Googlegate skandalen er et faktum! Ny whistleblower står frem

polemiker
GOGL 08.09.2019 kl 14:53 1086

Flere og flere folk innser nå at det er det private selskapet Google som er den aller største trusselen mot demokratiet. Vi har lenge observert at de gjennomfører en stadig mer aggressiv sensur både på deres søkemotor og på Youtube.

Studier viser at de ved neste amerikanske valg i 2020 alene vil være i stand til å få så mye om 16 millioner stemmer til å bytte side. Googles toppsjef og høytstående medarbeidere ble kalt in til en kongresshøring for noen uker siden, og de sverget alle på at de var politisk uavhengige og ikke hadde noen algoritmer som var i favør av venstresiden.

Enn så lenge har vel påstander om at Google og Youtube er venstrevridde blitt betraktet som en konspirasjonsteori. Nå har en tidligere whistleblower valgt å stå frem i offentligheten og har valgt å offentliggjøre 100-vis av dokumenter som nok tyder på at dette er fakta.

Det finnes "blacklist" hvor tusenvis av nettsider blir utelukket fra deres søkemotor. Om man ser på disse listene er det en viss rød tråd av nettsteder som blir utelukket. Det er side opp og side ned med høyreorienterte nettsteder. Infowars, Breitbart osv.

I tillegg til å svartliste sider de ikke vil skal bli synlige, manipulerer de også søkekriterier folk skriver inn dersom det ikke passer deres politiske agenda. Det er jo velkjent at de også innfører straffetiltak ved å utelukke høyreorienterte nettsteder fra deres annonseplatform. Resett.no er vel et fersk eksempel på det.

På Youtube plukker de bort videoer som er kritiske til innvandring som aldri før. I Sverige har de plukket bort en rekke Youtube kanaler som har kritisert politikere og innvandringspolitikken. Granskning Sverige, Angry Foreigner, Feminist Inspeksjonen og en drøss andre kanaler er stengt og videoer slettet.
https://www.projectveritas.com/2019/08/14/google-machine-learning-fairness-whistleblower-goes-public-says-burden-lifted-off-of-my-soul/
Redigert 08.09.2019 kl 14:54 Du må logge inn for å svare
polemiker
08.09.2019 kl 15:15 1084

Når det gjelder manipulering av søkekriterier så kan man se et lite eksempel fra denne Las Vegas skytingen hvor Google ikke ønsket at folk skulle få vite den egentlige sannheten om hvem Paddoc var. De skulle i alle fall ikke få vite at han var en Trump hater som dem selv.


# YoutubeControversialTwiddler Query Blacklist.
#
# The queries in this file will force the controversial twiddler to be # triggered.
#
# This file will be parsed by superroot::StringLookupModule. The data format is
# plain text. Each line contains one query, without leading/trailing/duplicated
# whitespaces. Each term is delimited by a single space.
64 old stephen paddock
64 stephen paddock
64 steven paddock
64 years old stephen paddock
64 yr old stephen paddock
about stephen paddock
adress trump las vegas
anti trump paddock
anti trump stephen paddock
anti trump steve paddock
anti trump vegas
anti-trump paddock

Les flere dokumenter på Project Veritas. De har nå lagt ut alt slik at folk kan lese selv.

Fyren som har valgt å offentliggjøre dette var livredd for sitt liv, så han valgte derfor å stå frem og gi ut alt han hadde. Fyren var åpenbart svært dyktig da han tjente over $260.000 i året. Han forbereder seg nå på at Google vil prøve å ruinere ham eller ødelegge livet hans på alle mulige måter.

Vil anbefale alle til nå å kutte ut Google og heller bruke alternativer. Personlig bruker jeg nå https://duckduckgo.com/?ia=web, da den har vist seg å være betydlig mer objektiv og til å stole på.

Noen husker kanskje at jeg for noen uker siden lette etter en svensk rapport som en privatperson hadde utarbeidet om innvandrerenes kriminalitet i Sverige? (Samme som FRP måtte spesialbestille fra SSB). Prøvde å google etter den i over en halvtime med å vri og vrenge på søkekriteriene, men den var og ble fullstendig borte. Slike fakta liker ikke Google, så de hadde "gjemt" den bort. Byttet til DuckDuckGo, la inn eksakt samme søkekriterie og da dukket den opp på 0.2 sekunder.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 15:20 1079

Dette sludderet nærmer seg q-galskapen til fnue og jeg mener bestemt å ha hørt at galningen i det hvite hus har sagt noe liknende.

