Sjokktall: Barn av innvandrere er betydelig mer .............

Slettet bruker
05.09.2019 kl 02:40 2833

Sjokktall: Barn av innvandrere er betydelig mer kriminelle enn foreldrene

SSB har aldri tidligere undersøkt sammenhengen mellom kriminalitet og innvandrerbakgrunn med så detaljerte tall som nå. Frp-nestleder Sylvi Listhaug og innvandringspolitisk talsperson i Frp Jon Helgheim sier man ikke må bortforklare og unnskylde hvorfor barn av innvandrere er mer kriminelle enn foreldrene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at barn av innvandrere begår mer kriminalitet enn dem som selv innvandret. Tallene er bestilt av Frp.

– Det er betydelig høyere rater blant innvandrere for enkelte lovbruddstyper, som mishandling i nære relasjoner. Og betydelig lavere for andre typer, som grovt underslag, sier rådgiver Sigmund Book Mohn i Statistisk sentralbyrå (SSB) til Aftenposten.

Ifølge tall fra SSB har norskfødte menn i aldersgruppen 15–35 år med somalisk familiebakgrunn 4,6 ganger så høy rate for voldslovbrudd. Menn med irakisk bakgrunn har 4 ganger så høy rate, tallet for menn med marokkansk bakgrunn er på 3,2, for menn med tyrkisk bakgrunn er tallet 2,8 og 2,4 for pakistanske menn.

Rapporten viser også at i et gjennomsnittlig år i perioden 2015–2017 ble 443 personer siktet for «mishandling i nære relasjoner». 185 av de 443 var innvandrere.

Innvandringspolitisk talsmann Jon Helgheim i Frp og nestleder i Frp Sylvi Listhaug sier til avisen at «integrering ikke automatisk går seg til over tid».

– Det er ikke sånn at å pøse på med penger og tjenester, slik som Norge har vært god til, løser problemene. Vi må stille flere krav og sjekke mye bedre om integreringstiltakene har noen effekt, sier de.

https://www.document.no/2019/09/05/sjokktall-barn-av-innvandrere-er-betydelig-mer-kriminelle-enn-foreldrene/
Slettet bruker
07.09.2019 kl 17:19 765

Det rare er at de fleste tror at et kriminelt sinnelag er noe sjeldent. Mennesker som kommer her fra kår så elendige at tyveri, ran og drap er hverdagen, endrer seg ikke for det. Deres barn lærer også at, "kommer du over noe fint, ta det og løp, det er gratis."

Vi har sluppet inn endel hva vi kan kalle, "satans ormeyngel". I landene de kommer fra, ville landsbyen hengt et bildekk rundt halsen på dem og satt fyr på det. Dette skjer, tro meg, jeg har vært i Afrika og ikke bare i en by, men langt inn i landet hvor loven ikke er. Der tar folket selv fatt i en tyv eller morder hvis de oppdages. Straffen er døde.
polemiker
07.09.2019 kl 17:46 759

BekteA prøver seg med en frekkis,
- Det som er utrolig er at dere hatere så åpenlyst innrømmer at dere er NULL interessert i å finne årsaker og løsninger på dette.

Vel har vi skjønt at du trolig har litt tungt for det, men så tungt har du vel det ikke. Årsaken er islam og siden de som tror på dette kaller seg muslimer, så er løsningen relativt enkel. Ferre muslimer i landet, ganske enkelt.

Som mange av oss av visst i flere tiår er det først nå det er blitt bevist. SSB kom riktignok med en innrømmelse i 2017, det er først nå vi vet hvilke folkegruppe det gjelder. Import av innvandrere med muslimsk kultur og bakgrunn vil medføre at kriminaliteten øker proposjonalt. Spørsmålet folk da må stille seg; Er det verdt det?
Klem
07.09.2019 kl 17:57 756

Bruk blokkering.
kokkohill
07.09.2019 kl 19:53 740

Varaordføreren i osclo er steik forbannet , for at noen har påpeket problemet.

Problemet bryr hun seg katten om og da må jeg lure på om dette er vanlig i partiet hun leder ?

