SDRL: Last man standing - the winner takes it all

locksley
SDRL 22.04.2020 kl 18:57 299010

VAL er i praksis konkurs og ned 26% akkurat nå. RIG er ned 13%. SDRL er derimot opp 8%. Vi har sett liknende handelsmønstre i den senere tiden, og SDRL var også oppe på 0,999 dollar forleden. Riktignok er vi tidlig i reprising, og det er ikke frislipp i kursen. Ennå.

Utrolig nok er SDRL høyere akkurat nå enn etter krakket mandag 9. mars og i tiden etter, der oljeprisen har gått ad undas!

Så hva er det som skjer?

Min tese er at coronaviruset og oljekrisa virker paradoksalt nok til fordel for Seadrill. Vi får en kraftig shakeout mye raskere enn antatt. Shaleindustrien går over ende som fluer. Det samme gjør offshorekonkurrenter. Det blir skraping og konkurssalg. SDRL er selvsagt også bekymret for sine gjeldsforfall.

Men markedet har allerede begynt å tenke på den oljerekylen som kommer. Etter denne washouten av shale m.m. vil oljeprisen nå nye høyder (dersom corona kommer under kontroll). Eksakt når vet man ikke, men verden rigges når for peak oil pga. de mange shut downs som kommer. Det er kostbart å starte opp igjen. Mange brønner vil aldri åpnes igjen.

Mao. dersom det ligger an til en kraftig peak oil i 2022-2023 og videre, så vil det bidra til at SDRL får refinansiert til gunstige betingelser.

For meg ser det mer og mer ut til at markedet har tro på SDRL som en av vinnerne og når røyken legger seg.

Redigert 21.01.2021 kl 09:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.08.2021 kl 01:25 5037

5198 !
Hva er din agenda her inne på denne tråden….!?. Har du sett tidligere restruktureringer på Seadrill…!?. Hvem er du egentlig som tar rollen som du gjør her …..!? Er veldig spent på svaret ditt !!!..
PS: kansje du burde holde deg til NOL som du har mer interresse i ….Har sikkert ikke noe med Seadrill ,det du holder på med her og NOL …:-).
Redigert 08.08.2021 kl 01:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.08.2021 kl 09:59 4935

Etter 7,5 år med nedgang vil aksjen bunne ut rundt 50 øringen, først skal de som nå kjøper tape 90%
Når bankene skal starte dumpingen, da kommer tårene, hjelper lite hva drømmere skrives på en tøyse tråd da.
Redigert 08.08.2021 kl 10:15 Du må logge inn for å svare
hypotetic
08.08.2021 kl 12:21 4813

5198 og Longsitingbulk selger seg inn på ulike tråder at NOL aksjonærene vil få billige aksjer i SDRL etter restrukturering. Noen NOL aksjonærer som selger dette budskapet igjen og igjen på ulike tråder tror kanskje på dette selv mens de støttekjøper mens andre argumenterer på ulike andre tråder for å få best mulig kurs mens de selv egentlig selger seg ned i aksjen. Hvis det kommer en ekstraordinær nedskrivning i NOL slik at EK bli negativ også i NOL vil det være lettere for Fredriksen som har ca 50% av aksjene der å få igjennom forslag om utvanning og omgjøring av gjeld til aksjer. Det blir nok også lettere der uten stor motstand å få gjennom kjøp av gjeld fra banker og konvertering av denne på kurs eksempelvis 25Øre/aksje. I SDRL vil krav om likebehandling fra 75-80% av aksjonærene og krav til avklaring av markedsverdier fra långivere som allerede er fremsatt i børsmelding også fra store långivere føre til behov for utsettelser og at forslaget ikke kan gjennomføres før dette er gjort. Jeg tror på behov for utsettelser og mer avklaringer av verdier før gjennomføring av SDRL restruktureringen. Jeg tror verken banker, Fredriksen eller dommer vil kunne kreve forhastet gjennomføring som i ettertid helt åpenbart vil bli gjenstand for betydelig kritikk og søksmål fra ulike hold fordi markedsendringene nå er helt ekstremt historisk store. .
Slettet bruker
08.08.2021 kl 13:14 4759

Få billige?
Skal ikke kjøpe en aksje fra hverken deg eller andre, fra bankene derimot kan det godt hende.
Du prøver fortsatt vri deg unna realiteter, klarer du ikke forholde deg ril hva selskapet selv sier du eller?
rischioso
08.08.2021 kl 13:41 4732

Nei han og sine klarer tydeligvis og dessverre ikke det - tydeligvis, nettopp fordi de er gått inn i fornektelsen for å prøve og unngå å ta tapet i håpet om at andre skal bite på og ta tapet for dem. Dessverre fordi de gjennom å fornekte realitetene og etableringen av alternativ sannhet vil nå inn til mange for den alternative sannheten forteller hva de fleste som sitter med røde posisjoner ønsker å høre.