Uansett. Fakta er fakta.
polemiker
08.09.2019 kl 15:44 1067

Ja, og fakta som nå er kommet frem viser at Google er blitt en venstreorientert propagandamaskin som bruker sin enorme makt til å påvirke valg og "programmere" folk.

Da kineserne truet med å svartliste Google i landet, var ikke Google sene med å komme opp med en kinesisk versjon som kunne bedrive blytung sensur, manipulere søkekriterie og algoritmer som alltid ga svar i favør av kommunistpartiet.

De hadde allerede laget det og den var i full operativ virksomhet over hele verden.

Det vi ser konturene av nå er rett og slett et gigantisk kuppforsøk og overgang til et teknokrati. Det vil være en håndfull gigantiske teknoselskaper som bestemmer hvilket parti som skal velges og hvilke personer som partiene skal bestå av.

Eneste håpet på en løsning på dette tror jeg vil være om Trump skjønner hva som er i ferd med å skje og gjør noe med det. Ingen andre vil være i stand til å håndtere dette. De vil enten bli kjøpt opp eller truet til taushet.

Nå skal det vel sies at det sitter svært langt inne for republikanske politikere å gripe inn ovenfor private aktører og regulere dem, men håper de innser faren og reagerer raskt. Det mest effektive ville nok være å rett og slett lage en lov som pålegger alle ISP'ene om å stenge ned Google.Com inntil de kan bevise at de er objektive aktører. Da tror jeg Googles aksjonærer ganske raskt hadde kvittet seg med hele toppledelsen i selskapet.

En annen mulighet kan være at staten håndhever sin strenge Anti Trust lov som forbyr monopol. Google har vel tilnærmet monopol på søkemotor området og minst 70% av annonsemarkedet på internett. Så Muligens kunne en oppsplitting av selskapet vært en løsning, men det vil ta åresvis.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 16:02 1057

Tucker Carlson, ja :) Hehe.
Strek
08.09.2019 kl 16:22 1048

https://www.theguardian.com/technology/2019/jun/03/tech-monopoly-congress-increases-antitrust-scrutiny-on-facebook-google-amazon

Denne saken vokser i USA og flere miljøer tar oppgjør med Goigle,Facebook,Amazon og andre med for stor makt.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 16:26 1046

Det er jo en annen debatt. Det man hater google for her er jo at man ikke liker fakta som ikke passer inn i ens verdensbilde. Kokostoff, altså.
polemiker
08.09.2019 kl 16:48 1032

At Google er et kriminelt selskap er det vel liten tvil om. De har i løpet av bare de tre siste årene fått over 80 milliarder i bøter fra EU. Det at Google (med Youtube) også kan manipulere valg ved å påvirke usikre velgere er det heller liten tvil om.

Folks nr. 1 kilde til å finne fakta er ved å bruke Google. Tilsvarende googler man personer og politikere. Om man søker på en politiker og de tre første sidene er fylt med linker som omtaler personenen negativt, så vil det påvirke folk.

Som det fremgår av den 2. vidoen til Klem ovenfor her, går nå også en tidligere storaksjonær som var med å starte opp selskapet ut og slår alarm. Google har et nært samarbeid med kinesiske myndigheter og etterretning, men vil ikke samarbeide med amerikanske myndigheter. Han antyder at kineserne allerede har infiltrert Google.

Googles indisk toppsjef benekter hardnakket at de manipulerer søkeresultanene, et kobbel av programmere og teknikere sa opp jobben i protest etter at han skrev en artikkel om det.

For de som blåser av dette og fortsatt tror det er en konspirasjonsteori burde tenke seg om en gang til. Hva om skoen hadde sittet på den andre foten? Hva om en utenlansk operatør kjøper opp majoriteten av aksjene i Google, avsetter styre og ledelse og innsetter Alex Jones i stedet?
Slettet bruker
08.09.2019 kl 16:53 1031

New documents suggest Las Vegas shooter was conspiracy theorist – what we know

https://www.theguardian.com/us-news/2018/may/19/stephen-paddock-las-vegas-shooter-conspiracy-theories-documents-explained
kokkohill
08.09.2019 kl 16:59 1029

Sjefen for Amerikansk propaganda under Obama har nå innsett nederlaget ,meldes det nå. Nå kan mye skje 😜
polemiker
08.09.2019 kl 17:20 1013

Er det denne du tenker på?
https://www.foxnews.com/media/google-bias-search-results-trump-clinton-epstein-levin

Hør her et ferskt intervjue med Epstein (som selv var sterkt pro Hillary) og hva han fant ut etter å ha forsket på valget 2016 og Googles påvirkning.

