<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Article lead
lead
Nytt prosjekt: Get Inspired-gründer Silje Landevåg satser på nytt som gründer med et markedsføringsbyrå og et akademi. I tillegg er hun investor. Foto: Thomas Bjørnflaten

Slik skapte Get Inspired-gründer Silje Landevåg nettsuksessen

– Noen starter med jordbær, andre med skopuss, sier Silje Landevåg (40), som har bygget opp nettbutikken Get Inspired til å omsette for over 650 millioner kroner. Nå satser hun på nytt som gründer og investor.

Category iconHandel
Profil
Publisert 20. feb.Oppdatert 20. feb.
Lesetid: 16 minutter

Fuck jante.

Ordene står skrevet på et perlearmbånd i pastellfarger som ligger på Get Inspired-gründer og mangemillionær Silje Landevågs kontor i Trondheim sentrum.

I grunnen oppsummerer “Fuck jante” Landevåg relativt godt: en uredd trønder med en forfriskende unorsk tro på seg selv. Å gi blaffen i janteloven er en oppskrift som har gitt 40-åringen stor suksess.

Janteloven: På Get Inspired-gründerens kontorlokaler i Trondheim sentrum ligger dette armbåndet. Foto: Thomas Bjørnflaten

Kapital har fløyet til bartebyen for å lære mer om gründeren som satset på netthandel fra kjøkkenbenken i 2009, kun 24 år gammel, og som siden har gjort braksuksess med nettbutikken Get Inspired, som omsatte for over 650 millioner kroner i 2023.

I dag estimerer Kapital at Silje Landevåg er verdt rundt en kvart milliard kroner. Verdiene inkluderer blant annet eiendom i Norge og Spania, aksjeinvesteringer og eierskap i Get Inspired, som hun fikk i underkant av 100 millioner for da hun solgte seg ned i 2021.

Fortsatt er rundt 60 prosent av Landevågs verdier knyttet til eierandeler i Get Inspired.

Skjøt gullfuglen: Kun 24 år gammel startet Silje Landevåg nettbutikken Get Inspired fra kjøkkenbenken i en liten leilighet i Oslo. I 2023 omsatte selskapet hun har bygget opp, for over 650 millioner kroner. Foto: Thomas Bjørnflaten

Nå satser trønderen på nytt som gründer, med markedsføringsbyrået Do it with Passion og Do it with Passion Academy, som fokuserer på personlig utvikling.

– Har du alltid vært en kremmer?

– Nei. Jeg var helt gjennomsnittlig på skolen og hadde ikke store ambisjoner, men jeg har alltid vært en initiativtaker. Jeg har likt å sette i gang ting.

Landevågs første jobb var som skopuss-selger som 17-åring på Martnan i Trondheim.

Noen starter med jordbær, andre med skopuss.
Get Inspired-gründer Silje Landevåg

– Noen starter med jordbær, andre med skopuss. Jeg gjorde det veldig bra og havnet på forsiden av Adresseavisen. Jeg hadde en god stand og fikk virkelig draget på menn over 30. Det var tydeligvis målgruppen min, humrer Landevåg.

Skopuss: Gründer Silje Landevågs første jobb var å selge skopuss på Martnan i Trondheim. Jobben landet henne forsiden i Adresseavisen i 2002. Faksimile: Adresseavisen

Gründerfamilie

Kremmerånden ser ut til å være genetisk betinget, ettersom begge foreldrene til Landevåg var gründere, og lillebror Sindre har vært involvert i Get Inspired nesten fra oppstart.

– Det har vært inspirerende å se hvordan foreldrene mine har turt å ta steget, jobbet seg opp og taklet motgang underveis. Pappa startet et selskap med noen kompiser hvor de solgte kosttilskudd på abonnement. Dette var på 90-tallet, og etter hvert vokste selskapet seg ganske stort.

Arv og miljø: Get Inspired-gründer Silje Landevåg kommer fra en gründerfamilie i Trondheim og har sett begge foreldrene jobbe hardt for å skape egne bedrifter. Foto: Thomas Bjørnflaten

Moren var tidlig ute med alternative behandlingsmetoder og startet selskapet Trondheim Lasermedisin.

