Trump får satt terroristene på plass

undrende
TRUMP 09.01.2020 kl 02:05 517

Helt grei opptreden av Trump i dag.
Hva gjør det med folket i den vestlige verden at en samlet blodrød globalist media og de alle fleste politisk aktive i snart 4 år har kjørt en anti trump kampanje verden aldri har sett maken til. Har de ikke nok møkk å kaste dag for dag, så går det på kona, eller datteren, hvor stygt de har pyntet juletreet, eller hvor frekk datteren er som blander seg inn i en diskusjon mellod de aller mest opphøyde globalistene.
Enhver som følger dette kjøret tør jo knapt si annet enn at Trump er en idiot. Noe annet vil jo medføre at vedkommende også blir kasta til ulvene med merkelapper på hender og føtter.
Og hver gang, så driter de på draget. Demokratene, europeiske ledere, såkalte eksperter, et samlet medie sirkus. Ikke måte på hvordan Trump dummet seg ut sist fredag, og hvordan alle kort ble spilt i hånden på prestestyret og Putin. Ja, Putin, selvsagt, som en rekke ganger har vist seg som en langt større kjeltring enn Trump.
Hva f**n har iranerne fått ut av dette. De driter seg ut atter en gang.
Trump har tatt ut deres terrorist NK med presisjons bombing fra drone.
Mye bedre dette enn Obama, som dronebomba hvert 20 minutt i 8 år i gjennomsnitt, men med den enorme forskjellen at det var mot fotsoldater og sivile.
Obamas ettermæle burde jo vært på nivå med et monster. Så mange sivile ofre for absolutt ingen ting. Men fredsprisen klarte den latterlige nobel komiteen å overrekke han.
Er det noe disse despotene bryr seg nada om, så er det tap av sivile liv, og fotsoldater. Sine egne liv er de livredde for. Tenker flere går litt mer forsiktig i gangene etter dette, slike despoter som Ali Khamenei, og enda verre Kim jong Un. Denne atomavtalen fra 2015 er det reneste svada som bare har kunnet bli til med, og av naive vestlige globalist styresmakter.
Ingen med noenlunde IQ kan vel tro på at ikke terroristene i Iran har fortsatt ufortørnet med utviklingen av atomprogrammet sitt.
Verden behøver ikke Titten Tei Søreide eller hennes vest europeiske kollegaers diplomati. Det løser ingen ting i forhandlinger med diktatorer, despoter og terror regimer. Der er det foreløpig bare presidenten som har evnet og vise, og det med historisk lave tapstall på både egne landsmenn og ikke minst sivile og fotsoldater t.o.m i fiendeland. Verdens børser går også over all forventning, arbeidsledigheten i USA er historisk lav, aldri vært så lav siden på 1960 tallet da amerikanerne også hadde tekstilindustri selv
Slettet bruker
09.01.2020 kl 02:34 507

Enig.
Slettet bruker
09.01.2020 kl 04:53 485

Det de driver på med heter: 𝐍𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐒𝐨𝐬𝐢𝐚𝐥 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥 av befolkningen.

Et fenomen som ble brukt mye hos oss av blant annet den kristne kirken i århundrer men fikk motstand i 60-70 årene og kirken som maktorganisasjon ble grundig vingeklippet.
Men med innførsel av folk fra andre kulturer, spesielt muslimer, har fenomenet oppstått igjen gjennom æresbegreper- og kultur, tvangsgifte, "anstendig" bekledning som hijab m.a......."hore" er et av de mest anvendte skjellsordene i dag i skolegården, et skjellsord som knapt hørdes på 70-tallet.

I gamle DDR og østblokklandene ble 𝐍𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐒𝐨𝐬𝐢𝐚𝐥 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥 også brukt av myndighetene som tankekontroll. Politisk korrekthet er også delvis et resultat av 𝐍𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐒𝐨𝐬𝐢𝐚𝐥 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥.

𝐍𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐒𝐨𝐬𝐢𝐚𝐥 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥 er effektivt.
Så effektivt at politiske grupperinger har tatt i bruk dette virkemiddelet også i vestlige demokratier.

En ser det ofte nå i forbindelse med klimasaken, de som er skeptiske blir ikke bare hudflettet og demonisert, men også direkte kriminalisert. (jfr. Australia)
For ikke snakke om de som mener at f.eks Trump sin politikk kan være den beste på enkelte områder, de blir selvsagt benevnt som høyreekstreme og deretter omskrevet til nazister, fascister og rasister.
Siklende journalister som knapt har begynt å barbere seg gyter ut artikler en masse i en nærmest svadaorgie for å sverte politiske motstandere mest mulig.
Når 90% av journalistene tilhører venstresiden er det selvsagt Trump som får gjennomgå, frekke fanten som slo ut Hillary!

