

Det ikke disse advokatene og etterforskerne har helt fått med seg er at Presidenten i USA har en eksklusiv rett til å benåde hvem som helst, og han trenger ikke engang begrunne det. Blir vel litt vanskelig å tiltale noen i ettertid for å ha utøvd en rett han hadde i sitt embed?

Jeg tror det etterhvert vil fremkomme solid dokumentasjon på at hele FBI etterforskningen som begynte i juli (eller ennå tidligere?) 2016 ble startet på totalt sviktende grunnlag og utenfor alle vanlige prosedyrer og retningslinjer. Bruken av en drittpakke finansiert av opposisjonens valgkampanje, FISA søknad for å bedrive full elektronisk overvåking, planting av spioner, provokasjoner osv.

IG Horowitzs rapport om FISA misbruk m.m. var ventet i våres, men lar fremdeles vente på seg. Mye tyder nå på at den vil komme i løpet av noen få uker. Bill Barr har også oppnevnt John Durham for å konkret etterforske hva som var opphavet til denne russia collution etterforskningen og FBIs overvåking av Trump kampanjen.

James Comey kommer ikke i fengsel i denne omgang, men det spørs om det gjelder når neste runde med etterforskning er ferdig. Uansett har han fått sitt "gode" rykte og ettermæle knust for all ettertid. Han vil gå inn i historien som den nest mest korrupte og udugelige FBI sjef noensinde. Bare slått av J.E. Hoover. Den homofile FBI direktøren som ble så mektig at presidenter var livredde for ham, med rette. Han brukte byråets maktmidler og verktøykasse til å samle inn informasjon om alle politikere som stilte til valg som presidentkandidater slik at han kunne presse dem til å la ham være i fred om de ble valgt.
Slettet bruker
02.09.2019 kl 12:05 1328

"Etter den knusende rapporten fra IG forrige uke er det vel ingen som lengere er i tvil om at det var riktig å sparke ham."

Det var ingen knusende rapport. Han ble kritisert for å lekke et memo til en venn ETTER at han fikk sparken. Det var et gigantisk mageplask for de patetiske konspirasjonene du babler om som ikke er noe annet enn en skyggeleggingskampanje iscenesatt av ryggradløse korrupte republikanere som higer etter makt og penger. den løgnaktige imbesillen kunne ikke engang stille til intervju med etterforskerne fordi han ikke er i stand til å si to setninger på rad som ikke inneholder en løgn. Det i seg selv er selvsagt en hindring av etterforskernes arbeid og således en obstruction.polemiker
02.09.2019 kl 13:35 1321

Du har åpenbart ikke lest eller forstått noe av denne rapporten!

Om du hadde lest den, ville du ha fått med deg at disse memoene som Comey hadde tatt med seg hjem og oppbevarte i sin private safe ble oppdaget av en FBI ansatt som fikk i oppgave å rydde kontoret hans kort tid etter at han fikk sparken.

Han ble så sjokkert av å finne slikt materiale slengende på kontoret hans at han øyblikkelig kontaktet Inspector Generals kontor (IG), overleverte memoene og krevde wistleblower beskyttelse. Han vurderte disse dokumentene til å være ekstremt sensitive og var bekymret for at det kunne finnes andre kopier av dem. Det hadde han rett i, men Comey overleverte ikke disse før FBI troppet opp på døra hans en måned etter.

Shortly after Comey’s removal, a set of the seven Memos was provided to the OIG by a Department employee, who claimed whistleblower status. This individual viewed the Memos as extremely sensitive documents and was concerned that there should be a separate set deposited somewhere for safekeeping.

