Trump skal visst hatt planer om hemmelige samtaler med Taliban

Slettet bruker
09.09.2019 kl 07:36 742

Jeg mins å huske hvor landsforrædersk tenkerne mener at Støre opptrådte da han hadde hemmelige samtaler med Arafat....

Trumps timing på et slikt møte, som skulle holdes på Camp David (møtene - terroristene skulle nok bo på et nærliggende hotell eid av den oransje), kunne nesten ikke vært verre. Onsdag er attenårsdagen siden islamister styrtet fire passasjerfly i USA og begikk en terrordåd som vi aldri skal glemme.

Men man lurer jo på hvor mange av hans egne folk som har visst om dette. Denne krigshisseren Bolton, for eksempel...hva har han visst?

Ingenting overrasker lengre...men..
Slettet bruker
09.09.2019 kl 08:14 738

Dialog har alltid vært bedre enn bomber. Hvis Trump er slik en fredsengel, hvorfor ansatte han Bolton? Han kan umulig ha visst om disse planene.
Biggy
09.09.2019 kl 08:28 731

Pompeo intervjues av Mike Wallace

https://m.youtube.com/watch?v=yfA6B_jchi0
Slettet bruker
09.09.2019 kl 15:41 715

Du er FakeNews igjen, A! Hvis du i din dumskap/ondskap fortsetter å lage falske overskrifter her på forumet, så skal jeg få deg utestengt!

1) Samtalene var ikke hemmelige - Trump tweetet om det selv!
Slike møter må holdes hemmelig for å unngå terror. Støre løy om sine Hamas-samtaler og hadde aldri tenkt at noen skulle få vite om det; og Støre annonserte i 2010 sitt besøk i Kabul på forhånd på UDs nettsider, og ga dermed terroristene god tid til å planlegge terroren som drepte Carsten Thomassen som var utenriksreporter i Dagbladet forbindelse med terrorangrepet mot Kabul Serena Hotell.

2) Det var ikke ensidige samtaler med Taliban, men fredssonderinger som var planlagt, der Afghanistans president også skulle være part!

3) Taliban ødela for møtet ved å vise at de uansett ikke har kontroll på sine styrker, som begikk dødelig terror bare timer før - og Trump avblåste møtene, for han leker ikke politikk, og det må partene i slike forhandlinger forstå! (Amatør-Norge på sin side lot ikke terroren som drepte CT få noen konsekvenser.)

4) Det er USA som har hovedansvar for de utenlandske styrkene i Afghanistan, og Trump er i sin fulle rett (og plikt) til å gjøre sitt for fred i Afghanistan!

Donald J. Trump Verifisert konto @realDonaldTrump
08.09.2019
Unbeknownst to almost everyone, the major Taliban leaders and, separately, the President of Afghanistan, were going to secretly meet with me at Camp David on Sunday. They were coming to the United States tonight. Unfortunately, in order to build false leverage, they admitted to...
....an attack in Kabul that killed one of our great great soldiers, and 11 other people. I immediately cancelled the meeting and called off peace negotiations. What kind of people would kill so many in order to seemingly strengthen their bargaining position? They didn’t, they....
....only made it worse! If they cannot agree to a ceasefire during these very important peace talks, and would even kill 12 innocent people, then they probably don’t have the power to negotiate a meaningful agreement anyway. How many more decades are they willing to fight?


Jeg gir deg bare denne advarselen om dine gjentatte falske overskrifter, A, Admin er bare en telefonsamtale unna!!!

Redigert 09.09.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.09.2019 kl 16:14 697

"1) Samtalene var ikke hemmelige - Trump tweetet om det selv! "

Innbydelsen var hemmelig og du siterer jo også en tweet fra Trump hvor han selv sier møtet var hemmelig.
Din anklage om falsk overskrift er altså falsk.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 16:27 692

Du setter stadig vekk kjerra foran hesten, fnue. Og det virker som at du faktisk tror på det du selv skriver. Helt ufattelig at noen kan finne på å bruke Trump som kilde til noe som helst.

