Lyckliga gatan: 31 henrettelser på 3 år

Lurulf
10.11.2019 kl 12:30 369

En studie publisert i European Journal on Criminal Policy and Research som omhandlet hele Sverige, viste at landet skiller seg kraftig ut i forhold til andre europeiske land når det gjelder bruk av skytevåpen blant menn i alderen 15 til 29.
Forskerne så på de 20 årene fra 1996 til 2015. Tallene viste at bruken av skytevåpen økte i hele perioden, men sterkest det siste tiåret.
Sammenlignet med tolv andre europeiske land ble svenske menn mellom 15 og 29 år drept med skytevåpen mer enn dobbelt så ofte.
Sammenlignet med Storbritannia var det seks ganger farligere å være ung mann i Sverige.

https://www.nrk.no/urix/31-mennesker-skutt-og-drept-i-malmo-siden-2016-1.14776476
polemiker
10.11.2019 kl 12:50 357

Ja, men vi må huske at det ikke er noe som heter "svenske tilstander". Det har sosialistene bestemt og er sågar noe også Erna Solberg er enig i. Hun ville "aldri" bruke slike ord for å betegne tragedien som utspiller seg i Malmø.

Akutten i Malmø har etterhvert blitt helt i verdenstoppen når det gjelder å redde folk som er blitt skutt. Vi bør derfor legge til at det er 91 andre fikk kulehull i seg i samme periode, men som overlevde.

Det er svenske forskere som har laget denne rapporten, men de måtte til utlandet for å få den publisert. Selv om denne rapporten er sjokkerende lesning og som skaper overskrifter verden over, er det ikke noe som media i Sverige fokuserer på. Kan ikke se at den engang er nevnt i de største avisene.
Redigert 10.11.2019 kl 12:53 Du må logge inn for å svare
Load
10.11.2019 kl 13:01 343

Dette har selvfølgelig ingenting med innvandring å gjøre, men viser at svensker generelt har blitt vesentlig mer voldelige og kriminelle enn andre Europeere.
Jeg syntes synd på de stakkars innvanderene som har reist over havet, fra den andre siden av jordkloden, for å bosette seg der, tenk at de i tillegg skal utsettes for voldelige svensker oppå alt annet de har opplevd på veien dit.
Det er skammelig!
Slettet bruker
10.11.2019 kl 13:23 334

Ikke rart det når de t.o.m. bruker skytevåpen på juletre!!

https://www.abcnyheter.no/sedenne/v/195507821/slik-har-svensken-felt-juletreet-i-37-ar
Klem
10.11.2019 kl 13:39 321

Siv Jensen ble møtt med kjefting,mistenkeliggjøringer og skjellsord da hun allerede for rundt 10 år siden besøkte Malmø og advarte mot forholdene og forfallet der.Nå ser de fleste tydelig hva som skjer også i Malmø.
Velkommen etter til Nrk og de andre!
Slettet bruker
10.11.2019 kl 14:21 306

Så lenge dem kverker hverandre skal vi bare takke og bukke.
polemiker
10.11.2019 kl 14:54 295

Inntil nå har ingen, mirakuløst nok, mistet livet. kan VG melde. Udugligheten til disse "journalistene" er påtagelig. Har de glemt den 8-år gamle gutten som ble drept av en granat i Gøteborg? Eller den gamle mannen som plukket opp en bombe i Stockholm?

Sverige er ødelagt for all overskuerlig fremtid. De har fått et problem som bare vil vokse seg større etterhvert som tiden går. Det er bare et tidsspørsmål før de må innføre unntakstilstand med portforbud i byene. I første omgang er det vel Malmø og Gøteborg som dette vil gjelde, men også en rekke bydeler i Stockholm må også innføre strenge sikkerhetstiltak.

Kostnadene dette vil medføre vil være enorme og allokere alt av politiressurser i Sverige. Selv det vil ikke være nok, så forsvaret eller internasjonale politistyrker må også på banen. Folk kan bare glemme å få hjelp av politiet til å bekjempe vanlig hverdagskriminalitet. Det har vel forsåvidt vært tilfelle de fleste steder i mange år allerede.

Selv om man hadde stengt grensene hermetisk og ikke sluppet inn en eneste muslim til, ville det ikke ha løst noe som helst. Selv man hadde kastrert alle muslimer i landet ville problemene ha eksistert i 50-70 år fremdeles. Skal man få en varig løsning på problemet må man frakte folk UT av landet og repatriere dem i nærområdet de er kommet fra.

Men når man ser at menn som voldtar barn til de revner i underlivet kun blir utvist for 15 år, så skjønner man vel at dette selvsagt ikke kommer til å skje. Svenskene flykter hals over hode fra områder okkupert av muslimer. Stadig flere flykter nå sågar fra landet også, så det vil bli tett med svensker her i landet etterhvert. De som ikke får rømt landet flokker seg rundt gated communities med vakthold og høye gjerder.

Eneste løsning for Svenskene vil være å dele landet og overlate sør-Sverige til muslimene. Alle andre moskeer og "kulturhus" i landet må rives og jevnes med jorden. Folk må tvangsflyttes og ALL økonomisk bistand, boliger, helsetjenester osv. må kun forbeholdes svensker med minst en svenskfødt besteforelder.
Slettet bruker
10.11.2019 kl 19:47 263

Ving oppstandelsen reddet fra å bli nedlagt kommer til å bety mye for svensk optimisme fremover og øke flylysten til glede for Sunrace klassen som ble reddet av millliardinnspryting som ser avkastning på betalingsviljen til flyturer ut av landet etter skammen har lagt seg etter greta seansen blir ps den nye helten.