Tester ikke nordmenn

Xenon333
KORONA 17.03.2020 kl 00:33 659

Hvorfor i huleste tester vi ikke alt av normenn som kan mistenkes å ha viruset? Er myndiheten så redd for å vise at de var handlingslammet så lenge? Eneste muligheten vår til å virkelig få se virkningen av den kollektive innsatsen som nå gjøres er vel å få testet og tallfestet så mye som mulig!

Hilsen en frustrert selvstendig næringsdrivende som er en av de mange som har mistet inntjening.
Slettet bruker
17.03.2020 kl 00:49 625

Det er nordmenn som er best, det er nordmenn som vet best. Trallala trallala hoho hihi...de rike og gærne har det godt.

Det koster penger og ressurser som alt annet. Svaret på det er vel så enkelt. Om det skyldes politiske motiver er vanskelig å si. Kan det skyldes hvordan helsevesenet er organisert? Forbildet er markedsøkonomien. Effektivitet og fortjeneste.
Klimbull
17.03.2020 kl 03:06 558

Norge ønsker ikke å komme på toppen av listen for spredning av virus i forhold til folketall.
Slettet bruker
17.03.2020 kl 03:36 536

Ja, da ble jeg også langt mer skeptisk til de norske tallene. De gjør som USA: Tester ikke, og dermed er av av grunnpilarer i å avdekke borte. WHO mener at testing er det allerviktigste,, så da er hverken dødsstatistikken troverdige og registrerte tilfeller. Da jukser nok flere land.Da er det vel om å gjøre å ikke skape frykt ved å lyve til sin befolkning. Det er slett ikke første gang. Jeg er i og for seg enig: la politikere ta seg av fake news og undertrykking, la vitenskapen tjene de politiske interesser, og la Røkke og gjengen for all del fortsette å tømme kassa, kaste folk på gata, for deretter å be Staten om penger, som man kunne lese om idag.

De er jo slik det er er de fleste hjem: Vi fester med kaviar og sjampanje, kaster våre tjenere ut, og ta en telefon til Erna for å få fylt på våre tømte konti samt kjøleskapet. Helt vanlig praksis i de fleste hjem.
Redigert 17.03.2020 kl 03:37 Du må logge inn for å svare