Vi mennesker er dessverre skrudd slik sammen at vi er tilbøyelige til å sluke svada om det støtter håpet om at posisjonen kan gå fra rød til grønn selv om det i realiteten er helt urealistisk derfor blir den alternative sannheten en midlertidig trøst på veien mange vil klamre seg til helt til den viskes ut når utvanningen blir et faktum og da er tapet så stort at det omtrent ikke er noe igjen investeringen og det er game over. I ettertid så vil nok disse være svært lei seg for at de ikke tok tapet når det ennå kunne bli noe igjen slik at de kunne investert videre og bygd seg opp andre plasser. Men slik er livet på børs som ellers i livet, man har valgmuligheter og gale valg gir konsekvenser så man har bare seg seg selv å takke spesielt når risken er så åpenlys som i dette tilfellet hvor selskapet selv har formidlet fasit og advart på det sterkeste ...
hypotetic
08.08.2021 kl 14:49 4661

Ja, dine anbefalinger av Kahoot har vært gale og katastrofale for de som har vært med å tape 45Milliarder i børsverdi mens den aksjen har falt fra 138 til 42kr. Normalt burde man da skamme seg men du eier tydeligvis ikke skamvett. Din anbefaling av Kahoot har ført til at mange nå har tapt 70% av sparepengene sine og du fortsetter å hause aksjen? Hva er grunnen til at du ikke forstår at ingen ønsker dine råd?

Jeg vurderer men anbefaler ikke aksjer og har vært klar gang på gang at aksjonærene kan tape alt hvis forfordelende forslag gjennomføres blir det ca 0kr/aksje slik det også blir i Kahoot og alle andre selskap hvis ekstraordinære nedskrivninger og forfordeling gjennomføres. Etter at jeg begynte å legge frem fakta omkring denne upopulære og underanalyserte aksjen som tidligere var kraftig anbefalt og fulgt av alle analytikere da gjelden var mye høyere enn i dag har kursen steget fra 1,8kr til 12,9kr dvs 720% på noen dager og de som ikke takket ja 720% oppgang og prising av SDRL 1,29 Milliarder kan vel ikke klage? Eksisterende aksjonærer slik som meg er ute etter å få likebehandling og tegningsretter ikke 12,9kr eller 3kr. De som ikke tror på potensialet burde jo ha solgt seg ut nå på kurs som fortsatt er 70% opp. De som forstår noe av helheten og sitter i aksjen vet at nedsiden er 0 og oppsiden er enorm og velger å ta risikoen og ansvaret selv. Det er så mange her på tråden som er samstemte i at vi ikke ønsker enda flere gjentagende tomme innspill fra deg da dine innspill inneholder absolutt 0 av verdi. Kahoot står for meg der SDRL var for 7 år siden da de startet 99.9% fallet.
hypotetic
08.08.2021 kl 14:56 4640

Greit å få din innrømmelse her om at du ikke blant de som støttekjøpe NOL men hvorfor hauser du da NOL aksjen overalt og til og med oppretter egne NOL hause tråder? Forstår du ikke at alle leserne her inne kan sjekke dette lett og gjennomskuer deg?
rischioso
08.08.2021 kl 15:40 4588

Nå er jo ikke overraskende realiteten en annen også her - jeg har da ikke vært aksjonær i Kahoot fra 138 til 42, men for deg er det kanskje ikke så viktig for den realiteten passer jo ikke inn i den alternative realiteten din - ikke det heller - så da står jo alt annet du skrev for fall - også her ...

Skal man først bløffe noe du til stadighet gjør så må du også bløffe om sånt som ikke kan motbevises ... ;)
Redigert 08.08.2021 kl 16:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.08.2021 kl 17:45 4533

Hausser? Innrømmelser, hva er det du babler om?
Ja, jeg har opprettet en tråd om mine vurderinger ang Nol fremover, dette er ikke noen ny teori, det et er en oppskrift JF tidligere har benyttet i andre selskaper,
Les historie og lær, historien sier også at JF ´alltid´ får viljen sin i slike prosesser.

