Oslo Børs - slutt på meglerstatistikk kommende mandag

Sa2ri
OSEBX 21.11.2017 kl 13:49 1959

Oslo Børs vil fra kommende mandag ikke lengre distribuere meglerstatistikk som en del av handelsloggen. Det betyr at alle handler kun vil synes med antallet aksjer, og til hvilken kurs. Hvilket meglerhus som har kjøpt og/eller solgt, vil ikke lengre være synlig. Dett resulterer i at vi som aktører på denne handelsplattformen mister et nyttig datapunkt. Litt mer informasjon om dette her:

Markedsandelstatistikk etter Millennium 9.2 Go-live
Som tidligere annonsert vil Oslo Børs avslutte sanntidspubliseringen av markedsdeltakere i utførte handler fra og med Millennium 9.2-live-live, 27 november 2017.

Overordnet markedsandelsstatistikk vil bli publisert på ukentlig og månedlig basis. Beregningen av ukentlig statistikk starter fra og med uke 48, med offentliggjøring 4. desember 2017. Den månedlige markedsandelsstatistikken vil bli publisert i henhold til gjeldende rutine, den første virkedagen i måneden, basert på handelsaktivitet i forrige måned.

Den nye månedlige instrumentspesifikke markedsandelsstatistikken vil bli publisert den første virkedagen i måneden, basert på handelsaktivitet i forrige måned. Medlemmer kan be om å velge bort offentliggjøring av egen markedsandel i den månedlige instrumentfilen. Markedsandelen til medlemmer som velger bort publisering, vil bli kombinert i en medlemskategori av "Andre". Den første publiseringen av månedlige markedsandeler på instrumentnivå vill bli i januar 2018, basert på handelsaktiviteten i desember 2017.

Testfil kan leveres på forespørsel til Oslo Børs markedsdata.

https://www.oslobors.no/Oslo-Boers/Handel/Delta/Millennium-Exchange/Millennium-Exchange-Oslo-Boers-Diverse-kunngjoeringer
Redigert 21.11.2017 kl 13:51 Du må logge inn for å svare
magic
28.11.2017 kl 15:24 1790

Hater kunder og innsidebørsen består....