– Jeg har vokst opp med troen på at jeg kan få til det jeg vil og bli det jeg ønsker. Jeg har heller aldri sett på det å være jente som noe hinder. Samtidig har vi alltid prioritert familien. Middager sammen, aktiviteter, ferier – det har vært viktig. Men jeg har også sett at foreldrene mine har jobbet hardt, både kvelder og helger. Det er ikke noe jeg synes man trenger å skjule. Hvis du vil lykkes, enten det er i idrett, jobb eller annet, må du legge ned innsatsen som kreves. Jeg har sett at innsats lønner seg.

– Vi mistet mye over natten

Men gründerfamilien har også opplevd motgang.

– Det har vært flere kriser. Jeg husker spesielt da jeg var rundt ti år og pappa hadde satset altfor hardt på et prosjekt. Vi mistet ikke alt, men vi mistet mye over natten. Mamma var helt fra seg. Det var et skikkelig krakk, og vi måtte stramme inn på alt. De sa: "Nå må vi virkelig spare, nå blir det suppe til middag." Men vi tilpasset oss, og pappa bygde seg opp igjen. Det handler om overlevelsesmentalitet. Motgang kommer alltid, det er uunngåelig. Det var en opplevelse som gjorde inntrykk.

Overleve: Motgang kommer alltid, det er uunngåelig, sier Silje Landevåg om det å være gründer. Da handler det om å ha en overlevelsesmentalitet, mener hun. Foto: Thomas Bjørnflaten

Men erfaringen skremte ikke Landevåg fra selv å satse som gründer. Hun tok bachelorgrad i internasjonal markedsføring før hun gikk på Gründerskolen ved Universitetet i Oslo.

Drømmen var i utgangspunktet å studere jus, men hun kom ikke inn på studiet.

– Jeg ville ha et skikkelig "power-yrke". Jeg hadde nok sett litt for mye Ally McBeal på den tiden – med kule dresser og alt det der. Men i ettertid er jeg glad jeg ikke kom inn. Det hadde ikke vært riktig for meg. Det er ofte sånn – når du møter motgang, kan det vise seg å ha en mening.

Silje Landevåg (40)

Aktuell fordi: Hun har startet en av Norges mest suksessrike nettbutikker, Get Inspired, og satser nå på nytt som gründer med markedsføringsbyrå og akademi, og som investor. 

Største milepæl: Den første millionen vi tjente i Get Inspired, og da vi tok inn “shaped tights” fra Röhnisch, som tok helt av i 2011. Og selvsagt – å få barn.

Beste investering: Get Inspired.

Dårligste investering: Sportykids.no ble en dyr lærdom.

Best på: Teft og gjennomføringskraft.

Dårligst til: Jeg er veldig utålmodig.

Min hverdag: Jeg våkner rundt klokken seks, drikker kaffe og har refleksjonstid. Jeg er mest kreativ om morgenen og har med notatblokken mens jeg steller meg på badet for å notere ideer underveis. Jeg er på jobb klokken åtte, prioriterer tunge arbeidsoppgaver før lunsj og trener ofte etter jobb. Mat og helse er viktig, fordi jeg merker hvor mye kosthold påvirker hjernen. For meg handler det ikke bare om å holde seg i form, men om å prestere maksimalt i hverdagen.

Barndomsdrømmen om å bli håndballstjerne ble det heller ikke noe av.

– Etter min første håndballkamp spurte jeg pappa: "Når jeg skal på landslaget, er det de som ringer meg, eller må jeg ringe dem?" Jeg ble ganske god, men så brakk jeg leggen på moped.

Historien beskriver Landevågs iboende tro på seg selv.

– Det viktigste jeg har lært av mine foreldre, er at jeg kan få til hva jeg vil. Jeg har alltid hatt god selvtillit. Selvbildet kan variere avhengig av hvordan man har det, men troen på at jeg kan få til noe, har alltid vært der. Foreldrene mine pushet meg utenfor komfortsonen. Jeg fikk for eksempel aldri skulke skolen med mindre jeg hadde skyhøy feber eller kastet opp.