The OIG handled and stored all seven Memos consistent with the requirements for classified information, even though only Memo 1 had any classification markings at that time.
(side 37 i rapporten)

Det som er viktig å merke seg her er timeline og i hvilken rekkefølge eventene oppstod. Comey fikk sparken 9. mai, og kort tid etter fant denne wistlebloweren disse memoene på kontoret hans. En av dem var market "Secret". Enhver FBI ansatt som får sparken og får sin sikkerhetsklarering inndratt, vet at han ikke kan sitte på noe sikkerhetsklassifisert materiale. Allikevel unnlot Comey å overlevere dette til FBI.

Allerede 2 dager etter at han fikk sparket offentliggjorde NYT lekkasjer som stammer fra memo 2 hvor Trump ønsket "loyalty" fra Comey. Hans gode venn og advokat , Richman har innrømmet at han var kilden til den artiklen. Den 16 mai sender Comey et bilde av memo 4 til Richman og ber om at han deler innholdet med NYT. De lager en ny artikkel samme dag. Dagen etter utnevner Rod Rosenstein Mueller som Special Investigator!

Først 7.juni leverer han tilbake de klassifiserte memoene, men unnlater å fortelle at han har spredd dem vidre til sine 3 advokater. Han regner vel med at de vil holde kjeft og være beskyttet av "client confidentiality privelage". FBI presser imidlertid Richman slik at han tilslutt innrømmer at han sitter på flere memoer enn memo 4 som tidligere har innrømmet. Han røper også at de er sendt til de to andre adokatene. FBI inndrar dermed datautstyr fra de tre advokatene og starter arbeidet med å renske ut alt av FBI dokumenter fra deres utstyr.

Som FBI sjef hadde Comey fått installert et toppsikkert offisielt FBI arkivsystem hjemme i sitt hus, samt et sikret datasystem som han kunne benytte seg av. Comey valgte å ikke benytte seg av noen av delene, men la disse i sin private safe i stedet. Hvorfor det tro? Hvem andre hadde tilgang til denne safen?

Han følte seg tydeligvis ikke så sikker på det heller, så han tok like godt kopier av disse "dagbøkene" (2,4,6 og7) og sendte dem til 3 uavhengige advokater. Hvorfor ?

Dette med at han ikke ville delta i noe avhør har jeg forklart deg mange ganger før, men du jabber i vei med talking poinst du har hørt eller lest fra fake news media. Trump selv ville gjerne ha vært i avhør da han jo selv vet at han er 100% uskyldig og alldeles ikke har smarbeidet med russerne. Samtlige av hans advokater og rådgivere derimot var alle samstemte på at han ikke måtte la seg avhøre av denne pitbullgjengen.

Historien har vel vist seg at det hadde de fullstendig rett i. Trump hadde hatt ALT å tape på å delta på noe slikt da hele oppsettet hadde gått ut på å lokke Trump i en Perjury Trap. Dette var en metode de hadde lykkes godt med ovenfor Papdopoulos og Flynn bl.a. Etterforskerne som avhørte Flynn har innrømmet at de ikke trodde Flynn motsa seg selv med vilje, men Mueller ville alikevel ødelegge hele hans karriere og ruinere ham på grunn av en teknikalitet. De fleste skjønner at det har lite med "justice" å gjøre, men rent maktmisbruk av korrupte FBI ansatte som ønsket å skade Trump og hans allierte.
Mortenxx
02.10.2019 kl 19:55 1184

Oppskrudde forventninger ...

DECLASSIFIED - The Epoch Times

Department of Justice Inspector General Michael Horowitz finished his almost 2-year-long investigation into alleged abuse of the Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC) earlier this month and turned in his draft report to Attorney General William Barr. That report is currently undergoing classification review, after which it will be put into its final form and publicly released. When that happens, the entire sordid truth about the 2016 election and its aftermath will be laid bare at last.

The Impeachment Theater Won’t Stop The Spygate Fallout
https://youtu.be/FNHWi4FsviY
polemiker
02.10.2019 kl 21:41 1157

Vet ikke hvilke skrudde forventninger du har, men tror nok dette kan blir svært ubehagelig for the Dems og FBI. IG ble vel ferdig for drøye 2 uker siden, så vi kan forvente at den sladdede versjonen vil bli offentliggjort i løpet av svært kort tid nå.