Støttekjøper i Nol,?
Har Nol på 7 og de akter jeg sitte på til Nol blir en del av et restrukturert Sdrl.
Så hvorfor skal jeg kjøpe Nol på 8kr?

Skal definitivt ikke tape penger i Sdrl før restruktureringen, men jeg kjøper gjerne når den er gjennomført, hva skjen da koster spiller liten rolle.
Det eneste jeg vet er at de som kjøper aksjen nå vil tape store summer hvis de blir sittende, finnes ikke alternativer til det JF foreslår, skjer det ikke er selskapet konk, den ekstreme gjelden kan ikke betjenes, egenkapitalen er blåst og de må redusere gjeld for å være konkurranse dyktige fremover.
Men regner definitivt ikke med at du klarer innse det, det er som å diskutere med en vegg.

Men lykke til, vi gjør opp status i oktober
Redigert 08.08.2021 kl 17:58 Du må logge inn for å svare
LUDO
08.08.2021 kl 18:35 4500

Den største bløffen, og uforskamma personen her inne, er vel deg. Har ikkje foreldra dine lært deg oppdragelse. Det er vel på tide at ADMIN reagerer på den nedlatande måten du skriver om andre, på her inne på forumet.
X-43 scramjet
08.08.2021 kl 19:08 4446

På tide noen løfter Hypotetic opp øverst til tronen, har de beste poengene på Seadrill tråden, er litt misunnelse ute å går som ødelegger for de andre investorene. Håper SDRL flyr videre opp og over 4 kroner. Lykke til vi som har troen på Seadrill.
Slettet bruker
08.08.2021 kl 19:24 4415

John Fredriksen er alltid last man standing. Derfor han blir rikere og rikere.
Tysla
08.08.2021 kl 19:27 4414

Alltid mye misunnelse ute å går når noen treffer på sine analyser
locksley
08.08.2021 kl 20:35 4321


SDRL: Seadrill Limited Announces Settlement agreement with Northern Ocean Ltd.
Hamilton, Bermuda, August 8, 2021 - Seadrill Limited (“Seadrill” or “the
Company”) (OSE:SDRL, OTCPK:SDRLF) announces that the Company has reached a
settlement agreement with Northern Ocean Ltd. (“NOL”) predominantly with respect


Vis børsmeldingen
to balances outstanding from Seadrill’s preparation of the West Mira and West
Bollsta rigs. The settlement agreement closes all outstanding balances, claims
and counter-claims between the companies and their respective subsidiaries by
way of set-off as full and final settlement. Further, the settlement agreement
sets out that Seadrill will provide certain transition services to any
prospective new managers in respect of NOL’s rigs and requires Seadrill to
restart bareboat lease payments for the West Bollsta rig from August 10, 2021,
alongside Seadrill’s continued operation of the rig on the Lundin contract.

The settlement agreement is subject to certain conditions, including, but not
limited to, obtaining approval by the US bankruptcy court under Seadrill’s
Chapter 11 protection.

Grant Creed, Chief Financial Officer, commented “Conclusion of this uncertainty
around claims and counterclaims with NOL is an important pre-requisite to
Seadrill being able to proceed with its Chapter 11 filing. Shareholders should
note the Plan of Reorganization filed with the Court on July 24, 2021 leads to a
substantial equitization of debt meaning existing shareholders receive virtually
no recovery for their existing shares.”
Redigert 08.08.2021 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
hypotetic
08.08.2021 kl 20:35 4339

Håper flest mulig eksisterende aksjonærer nå spanderer litt tid og 33kr på klagebrev. Leste nå svar på spørsmål om adresse på epost jeg fikk fra houston_operation@txs.uscourts.gov. Fikk oppgitt følgende svar på spørsmål om riktig adresse: The address to the Clerk of the Court is P O Box 61010, Houston, TX 77208. Denne adressen bruker jeg nå når jeg sender dem min klage sammen med at jeg ber dem videreformidle klagen i epost frem til originalversjon kommer i posten samt at jeg ber dem bekrefte på epost når de mottar brevet. Full adresse blir vel da....: Bankruptcy Court, Southern District of Texas, P O Box 61010, Houston, TX 77208 USA Nederst til høyre på konvolutten skrev jeg Att: Seadrill Limited, Case No. 21-30427 (DRJ)
Det er dessverre ingenting som er veldig enkelt men det å klage og kreve likebehandling lønte seg veldig for XXL aksjonærene så lykke til alle aksjonærer og håper flest mulig nå bidrar og sender en klage..

