<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rolex utvider i Sveits etter etterspørselshopp

Rolex utvider produksjonskapasiteten i Sveits for å møte den skyhøye etterspørselen. 

Publisert 13. mars 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 136 ord
VANSKELIG Å FÅ TAK I: Her Rolex-klokken Yacht-Master II. Foto: Bloomberg

Rolex jobber nå med å utvide produksjonen i Sveits og planlegger tre midlertidige produksjonsanlegg som skal produsere klokker fra og med 2025, ifølge Bloomberg. Dette som følge av økt etterspørsel.

Anleggene skal bygges i kantonen Fribourg, som ligger i den vestlige delen av landet. Byggingen starter senere i år, opplyste Rolex i en e-post til Bloomberg.

Selskapet følger også planene om å bruke 1 milliard sveitsiske franc på å bygge et stort produksjonsanlegg i Bulle, som også ligger i kantonen Fribourg.

«Det nye produksjonsstedet i Bulle, i likhet med de tre midlertidige anleggene, vil tillate Rolex å utvide sin produksjonskapasitet, støtte vekst og møte stadig økende etterspørsel,» sa selskapet.

Etterspørselen etter Rolex-klokker holder seg fortsatt svært høy og kan være vanskelig å få tak i. Forhandlere som Watches of Switzerland opererer derfor med lange ventelister.