Heidi Nordby Lunde (Høyre) ut mot tiltakspakke fra regjeringen

sporadisk
KORONA 14.04.2020 kl 11:17 303

Høyres arbeidspolitiske talspersom kritiserer egen regjering for økonomisk tiltakspakke rettet mot permitteren av arbeidstakere Hun sier: "....Da vi reduserte arbeidsgiverperioden fra 15 til tre dager, gjorde vi permittering til et førstevalg, framfor et sistevalg...".

Smålig og uten perspektiv i dagens situasjon synes jeg. Hun burde dessuten degraderes i sin posisjon ved å gå ut på denne måten mot egen regjering.

Norge har mer enn nok penger på bok til å kjøpe seg ut av denne situasjonen uten andre konsekvenser enn at Oljefondet reduseres. Hva betyr det om fondet halveres i verdi? Vi har midler til å komme ut av dette med næringsliv og arbeidsplasser i behold dersom det er politisk vilje. Enkelte økonomer snakker om økte skatter for å betale regningen i ettertid. Hvilken planet er de på? Det å bruke tilstrekkelig midler nå gir det beste grunnlaget for å utvikle det samfunnet vi ønsker å overlate til våre fremtidige generasjoner like mye som å sitte på en pengesekk som Oljefondet. Det å bruke 300 milliarder kr som til nå er skissert, uten låneopptak, er lommerusk i det store bildet.
Redigert 19.01.2021 kl 05:46 Du må logge inn for å svare