Bankruptcy Court, Southern District of Texas,
SEADRILL LIMITED Case No. 21-30427 (DRJ)
P O Box 61010, Houston, TX 77208 USA
I hereby complain about the lack of equal treatment of the main shareholder and small shareholders in the refinancing proposal in SDRL submitted on 24 July 2021. Norwegian legislation protects smaller investors against large investors sitting on the board disadvantaging themselves. In the submitted proposal, it is only informed that Hemen Holding Ltd alone will be allowed to subscribe in the new loan of 50Mill $ with the right to 5% after restructuring. It is also only proposed that Hemen Holding Ltd alone be allowed to buy shares from banks. What similar rights have been negotiated for the other over 75% + of the owners in SDRL? The shareholders, Norwegian legislation and the Oslo Stock Exchange demand equal treatment of large and small shareholders in that everyone has an equal right to subscribe for new shares through a rights issue where all owners receive an equal number of transferable subscription rights. It has not yet been accounted for how much need the company has for capital. Extraordinary write-downs have been too high under COVID. Oil prices and rig rates are expected to remain high in the coming years. It has not yet been accounted for how much bidders are willing to pay for the assets in SDRL. It is not stated how much new capital SDRL needs. We hereby demand that the process be postponed until this is clearly explained to the owners in SDRL so that we have the opportunity to propose a solution that treats all the owners equally. Alerts with this lawsuit in retrospect against the person or persons who may be involved in discrimination and abuse of trust towards other owners. I also involve banks and others who may be involved in pre-emption attempts and the implementation of this unfair restructuring plan.
Please confirm to my email that you have received this complain on the refinancing proposal in SDRL submitted on 24 July 2021 and that you will deliver this complain to the right person.

Signature
Slettet bruker
08.08.2021 kl 20:47 4309

Fornektelsen fortsetter, dette klagebrev er ikke verdt 33 kroner porto, hiv eller kronestykkene i en ønske brønn.

Det er viktig å poengtere dette så ikke nye offer lokkes inn i dette messet før tilintetgjørelsen av dagens aksjonærer.
Kveldens bortfall av krav Nol, viser at denne er et skyllebøtte der alt er lov, selskapet er uansett teknisk konkurs så det spiller ingen rolle om dagens selskapet tar enda mer tap, JF redder seg selv i Nol, smart, lurt og akkurat som det pleier være.

Gjør ting enkelt, følg pengesekken til JF, den er i Nol og ikke i Sdrl.


Legg merke til planen for omorganisering som ble sendt til domstolen 24. juli 2021 fører til en
betydelig utjevning av gjeld, noe som betyr at eksisterende aksjonærer mottar praktisk talt
ingen utvinning for sine eksisterende aksjer. ”
Redigert 08.08.2021 kl 21:21 Du må logge inn for å svare
LUDO
08.08.2021 kl 21:56 4147

Tolker denne meldingen som at da er NOL egentleg er konkurs, men Fredriksen prøver å få SDRL til å ta tapet. Utruleg viss dette blir godtatt av dommeren og dei andre.
Tysla
08.08.2021 kl 22:04 4100

Virker som Nol er tom for cash og konkurs ja, spennende å se om den holder
rischioso
08.08.2021 kl 23:01 3943

Opps, du glemte visst at det var dommeren som gav deg den første adressen - ja, ja - ikke lett å skulle huske hva man bløffer om og spesielt ikke om man stort sett ikke gjør annet ...

Mao, da kan man jo også her se bort i fra alt det andre, men for all del - en viss underholdningsverdi er det jo ... ;)
hypotetic
09.08.2021 kl 01:22 3730

Her er eksakt svar jeg fikk fra dommerkontoret da jeg sendte en egen epost med spørsmål om adressen der jeg kunne sende brevet de ba om:
The address to the Clerk of the Court is P O Box 61010, Houston, TX 77208
Riktig at jeg første her på tråden skrev adressen jeg fant på Bankruptcy Court for the Southern District of Texas sin hjemmeside. Det er godt mulig også brev dit kommer frem men adressen under var svaret jeg fikk og jeg finner ikke denne adressen på Bankruptcy Court for the Southern District of Texas sin hjemmeside eller linker. De som er usikre kan jo bare stille samme spørsmål så vil nok sekretæren der også til dere sende den postadressen som er oppgitt nedenfor.