Fikk avslag på avslag

Etter videregående tok Landevåg et friår og dro til Cádiz på språkskole, og under studiene på BI hadde hun et utvekslingsår i Barcelona.

– Etter studiet var jobbmarkedet i Norge tøft, så jeg jobbet et år som spansklærer på en videregående skole i Trondheim.

Ambisiøs: Get Inspired-gründer Silje Landevåg har stor tro på sine nye satsingsområder: – Det er ambisiøst, men jeg er ambisiøs. Foto: Thomas Bjørnflaten

Kombinasjonen av bakgrunnen fra Gründerskolen og et tøft jobbmarked bidro til at Landevåg startet Get Inspired, som opprinnelig var et konsept for å selge trenings-DVDer. Landevåg prøvde og feilet mye det første halvannet året for å finne ut hva kundene ville ha.

– Det jeg derimot hadde stor tro på, var netthandel som plattform, og timingen viste seg å være helt riktig. Det som inspirerte meg til å starte, var at hvis jeg ikke fikk en jobb, kunne jeg like gjerne skape min egen arbeidsplass. Jeg var 24 år, passe naiv og godtroende. Jeg tenkte ikke så mye på hva som kunne gå galt. Jeg satset 200.000 kroner og resonnerte at det var som å betale for en mastergrad. Jeg visste at jeg ville lære mye.

Jeg var 24 år, passe naiv og godtroende. Jeg tenkte ikke så mye på hva som kunne gå galt.
Get Inspired-gründer Silje Landevåg

Landevåg fikk imidlertid ikke lån, men banken tilbød henne å øke boligkreditten. Hun brukte derfor rammelånet på leiligheten til å finansiere oppstarten.

– Etter hvert trengte jeg ytterligere 100.000 kroner, som jeg fikk låne av pappa med renter og en nedbetalingsplan. Oppstartskapitalen min var dermed på 300.000 kroner, og etter det tok vi aldri opp lån. Det er jeg stolt av.

– Minst fem prosent på bunnlinjen

Selv om DVDene ikke slo an, var Landevåg rask med å teste andre produkter. Det begynte med treningsutstyr, men også produkter som duftlys, Pukka-te og ulike livsstilsartikler.

– Det var ikke før jeg gikk over til treningsklær i januar 2011 at vi virkelig traff blink.

I starten eide Landevåg selskapet privat og gjorde alt selv.

– Jeg kjøpte inn lagerhyller fra Ikea, fant ut hvordan man sendte bedriftsforsendelser via Posten, drev markedsføring, bestilte varer, tok imot leveranser, vasket gulvet – hele pakken. Jeg bodde i en 50 kvadratmeter stor leilighet med min daværende samboer, og tenkte ikke over at det ville komme store paller med yogamatter som skulle lagres i leiligheten. Han sa en gang: “Jeg kan lukte langt ned i Bogstadveien når du får påfyll av Pukka-te,” minnes Landevåg og ler.

Foto: Thomas Bjørnflaten

I to år gikk hun selv til Posten med en Helly Hansen-duffelbag på ryggen i all slags vær for å levere pakkene på Majorstuen postkontor. Det var starten. Broren kom inn i selskapet i august 2011 og har siden jobbet der fulltid. Søskenparets mål var å ha minst fem prosent på bunnlinjen, men utover det var topplinjen viktigst.

– Selv om det var utfordrende i starten, var det denne mentaliteten – å prøve, feile og tilpasse seg – som gjorde at Get Inspired etter hvert ble en suksess. I starten hadde vi ikke langsiktige planer – vi satte oss ned ved kjøkkenbordet én gang i året og spurte: "Hva skal vi få til neste år?" Det var sånn vi jobbet de første åtte årene.

God timing

Landevåg tror nøkkelen til Get Inspireds suksess har vært å være nøktern i oppstartsfasen.

– De første to årene tok jeg ikke ut lønn, og hadde ingen husleie siden jeg drev hjemmefra. Jeg var også veldig bevisst på å finne de rimeligste løsningene og prioriterte lønnsom markedsføring. Alt jeg gjorde, ble målt. Hvis jeg brukte én krone på markedsføring, måtte den gi minst to kroner tilbake for at det skulle være verdt det.