Denne impeachment granskningen som Pelosi og gjengen har varslet nå er vel trolig som en følge av av denne rapporten til IG Horowitz nå bli frigitt. Adam Schiff fikk denne famøse whisteleblower rapporten allerede 12 august. Om den var så opplagt som de nå påstår, hvorfor ventet de da så lenge med å ta affære? Hvorfor ventet ikke Pelosi til dagen etter til avskriften av telefonsamtalen ville bli frigitt? Har de kanskje i løpet av de siste dagene fått kjennskap til noen av "høydepunktene" i denne rappporten?
Mortenxx
02.10.2019 kl 22:51 1144

Jeg har alltid forholdt meg til offisielle forklaringer som f.eks. rapporter fra IG, rapport fra Robert Mueller, offisielle uttalelser fra FBI og DOJ -- til det som regnes som objektiv sannhet.
Biggy
02.10.2019 kl 23:59 1127

Trump møter pressen 2/10:
https://m.youtube.com/watch?v=nPEPLmTIrk8
https://m.youtube.com/watch?v=dZxEbevWpYA ( På 16.20 starter journalistenes spørsmål til Trump.....og hans klare svar!)
polemiker
06.10.2019 kl 22:59 1106

Bill Barr har nå inntatt en mer aktiv rolle i etterforskningen av hvordan hele denne skandalen startet. Han har sammen med Durham kontaktet myndigheter i rekke land og bedt om assistanse. Deriblant Ukraina, Italia, UK og Australia.

En rekke av de høytstående hovedpersonene vi har omtalt på denne tråden er nå innklalt til avhør av Barr og Durham. En av dem er tidligere CIA sjef Brennan! Han har nå innrømmet at han er bekymret for dette. Det betyr vel at etterforskningen er i sin sluttfase. Det er vanlig at man avhører de største skurkene sist. Så etter ham blir det vel i alle fall Comey og fru Clinton, og muligens Obama.
Slettet bruker
06.10.2019 kl 23:09 1098

"En rekke av de høytstående hovedpersonene vi har omtalt på denne tråden er nå innklalt til avhør av Barr og Durham."

Rart. Leste denne i Politco i går. Stikk motsatt av det du sier altså. Har du en kilde?

"in the five months since Attorney General Bill Barr tapped Durham to investigate the origins of the Russia probe, and whether any inappropriate “spying” occurred on members of the Trump campaign, he has not requested interviews with any of the FBI or DOJ employees who were directly involved in, or knew about, the opening of the Russia investigation in 2016, according to people familiar with the matter.
The omission raises questions about what, exactly, Durham—alongside Attorney General Bill Barr—has been investigating."

Those not contacted include former FBI counterintelligence agent Peter Strzok; former FBI general counsel Jim Baker; former chief of the National Security Division’s Counterintelligence and Export Control Section David Laufman; and former head of DOJ’s National Security Division Mary McCord. Former CIA Director John Brennan, Trump-Russia dossier author Christopher Steele, and former Trump adviser Carter Page—who was the subject of a surveillance warrant that is now under investigation by the inspector general—haven’t been contacted for interviews, either.

https://www.politico.com/news/2019/10/05/justice-department-russia-probe-028545

Registrerer at den uavhengige etterforskningen kanskje ikke er så uavhengig lenger når løpegutten Barr også reiser rundt for å koke sammen konspirasjoner.Redigert 06.10.2019 kl 23:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.10.2019 kl 23:18 1238

Barr’s Requests for Foreign Help Prompt Backlash in Australia, Italy, U.K.:
Lawmakers, intelligence officials question why the attorney general is working outside usual channels in review of #Russia-probe origins.

https://www.wsj.com/articles/barrs-requests-for-foreign-help-prompt-backlash-in-australia-italy-u-k-11570369938

Attorney General William Barr is sowing discord in several foreign capitals, going outside usual channels to seek help from allies in reviewing the origins of a U.S. counterintelligence investigation begun during the 2016 presidential campaign.