Slettet bruker
09.08.2021 kl 09:14 3474

Du fikk solgt deg ut av Nol forrige uke hypotetic? bra timing

Hvorfor stuper ikke Sdrl? Noen med grøt mellom øra som kjøper?

De har akkurat gitt bort 1 milliard til JF og Nol
Redigert 09.08.2021 kl 09:17 Du må logge inn for å svare
hypotetic
09.08.2021 kl 10:14 3361

Har alltid ment at NOL også har stort potensiale men er som sagt redd for ekstraordinære nedskrivninger på skandaleriggen Mira som har mistet kontrakt nylig. Er liten usikker EK og høy gjeld i NOL og med Fredriksen som bestemmer der er jeg ikke trygg på at eksisterende aksjonærer utvannes totalt. Har hatt mer aksjer i NOL enn i SDRL men etter å ha solgt litt mer i NOL i dag på kurser godt over 9,2kr har jeg mer plassert i SDRL nå enn NOL. Jeg mener oppsiden i SDRL er ekstremt mye større hvis de unngår stor utvanning. Var naturlig at NOL også fikk en bitte liten rekyl opp etter så lang periode med nedgang men for meg var det naturlig å vekte meg ytterligere ned i dag. Utelukker ikke at du har lykkes med hausingen så hvis du etterspør ære for kursoppgangen i NOL her på SDRL tråden så greit nok for meg!
hypotetic
09.08.2021 kl 10:54 3281

Kjøpte litt mer aksjer i SDRL nå på 2,65. Dette er en aksje som bør være lite påvirket av om oljeprisen er 65 eller 75$ for nesten alt offshore er ekstremt lønnsomt uansett på over 40$ med dagens høye dollarkurs.
hypotetic
09.08.2021 kl 11:39 3198

https://e24.no/olje-og-energi/i/k6wXvj/oljeprisen-faller-kraftig-etter-ny-nedstenging-i-kina
Kursfall i Olje og offshore på nyheter over hele verden om økte smittetall i Kina ser jeg på som en god kjøpsanledning i hele offshoresektoren. I Kina som alltid raskt nedkjemper økt smitte får folk som bryter reglene juling og blir kastet rett i fengsel uten diskusjoner. Da får man veldig raskt fjernet de få som ikke bryr seg om regelverket og dermed fjernet de som smitter ekstremt mange og ikke bryr seg om å rapportere.
Slettet bruker
09.08.2021 kl 11:49 3179

Dette er en aksje der oljepris selvfølgelig har 0 betydning.
Her er som ´ nesten´ alle vet alt allerede tapt.

Vi kan gjenta til det kjedsommelige selskapet selv sier, selv om dårlige investorer velger å tro at de kan heve seg over selskapet selv og multi milliardær JF.
Hva en liten mann skulle mene og tro har 0 betydning

Legg merke til planen for omorganisering som ble sendt til domstolen 24. juli 2021 fører til en
betydelig utjevning av gjeld, noe som betyr at eksisterende aksjonærer mottar praktisk talt
ingen utvinning for sine eksisterende aksjer. ”
Redigert 09.08.2021 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
rischioso
09.08.2021 kl 12:26 3137

Virker som at realitetene sakte men sikkert siger inn og godt er det så den enkelte i alle fall får noe igjen før det meste blir vannet ut.