Knapphet: Leder i markedsføringsbyrået Do it with Passion, Monica Bjøringsøy, synes Silje Landevåg er en knapphetsressurs, men at hun er "rå på å prioritere tiden". Foto: Thomas Bjørnflaten

Kollega Monica Bjøringsøy om Landevåg

Silje er visjonær, idérik, svært engasjert i det hun driver med, strukturert og hardtarbeidende. Hun stiller høye krav til seg selv og til de rundt seg, nekter å gi opp og har en sterk integritet. Jeg pleier å si at hun er en knapphetsressurs, så det er viktig å bruke henne riktig. Samtidig er hun flink til å delegere ansvar og oppgaver. Hun er svært bevisst på hvordan hun bruker tiden sin og vet når hun fungerer best. Hun jobber ofte effektivt om morgenen og kan komme på gode løsninger mens hun står på badet. Da skriver hun dem ned på et ark og tar det med seg på jobb for å strukturere arbeidsoppgavene.

Silje er alltid “på”. Når det er travle perioder med mye utvikling, kan hun snakke i søvne om jobbrelaterte ting. Dette har jeg selv opplevd når vi har delt rom på jobbreiser – plutselig våkner hun og begynner å prate. Hvis hun står fast, hjelper det ofte å dra på hytta eller ta en tur ut i naturen – da kommer hun tilbake med en mengde nye ideer. Hun er også rå på å prioritere og justerer kalenderen sin etter hva som er viktigst.

Gründeren mener også sosiale medier i kombinasjon med riktig timing for netthandel har vært avgjørende.

– På den tiden fikk innlegg på sosiale medier stor organisk spredning, og annonsekostnadene var betydelig lavere enn i dag. Influencere hadde også mye større påvirkningskraft den gangen, fordi det var færre av dem. 

Men gründeren opplevde at mange fortsatt var skeptiske til å handle på nett – ville de faktisk motta varene sine? 

– Derfor stilte jeg ofte som modell for klærne selv, noe som skapte tillit hos kundene. De følte at de handlet fra en ekte person – jenta fra Trondheim. 

Gjennombrudd og feilsatsing

Det store gjennombruddet kom i april 2011, blant annet på grunn av en “viral” treningstights. Pandemien gav også nettbutikken stor drahjelp i 2020.

– Like før pandemien satt vi med et lager fullt av turbukser og klær som ikke solgte. Plutselig ble det ukurante varelageret ekstremt etterspurt. Og da folk ikke lenger trengte friluftstøy og joggeklær, skiftet vi raskt fokus. Vi lanserte fashion – ikke high fashion, men hverdagsklær.

Engasjement: Get Inspired-gründer Silje Landevåg stiller, ifølge kolleger, høye krav til seg selv og de rundt seg. Lidenskap og engasjement er viktige verdier for gründeren. Her med Do it with Passion-kollega Maren Kamp i kontorfellesskapet Digs i Trondheim. Foto: Thomas Bjørnflaten

Kategorien vokste raskt og er nå selskapets største. Treningsklær utgjør bare rundt fire prosent av salget i dag.

– Å utvide til nye målgrupper og produktkategorier har vært en viktig drivkraft bak veksten.

Men det har også vært utfordringer på veien.

– En viktig lærdom for oss var i 2014 da vi lanserte Sportykids.no.

Nettbutikken ble lansert, og det rullet greit. Men så foreslo en overarbeidet lillebror at de heller burde bruke tiden og ressursene de la inn i å bygge opp Sportykids.no på å få Get Inspired til å gå enda bedre.

– Vi la ned Sportykids.no etter bare åtte måneder. En litt irriterende lærdom er at vi ikke burde ha laget en ny nettbutikk, men heller lagt det som en kategori på Get Inspired. Det virker åpenbart nå. I dag er Sportykids en kategori vi satser stort på fremover, men under Get Inspired.