At det er befolkningen som røstet frem Trump i et lovlig valg har de glemt...og at mye av problemene i verden i dag er etterdønninger fra både den andre verdenskrigen, den kalde krigen, faktisk tilbake til kolonikrigene, er også blitt "glemt".
For ikke snakke om Bushene, Clinton, og Obama/Hillary sine eskapader.
Neida, Trump har skylden....snart var det vel han som myrdet Kennedy også?....og Elvis? Mulighetene er uutømmelige.

Så dette er en metode venstresiden har tatt til seg fra de gamle østblokklandene, pepret opp med skam og æresbegreper fra den muslimske verden som dog er nær beslektet med blant annet helvetes- og syndbegrepene som kirken sto for i midten av det forrige århundret og før.

Motivet?
Makt selvsagt.
Slettet bruker
09.01.2020 kl 07:30 453

Bombing gir enorme miljøskader, men miljøbevegelsen er taus.

Hvordan ‘Alle bombers mor’ forurenset Afghanistan
I april 2017 slapp det amerikanske militæret den såkalte «Alle bombers mor» på Afghanistan. Virkningene av dette uhyrlige våpenet var lenge uklare. Men nå blir det stadig tydeligere hvilken skade bomben utrettet – og hvor mange mennesker som lider som følge, i skyggen av denne uvitenheten. Av Emran Feroz fra Kabul og Jalalabad. https://www.derimot.no/hvor-er-miljobevegelsen-bombing-gir-enorme-miljoskader-men-miljobevegelsen-er-taus/
Zorin
09.01.2020 kl 08:35 433

Flere land holder nå på å trekke seg ut av den USA ledede koalisjonen - som var invitert til Irak for å bekjempe terrorismen! Men etter Trumps fataliteter har Koalisjonen blitt beordret til å forlate Irak. Det er en seier til Iran. Siste flikk av atomavtalen er borte. Iran kan nå produsere atomvåpen. Og et lite rakettangrep som de varslet på forhånd. Alt dette har USA oppnådd ved å drepe en mann som allerede har blitt erstattet. Og siden Iran også har gitt opp kampen mot ISIL som konsekvens av USAs krigshandlinger har også koalisjonen oppnådd at ISIL vil vokse frem igjen. I tillegg så har Trumps eskapader gitt Russland og Kina større innflytelse. Det så man altså når Iran hadde øvelse med begge disse to supermaktene utenfor Oman.

Så ja. Trump har virkelig flekset til.
Redigert 09.01.2020 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.01.2020 kl 08:36 433

Det iranske angrepet var ikke den gjengjeldelsen Iran hadde truet med. Det eneste oppsiktsvekkende ved den var at missilene kom fra Iran.

Men Iran angrep ikke den største basen som ligger nær den iranske grensen, og mest betydningsfullt: Iran varslet på forhånd om angrepet.

Det ga irakere, amerikanere, dansker og svensker anledning til å søke dekning. Selv de materielle skadene skal være beskjedne.

-Iran is standing down, sa Trump. Det betyr at det ikke blir noen eskalering.

Igjen har ekspertene tatt feil. De har spådd at Trumps eliminering av Soleimani var en krigserklæring som Iran ble nødt for å svare på. Det lød som om de gasset seg ved tanken på hevnen Trump hadde i vente.

I psykologien kalles dette identifkasjon med aggressor. Dette er noe eliten i særlig Europa og Demokratene i USA har holdt på med lenge: De identifiserer seg med Vestens fiender og gjør Trump til «villain»/forbryter.

Sveriges Radio bemerket at han lød mindre aggressiv enn han pleier. SVT og journalistene i de andre statskanalene, NRK; DR, BBC – som alle er anti-Trump – har skapt sitt eget selvreferende univers. De tror de beskriver Trump. I virkeligheten er de innelukket i sitt eget autistiske univers.

Det gjør mediene til farlige aktører. De pisker opp stemningen og kan forlede tyrannier til å tro at Vesten er svakere og mer splittet enn det virkelig er.

Anti-Trump-mediene representerer langt færre enn de selv tror. I USA svinger opinionen mer og mer i Trumps retning.