Trist å se at noen fortsatt lever i fornektelsen og bløffer videre, men samtidig godt å se at flere våkner og flere vil det nok bli fremover i takt med at datoen for massiv utvanning nærmer seg.
Redigert 09.08.2021 kl 12:28 Du må logge inn for å svare
hypotetic
09.08.2021 kl 12:56 3069

Bare fra børsstart i dag og fem til nå klokken 12.50 har Kahoot aksjonærer inklusive de som har hørt på hausingen din tapt 670Mill kr. Det er et tap som representerer 250% av de 265Mill som hele SDRL prises til på samme tidspunkt.
rischioso
09.08.2021 kl 13:18 3029

Dette er jo også en bløff. Svingninger er ikke tap - realisering er tap. I et vekstcase som Kahoot så vil det svinge - på torsdag og fredag i forrige uke steg den samlet rundt 15%, men da var du stille - i dag er den ned knappe 3,5% og da kommer du springende og tar noe ut av en sammenheng når realiteten er en samlet stigning på over 10% de siste 3 dager. Synd du ikke selv ser hvor useriøs du fremstår - heldigvis så virker det som at andre ser akkurat det - hva med å skifte nick til "bløfferen" så ville i alle fall noe rundt din tilstedeværelse på forumet stemt ....
Redigert 09.08.2021 kl 13:22 Du må logge inn for å svare
SjonkelRolf
09.08.2021 kl 13:39 2998

Du skrev at straks ryker støtten på 2,14 i forrige uke…….
Selv etter stort fall idag, er kursen ca 30% over.
Man kan gjerne innta rollen som ekspert, men da er det også innafor å holde kjeft dersom man bommer.
rischioso
09.08.2021 kl 13:53 2967

Vel, selv ikke du klarer å forholde deg helt til det som blir skrevet - har bunnfiske ditt feilet igjen nå da siden du er så gretten - du vet den som er med på leken må tåle smeken spesielt når den kommende massive utvanningen er kjent ... :)

Jeg sa at teknisk så lå det an til en tur under støtten på 2,14 noe den også gjorde (2 ganger - intradag), men så kjenner vi jo til at det tikket inn ett par kontrakter som gjorde at den skjøt fart. I ettertid så har markedet forstått galskapen og den er nå godt på vei ned igjen og om ikke lenge så er sannsynligheten stor for at støtten på 2,14 igjen skal testes. Det er jo ikke snakk om hvis, men når det vil skje - mao, det eneste som er 100% sikkert er at vi vil se kurser under 2 tallet - så gjenstår det og se når det skjer ... ;)
SjonkelRolf
09.08.2021 kl 14:20 2913

He he. Blir ikke mere etterrettelig fordi om du vrir fokus.
Vi skal vel mye lavere enn 2kr? Det har du ihvertfall skrevet tidligere.
rischioso
09.08.2021 kl 14:43 2865

Igjen litt ut av sammenheng og da blir det aldri riktig. Alt henger sammen og som jeg sa når kursen etablerer seg under 2,14 så er det 2 svake støtter - en på 1,8 og en på 1,5 og under er det bunnløst ...

Ja, jeg vil tro at kursen kommer dit for alt ligger til rette for det både teknisk og ikke minst fundamentalt med den annonserte massive utvanningen - spørsmålet er ikke hvis, men når ..
phantom1
09.08.2021 kl 18:35 2696

Seadrill skraper skip

Norwegian drillship sold for scrapping
******************************************
VESSEL "WEST NAVIGATOR"
Flag Panama
Reg Panama
Built 1998 Samsung Heavy Ind, Koje
Bt 65167
Imo 9162100

HISTORY

98-98 "MST Odin"
98-98 "West Navion I"
98-03 "West Navion"
03-21 "West Navigator"

Owned by Seadrill Offshore.

CURRENTLY

Laid up in Skipavik, Norway

Reported sold for scrapping, Aug 9, 2021.
rischioso
09.08.2021 kl 21:44 2674

Jeg er en av få som i de 13 årene jeg har vært aktiv på dette forumet aldri skiftet nick og heller aldri slettet verken innlegg eller tråder nettopp fordi jeg kan stå for hva jeg skriver.

Når det kommer til det å hente opp gamle innlegg og/eller tråder som du virker å lete etter så blir jo det bare dumt for ingenting er konstant - mao, det man skriver når selskapet har en fremtid og det man skriver når selskapet er teknisk konkurs og står foran en massiv utvanning vil jo selvfølgelig være forskjellig.
Slettet bruker
09.08.2021 kl 22:02 2627

Åh herregud, Hvorfor skal enkelte av dere leve på denne tråden og reklamere for andre selskaper og kun komme med dritt konstant? Skjerpings! Hvorfor bruker dere så mye tid og energi på et selskap du ikke er investert i? Slutt å reklamere for selskaper du er investert i på denne tråden.