Tenk deg er prosessingeniør som påpeker ett problem som vil kunne blåse hele produksjonslinjen til himmels , og han blir møtt av en slik sjef?

Selv så dårlige politikere bør en ha vertøy for å fjerne , for dette er direkte uansvarlig.

Handlingsplan er selvsagt og den bør startes over helgen

https://www.dagbladet.no/nyheter/sa-mye-mer-kriminalitet-begar-innvandrere--fader-jeg-er-sint/71563194?fbclid=IwAR3IseE26cvm6SK08nNd4exjMaY3fhJc4-SkdC-t17j_s4ijbN7IrSABAbY
triki
07.09.2019 kl 20:13 736

Disse fremende som har tatt seg inn i landet tenker ikke samfunn som en enhet, de tenker familie og klan og MEG. F@ns drittfolk gir fan om samfunnet rakner bare klanen får makt i et område.
Slettet bruker
07.09.2019 kl 20:17 734

Hvorfor er barn av innvandrere så kriminelle?
De er jo kommet til et av verdens beste land og bo i og med alle goder. Noen som forstår det?
polemiker
08.09.2019 kl 00:18 716

Papps skrev:
"For hver kriminell handling som skjer og for hver voldtekt som skjer håper jeg så inderlig at det er mot en familie som har stemt på venstresiden. "

Dette er nok et faktum! Årsaken blir vel syneliggjort ganske godt bare på denne tråden om man ser på hvilke naive holdninger disse sosialistene har til innvandrere eller spesielt muslimer. De ivrer for at folk skal inkludere og ha sosial omgang med disse mest kriminelle innvandrerne slik at de "blir som oss" og blir integrert i samfunnet.

Om vi ser bort fra den muslimske skikken med overfallsvoldtekter og gjengsvoldtekter som kanskje slåt mer tilfeldig ut, er det større sjanse for å bli utsatt for noe kriminelt jo mer eksponert man er ovenfor denne type folk.

Unger av folk på den borgelige siden, dvs. hovedsaklig folk fra FRP vil nok ha fått litt mer reell opplæring i farene man kan utsette seg for om man menger seg med folk av troende muslimske foreldre.

Barn av sosialister får den stikk motsatte lærdommen med seg. De bli oppmuntret til å bli venner med innvandrere og ha et åpent sinn i møte med andre "religioner" og kulturer. Generelt sett ikke så galt kanskje, men det er som kjent visse unntak.

Derfor skjer det da også titt og ofte at disse barna blir utsatt for grov vold og voldtekter. I sosialistkretser gir det stor kredibilitet å engasjere seg i bistandsarbeid, flykningarbeid eller sosialtjeneste, enten som arbeid eller frivillige medarbeidere på mottak, besøksvenn, mentorer el.l.

Nå er det ikke bare foreldrene som har sviktet disse ungene, men en samlet presse, skole og politikere. Dersom de to blonde studinene som dro til Marokko hadde fått lit bedre informasjon så kanskje de hadde sluppet å bli halshugget av den muslimske gjengen der. Kanskje hadde de latt være å dra eller i det minste tatt med seg anstand.

Kanskje hadde Maria Ladenburger, en 19 år gammel medisinstudent og frivillig på et lokalt flyktningmottak heller ikke blitt voldtatt og drept av en afghansk "flyktning". Faren hennes var en toppadvokat som jobbet i EU kommisjonens juridiske avdeling. Kjent for å være svært flyktningvennlig.

Det har vært en rekke drap på bistandsarbeidere og en flere kvinner som jobber på flyktningmottak eller HVB hem i Sverige. Noen husker kanskje den kristne jenta fra Jordan som vil hjelpe "mindreårige" på et hem i Mølndal i Sverige. Hun ble drept og nesten halshugget av en "15-årig" somalier. Viste seg at han var minst 20 år.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_stabbing_of_Alexandra_Mezher

Så jada, så der er flest sosialister som blir beriket og det er vel slik det burde være også. Noen klarer ikke å ta til seg fakta eller fornuft før de selv får kjenne det på kroppen.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 00:32 710