By meeting directly with foreign leaders—rather than relying on investigator-to-investigator channels—Mr. Barr has stirred up domestic politics in some of the countries he has tapped for assistance.


In Rome, the national-security committee of Italy’s Parliament this past week asked Prime Minister Giuseppe Conte to appear and answer questions about his contacts with Mr. Barr. Far-right opposition lawmakers criticized Mr. Conte for deferring to Mr. Barr’s request.

In Canberra, Australian authorities said they were cooperating with Mr. Barr but disputed allegations that one of its diplomats acted inappropriately in 2016—an allegation at the center of Mr. Barr’s inquiry. Opposition lawmakers there, too, are expected to question government officials later this month about Prime Minister Scott Morrison’s phone conversation with President Trump regarding the inquiry.

In London, Mr. Barr’s personal requests have irked counterintelligence officials over a perceived thwarting of procedural norms, according to people familiar with the response from the intelligence officials. British intelligence officials have privately expressed annoyance that it appeared the U.S. Justice Department was going around them to talk to political leaders, these people said.

Redigert 06.10.2019 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.10.2019 kl 23:23 1233

Står jo ingenting om at han er blitt innkalt til intervju.. Han er selvsagt bekymret for hva Bar/Trump vil koke sammen av konspirasjoner når vi ser hva de holder på med. Hva med alle de andre?
polemiker
06.10.2019 kl 23:30 1419

Nettopp. De korrupte demokrat politikerne er også bekymret. Som nevnt ovenfor er nok hele denne nye whitsleblower saken også bare et røykteppe for å skjule det som kommer.

Hvilken kanal eller etterretningsorganisasjon skulle han brukt for å etterforske CIA og FBI? Han dro vel personlig til Italia for å snakke med politiske ledere og etterretningen der. Hvorvidt han også har beøkt de andre landene vet jeg ikke.
polemiker
06.10.2019 kl 23:32 1409

Han sier i intervjuet at han "supposedly" skal intervjues av Durham, så han har vel allerede fått en heads up om det.
Redigert 06.10.2019 kl 23:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.10.2019 kl 23:45 1400

Supposedly ja. Etterforskningen har pågått i 5 måneder men de snakker sålangt altså ikke med folk med kjennskap til saken. Brennan og andre har nok sittet i 5 måneder og ventet på telefon.I stedet har altså Barr involvert seg direkte. Ikke vanskelig å skjønne at dette skjer på ordre fra Trump og/eller at Durham ikke finner det de ønsker å finne.
Slettet bruker
07.10.2019 kl 00:07 1386

Her er nok en fyr som kan gi Barr/Trump de svarene de ønsker i Australia.

Revealed: the QAnon conspiracy theorist who is friends with Australian PM Scott Morrison
QAnon figure BurnedSpy, whose wife works on the prime minister’s staff, has propagated bizarre theories about Alexander Downer and Julie Bishop

A significant Australian proponent of the QAnon conspiracy theory is a family friend of Scott Morrison, and his wife is on the prime minister’s staff.

The sprawling, disjointed and incoherent QAnon conspiracy variously claims that Donald Trump is leading a behind-the-scenes fight against a shadowy deep state, that powerful forces are hiding and protecting satanic paedophile rings, and that a secretive individual named Q leaves clues for his followers to decipher on internet forums.