I følge ham kan Google ha vippet et sted mellom 2.6 til 16 millioner velger i favør av Hillary. Det kan vel forklare hvorfor så mange stemte på denne korrupte kjerringa.

Etter valnederlaget startet Google med et massiv "treningsprogram" for å fintune sine algoritmer slik at flest mulige folk kunne blir "programert" til å stemme i favør av demokratene. Vi fikk et alvorlig skremmeskudd under midterm valget i 2018, så vi får vel håpe at dette blir stanset før valget i 2020, om ikke ligger Trump dårlig an.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 17:31 1011

Trump ligger dårlig an pga at han oppfører seg som en kunnskapsløs narissistisk idiot med fremskredne psykopatiske tendenser og antydning til demens. Han er korrupt som faen, er ikke istand til å si to setninger på rad uten å lyve og, som vi så denne uka, er villig til å gå utrolig langt for å ikke innrømme feil, ref sharpiegate.
Ikke pga Google.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 17:54 997

DuckDuckGo er en bedre og ikke minst mer rettskaffen søkemotor enn Google.
https://pjjonasson.files.wordpress.com/2017/10/sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet_v3.pdf
Bare sånn for ordens skyld.

Ellers vet du sikkert at https://twitter.com/DrREpstein er en av Nazi-Jegerne som har som mål å få lemlestet Google ASAP.
Redigert 08.09.2019 kl 17:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.09.2019 kl 18:06 991

"DuckDuckGo (DDG) is an internet search engine that emphasizes protecting searchers' privacy and avoiding the filter bubble of personalized search results.[4] DuckDuckGo distinguishes itself from other search engines by not profiling its users and by showing all users the same search results for a given search term,[6] and emphasizes returning the best results, rather than the most results, generating those results from over 400 individual sources, including crowdsourced sites such as Wikipedia, and other search engines like Bing, Yahoo!, and Yandex.[7][8] As of August 2019, it had 44,196,092 daily direct searches on average"

Jeg ser mange fordeler med en slik søkemotor. Algoritmene til google fører deg nærmest inn i et ekkokammer. Det samme gjør youtube. Om du ser en Qanon konspirasjonsvideo så sender de deg videre til neste.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 18:29 984

Uenig med Jabba kl 17:31, og enig med Jabba kl 18:06.
polemiker
08.09.2019 kl 18:38 977

Enig, 17:31 har forøvrig null med denne topicen å gjøre. Foreslår han oppretter en ny tråd hver dag, med "Dagens Trumphat" el.l. så han og andre kan få tømt seg der.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 18:40 973

Dette er litt artig :) I noen år nå har tullingene klaget sin nød over de slemme "msm", som har plaget dem med sannheten. Samtidig har de reklamert for såkalte "alternative" medier. Normale mennesker har enten ikke brydd seg eller ledd seg skakke.

Nå virker det å ha gått opp for tullingene at ingen tar dem seriøst og de lager konspirasjonsteorier og "skandaler" om en søkemotor som ikke gir dem de treffene de ønsker seg (fordi søkemotor-firmaet ønsker å være pålitelige).

Topp underholdning :)
Slettet bruker
08.09.2019 kl 18:52 966

Når du sprer konspirasjoner så forbeholder jeg meg retten til å si deg imot.
Det er all grunn til å diskutere algoritmene til google men at de forfordeler leftwing og utestenger rightwing er bare tull. Jeg synes faktisk du bør finne deg i at de aller mest graverende rasistiske og voldsforherligende personer blir utestengt fra platformer på samme måte som at de som liker porno må finne seg i at dette blir sensurert. Tross alt så er det mange barn som ser på youtube.
polemiker
08.09.2019 kl 18:58 959

Har du noe som helst å tilføre denne tråden eller er din ambisjon å bare spamme den med slikt meningsløst vrøvel? Du svarer ikke på noe som helst eller har ingen argumenterer å komme med ut over å skjelle ut folk som idioter. Vi skjønner at du ikke har nok mental kapasitet til hveken å forstå eller skjønne implikasjonene av dette, så du kan vel like godt la vær å skrive her.

Her er en fersk dokumentar som omhandler dette temaet. Kan ses gratis på Amazon.
https://www.amazon.com/dp/B07J261ZFM/
Slettet bruker
08.09.2019 kl 19:02 954

Hele denne tråden er "vrøvel". Oppspinn. Konspirasjonsfjas. Sludder og tøv.
polemiker
08.09.2019 kl 19:03 954

- .. men at de forfordeler leftwing og utestenger rightwing er bare tull.

