PLT: Hovedutfordringen – og veien videre

Slettet bruker
PLT 20.02.2020 kl 08:17 11346

:
HOVEDUTFORDRINGEN med polLight sin kameralinse er den dårlige bildekvaliteten. I det globale markedet av «duppedingser», så vil dagens linsekvalitet neppe kvalifisere i forhold til fremtidens krav til bildekvalitet. Produktet må derfor videreutvikles, noe som krever tid og kapital. Selskapet brenner kapital - og går med store kvartalsvise underskudd.

De siste månedene har aksjekursen steget med flere hundre prosent. Dette fordi selskapet har fått kontrakter tilsvarende 2-3 millioner kroner i forbindelse med lanseringen av ei barneklokke i Kina. Selskapet er nå priset til nærmere 600 millioner – og det forventes dermed at selskapet vil få svært store kontrakter i tiden som kommer.

KONKLUSJON: Kameralinsen må videreutvikles, samtidig som selskapet brenner kapital uten tilstrekkelig inntjening. Her må enten omsetningen gå i taket, eller så er sannsynligheten meget stor for at det kommer en ny emisjon i løpet av året.

De som er interessert i teknologien og utfordringene kan trykke på linken under, og søke seg frem til TV-intervjuet som CEO, Øyvind Isaksen, hadde med Hegnar TV den 17 februar i år.

https://finansavisen.no/fatv

Redigert 20.01.2021 kl 19:53 Du må logge inn for å svare