Amerikanerne liker kontante handlinger, men de liker ikke seigpining. Trump vet at hans velgere aldri vil tilgi ham hvis han vikler USA inn i en ny krig med bakkestyrker. Slagkraft fra lufta er noe annet.

Han nevnte i forbifarten at USA er ved å utvikle hypersoniske missiler, men sa at han håpet USA aldri får bruk for dem.

Det første Trump sa da han entret talerstolen var at Iran aldri kommer til å få lov til å utvikle atomvåpen. De har nå sagt opp det ene punkt etter det andre i avtalen og står fritt til å starte opp så mange sentrifuger de vil og anrike uran så mye de vil.

Det er en klar melding om hva Iran virkelig vil og slår bena under avtalen.

Trump oppfordret Storbritannia, Tyskland, Russland, Kina og Frankrike til å vrake avtalen. Den har ikke lenger noen funksjon.

Hans insistering – to ganger – på at Iran ikke vil få lov å utvikle atomvåpen var en klar advarsel: Da vil Iran bli bombet, trolig av en koalisjon bestående av USA, Israel og Saudi-Arabia.

Europa har ikke tatt inn over seg hvor destabiliserende en iransk atombombe vil være. Det ville totalt endret spillets karakter. Iran ville sitte med et Damoklessverd og jøder ville leve under det, konstant. Det ville garantert gå galt.

Det er den iranske ledelsens oppførsel som gjør at Trump har trukket en slik konklusjon og gjerne vil kommunisere den klart og tydelig.

Den iranske ledelsen har spilt sine kort usedvanlig dårlig. De har ødslet bort landets ressurser på eventyr i utlandet. Iranerne flest er fed up. De vet hvor pengene tar veien.

Regimet må oppgi ambisjonene utenlands hvis de skal ha noe håp om å senke spenningsnivået innad. Hvis de fortsetter langs samme spor vil det før eller siden gå galt.

Trump har ved avrettingen av Soleimani vist at Irans handlinger har konsekvenser. Det finnes en makt som er større og sterkere og den er villig til å handle.

Hvis vestlige puddingnasjoner hadde forstått maktspråk ville de forstått at Trump gjorde verden en stor tjeneste. Regimer med menn som Soleimani gir seg ikke, hvis de ikke møter motstand. De fortsetter å pushe, mer og mer. Obama sendte ayatollahene over en milliard dollar i cash. De oppfattet det som et løfte om at det aldri ville komme noen reaksjon.

Anti-Trump-mediene har innbilt ayatollahene at de fortsatt hadde initiativet.

Tullebukker som oberstløytnant Tormod Heier, medienes yndling, fortsetter å snakke om at elimineringen av Soleimani var en gave til regimet som ga dem et stort handlingsrom. Så feil kan man ta.

Regimets handlingsrom er kraftig innskrenket.

Trump tilbød regimet en deal: Begynn å interesser dere for befolkningens behov, slutt å drive imperialistiske kriger. Da står USA klar til å slutte fred med Iran.

Men inntil det skjer vil sanksjonene stå ved lag.

Iran har også valget i Irak: Det kan være konstruktivt eller bruke proxier – stedfortredere – til å stikke kjepper i hjulene for USA og andre.

Trumps tone var forsonlig, men bestemt.

Han visste at elimineringen av Soleimani hadde hatt den ønskede virkning. Det viste seg at det fantes nok edrue mennesker i ledelsen av Iran til å vite at de ville tapt en krig med USA.

https://www.document.no/2020/01/08/iran-blunket/
Redigert 09.01.2020 kl 08:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.01.2020 kl 10:10 413

Trump tilbød regimet en deal: Begynn å interesser dere for befolkningens behov, slutt å drive imperialistiske kriger. Da står USA klar til å slutte fred med Iran.?

Ja det var rette ræva som feis.

Trump tiltredelse tale. Barn og kvinner sulter der de bor i elendige og dårlig boliger i USA storbyers utkanter. Nedlagte fabrikker sto som gravstøtter over en 40 år feilslått politikk. Media er fiender av folket. USA, regjert av økonomer og advokater der er over 30-40 stater havnet ned på u-lands nivå. Over 100 millioner mennesker bor i gamle bilvrak og sulter der. 25 % av amerikanske skolebarn bor hos venner familie, eller på campingplasser som ser ut som palestinske flyktningleirer. I kapitalismens høyborg USA egne storbyers utkanter, er Zimbabwe-isert. I kjølvannet av finanskrisen måtte kongressen med (republikaner som demokrater) trå til med "hjelpepakker" til storbankene. (Den jevne amerikaner ble plyndret til skinnet og måtte avgi sine surt innkrevde skatter avgift, samt sine pensjoner) verdt flerfoldige milliarder, tildelt hvem? Jo, til «Bankene og kjeltringene på Wall Street som «vet hvor markedet forslår», nå de selv ble grundig forslått. Det samme skjedde her hjemme i grisebingen vår under bankkrisen. Nu går alt så meget bedre Bærekraftig breket fjolset. Nå blir noen sinte på Trump, fordi han gir dem skattelette?
Redigert 09.01.2020 kl 10:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.01.2020 kl 10:17 407