The FBI has previously warned that QAnon could act as a potential motivator for “domestic extremists” and last year Reddit banned one of its main QAnon threads for repeated violations of its content policy, warning it would not tolerate content “that incites violence, disseminates personal information, or harasses” users.

https://www.theguardian.com/australia-news/2019/oct/05/qanon-conspiracy-theorist-friends-australian-prime-minister-scott-morrison?CMP=Share_iOSApp_Other

Alexander Downer var som kjent diplomaten som Papadopolous snakket med om at russerne hadde noe på Clinton og som senere varslet dette til FBI.
Vi ser en gradvis sammenfletting av den sinnsyke Qanon kulten og Trumps innerste krets.
polemiker
07.10.2019 kl 00:26 1378

Dette havnet vel på feil tråd Jabba, vi prøver å holde oss til mer facts her.

Han som leder hele denne impeachment inquiry saken for demokratene, Adam Schiff har igjen blitt avslørt i løgn. For et par uker siden stod han frem på TV og påstod at de (han og hans stab) ikke hadde snakket direkte med denne whistlebloweren. Det har nå vist seg å være en blank løgn. En i hans stab har innrømmet at de faktisk hadde kontakt med ham og fikk sågar ordnet en advokat som kunne hjelpe ham med prosessen vidre.

Washington Post ga ham hele 4 Pinocchios (av 4 mulige) for dette, men det mest alvorlige er at han dermed har gjort seg selv til et vitne i denne saken. Vitner kan som kjent ikke etterforske en sak de selv er en del av, så regner med at Pelosi nå tar grep og får ham fjernet fra hele komiteen.
Redigert 07.10.2019 kl 00:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.10.2019 kl 00:31 1372

"Washington Post ga ham hele 4 Pinocchios (av 4 mulige) for dette,"

Så flott at du endelig stoler på faktasjekkerne i WP. Jaggu på tide.
De er vel oppe i snart 15000 løgner på Trump.
cinet
07.10.2019 kl 12:37 1316


A den gamle/jaba er en og samme person . En DT hater av rang , som ikke klarer å skille fake news og fox news. I tillegg ansatt som manipulator/agitator, enten i Klassekampen eller i en maxist-lenenidtidk tankesmie.Oppfordrer klarsynte til ikke å svare på tråder opprettet , eller forsøkt spammer av en slik fake news spreder
polemiker
08.10.2019 kl 22:45 1272

Cinet, trust me, de er to forskjellige personer!

Forfatteren av boka "Deep State", James B. Stewart ble intervjuet på MSNBC om han nye bok og hvor han kom med noen saftige beskyldninger mot tidligere deputy IG Rod Rosenstein. Dette er en figur vi har diskutert mye her på tråden, men det har vært veldig stille om ham i det siste.

Litt av grunnen er at han tilsynelatende har gjort miner til godt spill det siste året. Bill Barr valgte overraskende å beholde ham og han han stod også last og bram med Barr da han forfattet dette 4 siders resymeet der de begge blankt frikjente Trump. Vi har omtalt denne famøse historien da Rod angivelig skal ha foreslått å ha på seg avlyttingsutstyr i møte med president Trump, da han aldri ble kroppsvisitert når han ankom the White House.

Da dette ble kjent hevdet han at det var en spøk, men nå hevder forfatteren at det var ment i aller største alvor og at han påstod at bl.a. Chief og Staff Kelly og IG Session var med på dette palasskuppet og følgelig var godt fundamert i kabinettet. De ville benytte seg av the 25. Amendment, en prosedyre ala impeachment, men mye enklere og brukt for å fjerne presidenter som er "uegnet" av ymse grunner.

Rod Rosenstein skal i følge fortatteren ha fått en "mental meltdown" da Trump lurte ham i en "felle" og henviste til ham for å få sparket Comey. Det kan forsåvidt forklare den 180 graders kuvendingen han foretok. Fra å være en Deep State "golden boy" ble han over natten et hatobjekt fra den samme kanten. Hans eneste mulighet for å overleve ble vel da å prøve og gjøre rett og sjel for seg igjen. Kanskje vil det være tilstrekkelig til at han unngår fengsel? Mye tyder på det, men vi får se.
Redigert 08.10.2019 kl 22:51 Du må logge inn for å svare