Alle med litt vet i hodet vet at SDRL er en høy risiko aksje. Her har det kommet frem et forslag som kan potensielt utvanne eksisterende aksjonærer enormt. Skal jeg være helt ærlig, så er Fredriksen sleip i dette tilfellet, men siden han sitter med makten kan han gjøre som han vil.

Casen til hypo er enkel; at forslaget ikke skal gå gjennom, fordi det kun representerer 25% av aksjonærene. Om hans case ender opp med å være sann, så kommer han til å tjene enormt, men risikoen er også skyhøy for å tape alt. Dette er han fullstendig klar over.

De fleste som er i SDRL nå trader, fordi selv om forslaget kan gå gjennom så vil det ta tid før det printes nye aksjer. Flere satser på at det kommer nyheter som vil gi aksjen et nytt løft opp. Nå er jeg personlig ingen trader, men jeg kan tippe at man kan tjene penger på denne, risikoen derimot er også skyhøy for å tape penger. Bare se på i dag f.eks. Ussel 7M i omsetning dytter denne 10% ned, og 20% ned fra toppen på 3.4kr. Samtidig så dyttet 20-30M denne opp over 50% i forrige uke. Farlig spill, både på veien opp og ned. Kan tjene enormt og kan tape enormt på kort sikt.

Jeg kommer innom denne tråden av og til for å følge med på hva investorer av selskapet sier om selskapet, ikke for å lese om Kahoot og spesielt ikke dette NOL spammet som foregår. Da hadde jeg søkt opp de andre tickerne. Helt klart og tydelig hva agendaen din er, longtids.... Trenger dere virkelig å si det samme om og om igjen? Tror de fleste som er inne i dette selskapet selv vet risikoen.

Nå har jeg personlig aldri angrepet en aksje jeg ikke er investert i ved å søke opp tickeren og leve på forumet, fordi det har absolutt ingenting med meg å gjøre. La nå folk som vil investere gjøre som de vil. Dere ødelegger denne tråden...

Bare min mening som nøytral person som er innom i ny og ne.
Redigert 09.08.2021 kl 22:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.08.2021 kl 22:09 2597

Godt oppsummert!

Seadrill vil tidligst være ute av Chapter11 tidlig i 2022, mye kan og vil skje i mellomtiden..
SjonkelRolf
09.08.2021 kl 22:12 2589

Flott!
Jeg er bare fascinert av slike som deg her inne.
Skifter mening fortere enn ja du vet.
Men du har sikkert funnet din vei iløpet av 13 år.
Hvilken kurs tror du gjeld blir konvertert? Og hvor mye?
Er vel ikke bare aksjonærer som skal tape penger her?
Tror dette kan bli riktig spennende og lærerikt.
Og har du tenkt å vente på nye aksjer før du dekker?
Tidligere pump and dump har kursen vært tilbake i utgangspunktet etter et par dager.
Det er nok dette som stresser deg litt…..
Jeg er kok rolig.
De som har kjøpt på 200 taper nok det meste, spørs med de som kjøper på 2. for ikke å snakke om de som kjøper under 2.
Dersom den kommer dit da…
rischioso
09.08.2021 kl 22:35 2578

Skal ikke bruke tid på dine spekulasjoner om meg for siden du ikke spør men påstår så har du jo allerede gjort deg opp en mening.

Når det kommer til hvem som taper mest så spiller jo i utgangspunktet ikke kjøpsprisen noe som helst for når utvanningen skjer så blir jo den som har kjøpt på 200 akkurat like mye utvannet som den som kjøper på 2 og har du feks kjøpt 10 aksjer til 200 eller 1000 aksjer til 2 så vil du tape akkurat like mye både i kroner og øre og i %.

Den som taper mest vil uansett bli aksjonærene selv om også obligasjonseierne vil blø bli så vil de ikke bare måtte slette mye av den utestående gjelden men også måtte bidra med ny og frisk kapital som de igjen får balansert ut gjennom at de får en større eierandel på nettopp eksisterende aksjonærers bekostning når de eksisterende aksjonærene massivt vannes ut.
rischioso
09.08.2021 kl 22:38 2644

Siden du bare er innom i ny og ne så har du heller ikke fått med deg alt som blir skrevet for hadde du det så hadde du sett at den som har dratt inn andre selskaper er den største SDRL bløfferen og mine innlegg om Kahoot har kun vært svar på hans innlegg om nettopp Kahoot.