Og det er ikke bare jeg som har omtalt dette som et hemmelig møte, så vær så vennlig og sleng deg i veggen.

Men interessant at du skal "få meg utestengt" fordi du synes (feilaktig) at navnet på tråden er feil. Da har du fulgt elendig med her på HO, gitt. Og du har en skremmende forakt for ytringsfriheten. Og HVIS du har mulighet til å stenge ute de du ikke liker, så får det nesten være. Du milde for et vesen du er...
Redigert 09.09.2019 kl 16:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.09.2019 kl 21:48 657

Selv om det ikke kringkastes til potensielle terrorister, så er det ikke hemmelig! Alle som skulle kjenne til møtene, var selvsagt kjent med dette!

Du er like falsk som TS, Jabbe.

Å lage falske overskrifter har INGENTING med ytringsfrihet å gjøre!!!
Redigert 09.09.2019 kl 21:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.09.2019 kl 22:17 647

:) Den er ikke falsk, fnue.

..hvorfor skal det ikke kringkastes til "potensielle terrorister"? Taliban ER terrorister :) Og nesten ingen visste om planene før de ble kansellert og idioten fikk det travelt med å lyve om at det var han som gjorde det. Det VAR en hemmelighet.

Timingen og plasseringen av det planlagte hemmelige møtet var jo grenseløst dum. På onsdag er det atten år siden islamister laget et helvete ikke så langt unna. Og hva visste krigshisseren Bolton om dette?
Slettet bruker
09.09.2019 kl 22:36 643

Da får jeg opplyse deg at til og med norske UD har sluttet å opplyse om slike møter for å hindre terror.

A - den nyfødte innbiller seg han vet alt og driter seg ut med falske overskrifter.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 22:38 641

Så nå innrømmer du at det var et hemmelig møte likevel? :)

Er du en av disse som i årevis har sytt og klaget over at Støre som utenriksminister hadde hemmelige samtaler med Arafat?
Slettet bruker
09.09.2019 kl 22:47 636

Det er ikke hemmelig bare fordi DU ikke fikk vite om det, Dust! Dette blir for dumt.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 22:52 629

SÅ små teskjeer har ALDRI hf brukt før. Og ikke hjalp det. Neste blir intravenøst. Eller godta at ekteB er i komA.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 22:59 624

ALLE de seriøse mediene sier det samme som jeg gjør, fnue. ALLE sier det var et hemmelig møte. Hiss deg ned, menneske.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 23:52 613

De "seriøse" mediene er ikke seriøse, A-baby! De er Democrats forlengede arm og løgnaktige Trump motstandere.

Vet du hva jeg tror?

At du er livredd for at USA skal trekke seg ut av Midt-Østen og overlate hele området til Hamas-Jonas' etterdønninger og ringvirkninger!

Norge nektet nettopp å være med USA på å ruste opp Rygge flyplass. Tenk det gadd ikke Erna. Vi forstår ikke poenget med forsvarspolitikk før det er for sent. Og da er det for sent. Velkommen Russland. Velkommen Kina. Velkommen Tyrkia. Velkommen Saudi Arabia. Eller kanskje hevnaksjoner fra Afrika etter Libya... Make your pick!
Slettet bruker
09.09.2019 kl 23:56 612

Erna og Støre har nedbygget norsk forsvar i den grad at vi er blitt helt avhengige av amerikanerne. De driver forhåndslagring og stasjonering av en liten styrke ved Værnes. USA ville øke kapasiteten på Rygge. For bedre å kunne komme Norge til unnsetning. Men regjeringen sier nei. USA får betale selv! Dette avslaget kommer man til å merke seg i Washington. Vi er verdens rikeste land, men vi vil ikke betale for at USA skal hjelpe oss! Dette er et vedtak som kommer til å gå inn i historiebøkene. Det er helt på høyde med hva politikerne foretok seg før 9. april. https://www.document.no/2019/09/09/endringer-i-det-politiske-landskapet/
Slettet bruker
10.09.2019 kl 00:12 608

Trump er for opptatt av å støvsuge kriker og kroker etter penger til hans vanvittige mur-galskap til at Rygge hadde fått noe som helst uansett.

