Hundrevis av millioner beundrer fyren, NRK ser kun det negative.

polemiker
TRUMP 06.03.2020 kl 22:32 1240

I følge NRK er det kun tre mulig forklaringer på hva Donald Trump er.
1. Dement
2. Narsissist
3. eller bare en kjip fyr.

NRKs propaganda avdeling har valgt å promotere NRK Radios nye satsning hvor venstreaktivister får boltre seg fritt og uimotsagt.

Skal innrømme at jeg ikke har prioritert å bruke noe tid på å høre på dette. Beskrivelsen av innholdet fra NRK var egentlig nok for meg.

- Episodebeskrivelse
Hvordan står det egentlig til med Donald Trumps mentale helse? Psykolog Anders Imenes snakker om demens og Donalds personlighetstrekk. Kan presidenten lide av en sykdom, eller er han bare en kjip fyr? I tillegg feirer vi Joe Bidens fremgang og Gjermund må gråte litt over at Elizabeth Warren er ute av kampen om å bli demokratenes presidentkandidat.

https://radio.nrk.no/podkast/trump_mot_verden

Er det virkelig slikt det Norske folk er tvunget til å finansiere? Har de mistet alle hemning oppe på Marienlyst nå?
Slettet bruker
07.03.2020 kl 20:08 275

bortskjemt drittunge
Usmakelig
Kjøpt CV
har ikke han noen som helst peiling på Corona (og ganske mye annet)
Narsissist

Og sånn elers da, frisk og rask?

Kan du hjelpe oss med en bedre forståelse av Bill Clinton også?
Redigert 07.03.2020 kl 20:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.03.2020 kl 20:55 265

Det er ikke amerikanske helsetjenester som er dårlige, men amerikanernes tilgang på helsetjenester. Systemet deres er en vits. Takke meg til Skandinavia og the nanny state tross alt.
Slettet bruker
07.03.2020 kl 21:38 255

USA NATO fiaskoer i Midtøsten sammen med den nesten konstante trusselen fra militære droner, gjør oss alle til stats terrorister. 85 prosent av amerikanere har mer til overs for kakerlakker, trafikkork, strømbrudd og rotfyllinger enn kongressen. På dette nivået skulle det bare mangle at en nordmann ikke fikk tale der. Han var «arbeidsmann» her fra APe land og het Jens Stoltenberg. Mad in norway.
https://steigan.no/2014/11/usa-hjemmesitterpartiet-vant-suverent/
Imperier USA er i stort forfall og går mot et villet selvmord. https://www.derimot.no/usa-imperiet-forfallet-viser-at-det-gar-mot-slutten/
Drain the swamp. I sumpen finnes det reptiler i mengder og de tapte valget, ved valg av Trump til president. Jens Stoltenberg som norsk reptil er i NATO blitt et Trump-pattedyr. Det er ikke tilfeldig at Halve USA bor i rønner og bilvrak. Hvorfor ellers kunne noen Huleboere fra Afghanistan «kuppe» noen avanserte gedigne fly og deretter kjøre de rett inn i tvillingtårn og det militære hovedkvarteret Pentagon? Russer blir arrestert og beskyldt for å stå bak valget på "de forente" stater nyvalgte president, og Norge som Vasall har underlagt seg noe så talentløst? I Afghanistan har de nå inngått avtale med Taliban?
Den enorme mengden fanger i USAs fengsler gir inntrykk av at landet er i ferd med å utvikle seg til enorm konsentrasjonsleir. At rehabilitering er omgjort til privat profitt (fengslene er privat drevet og skal lønne seg) bidrar bare til å forsterke det inntrykket.