Vel det er nøyaktig det flere forskningsrapporter og noe samtlige av whistleblow'erne fra Google påstår. Påstår du de juger? Hva med dokumentasjonen som er blitt lagt frem. Se igjennom svartelistene og se hvor mange left-wing sider du finner der.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 19:04 951

De "forskningsrapportene"....hvor kommer de fra? :)
Biggy
08.09.2019 kl 19:04 950

Det kommer ingenting konstruktivt ut av ham.
Intoleransen sperrer for å se helheten.Norsk msm definerer ‘sannhetene’.Alt annet er humbug,må vite.
Slettet bruker
08.09.2019 kl 19:44 926

Nå er det jo slik at det sannsynligvis er flere rightwingere som sprer rasisme, anti-semitisme og voldsforherligende innhold. Tipper også det er mange islamister på denne listen. De som klarer å holde seg i skinnet blir jo ikke stengt ute, så du har igrunnen en elendig sak. Spørsmålet blir om staten skal gå inn og nekte et privat selskap å sensurere innhold de finner upassende på sine nettsider? Som feks porno, rasisme, anti-semittisme, vold og oppfordringer til vold. Youtube og google forøvrig, er helt avhengig av reklameinntekter fra det private næringsliv. Til syvende og sist vil det være disse, via sine kunder, som vil styre hvordan feks youtube forvalter sine retningslinjer. Det som er akseptabelt i dag er kanskje ikke det om 10 år, eller omvendt. Feks så ser man at annonsører trekker seg fra FOX news segmenter med blant andre Tucker Carlsson dersom han sier ting som er upassende. Da må Fox news ta et valg. Mener de det Tucker Carlsson sier er så viktig at de vil ofre inntjeningen for å la han få si hva han måtte mene? Jeg synes iallefall at det er en mer demokratisk prosess at folket, via sin makt som kunder, bestemmer innhold fremfor at den til enhver tid sittende regjering skal diktere hva som er lov og ikke lov.

YouTube’s Erratic Decision-Making Is Hurting Creators
https://medium.com/swlh/youtube-censorship-right-wing-breadtube-content-moderation-f6fa4683f17e
polemiker
08.09.2019 kl 20:18 911

Ble nok skivebom igjen dette Jabba, men du skal ha for forsøket. Du sier at det sannsynligvis er flere "rightwingere som sprer rasisme, anti-semitisme og voldsforherligende innhold. ". Hvor har du det fra?

Det noen kaller fakta. kaller dere på venstresiden gjerne rasisme. Når det gjelder anti-semitisme er vel det noe som mest kjennetegner venstresiden. Hvem er som står å roper "død over Israel", boikott Israel, hvilke parti er det som har støttet Hamas, Hezbollah? Gitt hundrevis av millioner til PLO, reiser til Vestbredden og Gaza osv.?

Kort sagt, venstresiden har oppøyet seg selv til å ha definisjonsmakten på hva som er rasisme eller ikke. De som f.eks. ikke støtter deres sanseløse innvandringspolitikk, er rasister. De som tør å ymte frempå at afhanske menn som utgir seg for å være barn, er rasister.

Det dette dreier seg om er ikke reklameinntekter eller medias muligheter til å moderere innholdet sitt. Det vi snakker om er altså en mediagigant som har over 90% av alle søketrafikk i verden. Selskap som annonserer på Google kan så vidt jeg har forstått selv påvirke hvilke nettsider de ikke vil at deres annonser skal vises på.

Her snakker vi altså om at Google har utviklet og bruker algoritmer som har til hensikt å fremme en spesiell politisk retning. Det er altså ikke en regjering som sitter og dikterer hva som er lov eller ikke, men et gigantisk teknoselskap med tilnærmet monopol.
Redigert 08.09.2019 kl 20:27 Du må logge inn for å svare
brahman
08.09.2019 kl 20:25 909


Google er vel en av DARPA sine skapninger ?
Slettet bruker
08.09.2019 kl 20:26 905

Antifa Venstreradikal terror.

https://www.frihetskamp.net/var-politikk/
Venstreradikal Nasjonal-Sosialisme. " Innføre et nasjonalsosialistisk samfunn der ressursene fordeles"
Venstreradikal revolusjon og anti-semitisme.
Aanti-semitisme er ofgså det som preger den amerikanske Nasjonal- SOSIALISMEN.
http://www.nsm88.org/units/contact.html

88 = Heil Hitler!

https://giabo.files.wordpress.com/2016/02/grogate.pdf
Redigert 08.09.2019 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.09.2019 kl 20:54 891

Hehe. Dette frihetskamp...er det en nazistisk blogg?