De seriøse mediene er seriøse. De vet hva journalistikk er. Det vet ikke disse tåkedottene og galskapsbloggene som du klamrer deg til.

Etterrettelighet, fnue. Slå det opp i fremmedordboka di.

Gud bedre...
Slettet bruker
10.09.2019 kl 01:07 596

A-baby har aldri hørt om BigTech manipulering av algoritmer og Mockingbird 4 am news feed... Livsløgnen lenge leve! Så nusselig...
Truly
10.09.2019 kl 11:34 569

Når hatet mot Trump er så dominerende blokkerer det for sunn fornuft og ønske om å få tilegnet seg fakta også fra andre kilder enn kun Trump-haterne.
Vi som har bodd/ bor i USA forstår dette bedre enn hateren her som åpenbart ikke har vært der borte og i hvertfall ikke mer enn som turist i noen dager.
Derfor ignorerer jeg lavmålet og hatet!

Mediabildet som utelukkende er negativt eller positivt om Trump er begge like useriøse,men det er elementer på begge sider som må veie inn når vi forstår hva Trump står for.
Det blir derfor utrolig fordummende denne tenkingen i svart eller hvitt om Trump.Både han og verden har mange nyanser som de intolerante går glipp av.
Haterne nyter hatet for mye til å ville tilegne seg balanserte kunnskaper om Trump.
Kos dere med hatet eller den nesegruse beundringen for Trump,men husk også at dere går glipp av mye viktig info.Mange som Trump-haterne tror er servile knekrypere for Trump reagerer med forakt for medias åpenbare slagside,propaganda,løgner og politiske agenda.
Når media hver eneste dag i over 4 år nå utelukkende vinkler alt om Trump negativt burde det ringe noen klokker hos haterne.

Nyt gjerne hatet mot Trump,men husk at når det blir så unyansert blir det bare avslørende og tøvete!

Slettet bruker
10.09.2019 kl 11:36 567

Du er så innsausa i kokoverdenen din at du ikke klarer å skille mellom fakta og fantasi. Du hadde behøvd en laaaaaaaaaaaaang pause fra Internett og reist litt rundt og truffet ekte mennesker.
Slettet bruker
10.09.2019 kl 11:38 565

Hvilke kilder bruker så du? Mine kilder er i all hovedsak fra USA. Selv FoxNews, visse segmenter og journalister, sier jo det samme som alle andre.
Skall
10.09.2019 kl 12:08 557

Bektes fanatiske hat og bombastiske utfall mot Trump avslører svært grunne kunnskaper.
Han reagerer med rette mot innlegg her som generaliserer negative vinklinger mot pakistanere, somaliere og andre etniske grupper.Det er bra.
Selvsagt kan man ikke påstå at alt disse menneskene gjør og sier er negativt.På samme måte kan man selvsagt ikke med et snev av troverdighet si det samme om Trump.
Fyren er en brautende narsissist det er lett å mislike,men han har enorme resultater å vise til i næringslivet og faktisk også som president.At hans mange hundre har noen konkurser bak seg er som forventet,men Trump Organization er en stor aktør som ansetter tusenvis av ansatte i flere land.
Blir det ikke da for dumt å late som at Trump er en idiot,vel og merke om man vil bli tatt bare litt på alvor?
Slettet bruker
10.09.2019 kl 13:24 547

Enorme resultater, sa du? :) Hvilke er det?

Siden du feilaktig tror det, så er det greit at han er fullstendig rabiat?
Biggy
10.09.2019 kl 14:52 538

https://www.promiseskept.com/

Dette er Trumps egen liste over resultater på drøye to og et halvt år.
Trekk fra halvparten så blir det likevel igjen mye,mye mer enn det norsk
media har rapportert.
Slettet bruker
10.09.2019 kl 15:50 536

Hehe. Ærlig talt!