Du bruker idioten Trumps ord på dem, ja...sier en hel del om deg, det.
Speaker
08.09.2019 kl 07:58 698

Forutsetningen for å kunne og ville løse et problem er at problemet erkjennes.
Det er åpenbart at visse miljøer ikke vil erkjenne fakta,så derfor vil heller ikke
problemene løses av dem.
Ikke nå heller.
Redigert 08.09.2019 kl 07:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.09.2019 kl 12:24 684

Vel har vi skjønt at du trolig har litt tungt for det, men så tungt har du vel det ikke. Årsaken er islam og siden de som tror på dette kaller seg muslimer, så er løsningen relativt enkel. Ferre muslimer i landet, ganske enkelt.
**********************************************************
Du verden så idiotisk. Du har i mange år spredd kloakken din her, men kan fortsatt ikke en dritt om noe som helst.

Prøv å legge det ødeleggende hatet ditt til side en liten stund og TENK litt. Bruk litt logikk.

Den store majoriteten gjør ikke noe galt. Du skjønner såpass? Er de ikke muslimer, de som ikke gjør noe galt?

Ikke kast bort hjernekapasiteten din på hat. Det kommer ikke noe godt ut av det, verken for deg selv eller for de du hater. Spør heller deg selv hvorfor du hater slik. Hadde det ikke vært muslimer, så ville det vært noen andre.
Redigert 08.09.2019 kl 12:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.09.2019 kl 13:28 675

Det hjelper neppe å be dem slutte med hatet sitt mot muslimer når vi har ledere her i landet som til stadighet nører opp under hatet mot alt som ikke er kronisk norske!!
Klem
08.09.2019 kl 15:00 667

Tallene fra SSB er åpenbart vanskelige å akseptere.I kjent stil blir da budbæreren angrepet med skjellsord.
Mon tro om disse som ikke vil akseptere fakta i denne saken også kjefter på dine leger når resultatene av blodprøver viser
tegn på at noe i kroppen ikke er som det skal?
Slettet bruker
08.09.2019 kl 15:07 664

Som jeg har skrevet her før: Dette er ingen nyhet. Dette har man vært klar over i mange år allerede. At Frp blåser opp en slik sak nå handler selvsagt om at det er valg i morgen. Selv om innvandringspolitikk ikke har en dritt i et lokalvalg å gjøre, så er det det eneste kortet Frp har å spille. Desperat. Kynisk. Ondskapsfullt. Stokk dumt.
Risk-reward1
08.09.2019 kl 17:33 659

Som vanlig svært godt beskrevet, men det er å kaste perler for svin. Det er nemlig ingenting som synker inn hos venstrebermen, der alt til høyre for seg selv skal brunbeises, og selv islams syke ideologi omfavnes, bortforklares og forsvares. Vi har 3 ideologier som er svært nært knyttet sammen og som i all hovedsak deler synet på hvordan samfunnet skal være. Det er ideologien islam, sosialisme og nazisme.

De 2 første støtter hverandre i det meste, herunder rasisme når den kan gjemme seg bak en såkalt tro, mens den siste har kun rasisme uten troen å gjemme seg bak.
Alle 3 er ren og skjær møkk i litt forskjellig innpakning. Hver for seg og sammen er de direkte samfunnsdestruerende.

RR
Slettet bruker
08.09.2019 kl 17:41 656

Alle 3 er ren og skjær møkk i litt forskjellig innpakning. Hver for seg og sammen er de direkte samfunnsdestruerende.

Flott sagt.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 17:51 652

Hei A/folkens:))

Og...hehehe - er du så dum eller "Selv om innvandringspolitikk ikke har en dritt i et lokalvalg å gjøre"... - alle asyl og familiegjenforening snylterne bor i en kommune, noe som sosialbudsjettene bære preg av etter at introduksjonsperioden er over og statstilskuddene forsvinner...ZnageZz...

https://www.ssb.no/sosiale-forhold-og-kriminalitet/artikler-og-publikasjoner/56-prosent-av-sosialhjelpsutbetalingene-gar-til-innvandrere

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 08.09.2019 kl 17:59 Du må logge inn for å svare