Om andre hadde gjort som USA gjør i Midtøsten og ellers i verden. Hva ville noe slikt blitt betegnet som med et annet navn? Et Terror regimestat som begår forbrytelser mot menneskerett, folke rett og folkevett. Hitler Mao og Stalin blir stadig mindre...........
undrende
09.01.2020 kl 13:45 379

Helt enig.
Veldig gode betraktninger.
Negativ sosial kontroll har blitt et fryktinngydende våpen i hendene på globalister og for øvrig, også ressurssterke kvinner.
Det siste har vi sett en rekke eksempler på gjennom meetoo der kvinnefiffen har kunnet utfolde seg med udokumenterte anklager mot menn de ikke liker. En berøring av et kne har blitt blåst opp, drittsekker har blitt utpekt og satt i gapestokk. Dessverre så gjelder ikke meetoo for de av våre kvinner som blir slått helseløse i hjemmet, eller gjengvoldtatt av våre nye landsmenn med annen religion og kulturbakgrunn. Ny henlagt sak om massevoldtekt i midt Norge nå med 4 afghanere p,g.a bevisets stilling. Hvor f**n har bevisene vært i meetoo?
Og som du sier et våpen brukt i klimakrisen, mot politiske motstandere som ikke tilhører venstresiden, mot de som ytrer seg skeptiske mot innvandring osv
undrende
09.01.2020 kl 13:59 369

Jeg klarer ikke helt å se vinningen av å ha bakkestyrker (observatører) stående i problemområdene. Har vi ikke prøvd ut dette lenge nå...…
Det har under ingen omstendighet preventiv virkning på regimer som ønsker å utvikle masseødeleggelses våpen, tvert i mot, så kan de skjule seg bak nettopp internasjonale observatør korps med begrenset tilgang til områder.
I Irak så klart man å begrense IS og delvis vingeklippe disse med kurdisk støttede milits, Syria hæren støttet av b.l.a Putin, men der står vel snart igjen minst 10 forskjellig fraksjoner fortsatt. Har ikke all verdens tro på at man kommer særlig videre der med nordmenn som lærer den irakiske hæren våpenbruk og kamptrening. En hær som er så lite homogen at den blir spredd for alle vinder ved første anledning.
undrende
09.01.2020 kl 14:02 364

Enig.
Nyhetsbildet i vesten og deres latterlige ekspert panel har utspilt sin rolle for 40 år siden. Tjener kun terror regimer.
Slettet bruker
09.01.2020 kl 14:51 350

Dette er da like dumt som å lytte til TV2 Gressvk Magnus og Sissel Vold rapportering fra Libya. Det er da Syrias Ass-ad, Russland Putin og Iran General Hossein Salami, å takk for ar IS er nedkjempet.

Generalen Qasem Soleimani ledet Quds-styrken en ekstern del av den iranske revolusjonsgarden og svarte direkte til direkte til Ayatollah Khamenei. Qud-styrken var sentral i nedkjempingen av IS og al-Qaida, USA, Saudi Arabia og Norges allierte.
Redigert 09.01.2020 kl 14:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.01.2020 kl 15:40 329

Går vel ikke an å beskrive situasjonen mer korrekt enn dette!
Iranerne ringte på forhånd og sa,at nu slepper vi noen bomber i nærheten av dere,så kom dere i skjul.
De trengte noen bilder å vise folket i Iran,at de er handlekraftige overfor usa.
Samtidig er de også veldig klar over at fifth ligger klar til å sende avsted fly og missiler som vil bombe dem tilbake til steinalderen.
Kanskje noen missiler burde blitt droppet på presteskapet?
Akkurat nok til at befolkningen våger å gjøre skikkelig opprør,og fått fjernet de som styrer dem nå.....
Redigert 09.01.2020 kl 15:45 Du må logge inn for å svare