Gjør det med lidenskap

I dag går Get Inspired så det suser, og Landevåg har solgt seg ned til 17,5 prosent og satser nå på nytt som gründer med et markedsføringsbyrå, et akademi for personlig utvikling og som investor – under paraplyen Do it with Passion. At 40-åringen nå kontrollerer verdier for til sammen cirka en kvart milliard kroner, som hun har bygget opp helt på egen hånd, er unikt for en ung kvinne i Norge. 

– Jeg hadde jobbet som investor i to år, og merket at det å sitte i styrer og gi råd – og håpe at andre gjennomfører – ikke var nok for meg. Jeg har fortsatt mye å gi og ønsker å være mer operativ. Jeg trives med å være på gulvet og drive prosjekter fremover.

Do it with Passion Academy ble dermed til.

– Jeg har alltid vært opptatt av å lære og utvikle meg. For å lykkes i jobb må man også ha det bra privat. Det handler om mental styrke, fysisk helse, søvn, trening og kosthold. Å bli kjent med egne verdier, finne sin lederstil og lære å håndtere motgang. I dag har jeg en god balanse mellom jobb, familie, fritid og egentid. Det er fullt mulig å få til, men det krever bevisste valg. Man må ta styringen i eget liv.

Forfatter: Get Inspired-gründer Silje Landevåg har skrevet boken Våge, vinne og vokse, som også har blitt et foredrag. Foto: Thomas Bjørnflaten

Landevåg håper akademiet skal være et fellesskap for dem som vil "våge, vinne og vokse", som for øvrig er tittelen på boken og foredraget hennes.

Konseptet er et månedsabonnement uten bindingstid, der medlemmene får tilgang til innhold i en portal med kurs, intervjuer, faglige innlegg og utfordringer. Akademiet ble lansert for et år siden, og teller i dag rundt 330 medlemmer. Målet er å nå 10.000 medlemmer innen 2028.

Det er ambisiøst, men jeg er ambisiøs.
Gründer og investor Silje Landevåg

– Det er ambisiøst, men jeg er ambisiøs. Når det gjelder fremtiden, har jeg gitt meg selv fem år som investor-trainee. Jeg har det bra, både med investeringene mine og i en ny gründerfase. Investor skal jeg være resten av livet.

Landevågs hovedfokus i nysatsingene er lønnsom vekst.

– I markedsføringsbyrået er målet minst fem prosent på bunnlinjen. Det samme gjelder for Academy, selv om jeg er usikker på om vi når målet i år. Jeg er villig til å investere mer nå for å sikre raskere vekst, for her har jeg tro på god skalering.

– Som å få nytt barn

Landevåg har foreløpig ingen ambisjon om å havne på listen over Kapitals 400 rikeste sammen med sine forretningsforbilder Petter Stordalen og Odd Reitan, men utelukker ikke at ambisjonsnivået kan endre seg.

Å starte noe nytt tar tid, og det er sjelden man blir rik umiddelbart.
Gründer Silje Landevåg

– Akkurat nå motiverer gründerreisen meg. Å starte noe nytt tar tid, og det er sjelden man blir rik umiddelbart. Ser jeg ti år frem i tid, tror jeg mitt hovedfokus vil være verdiskaping som investor. Jeg ser ikke for meg å starte et nytt selskap fra bunnen av igjen. Det er nesten som å få et nytt barn – en krevende, men givende prosess.

– Hva betyr penger for deg?

– Penger handler om frihet og muligheter. Det gir meg både personlig velvære og muligheten til å utvikle meg videre. For eksempel har jeg kjøpt leilighet i Marbella, noe som har økt livskvaliteten min betydelig. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting, og penger gir meg mulighet til å gjøre det. Samtidig sløser jeg ikke. Jeg sjekker fortsatt prisene på Rema 1000.

– Hva bruker du mest penger på?

– Definitivt reiser og gode restaurantopplevelser. Jeg kan også unne meg en fin veske eller en ny dress, men jeg gjør sjelden impulskjøp. Da vi for første gang hadde en million kroner i omsetning i Get Inspired, var jeg i New York. Da kjøpte jeg en Prada-veske jeg egentlig ikke hadde råd til, samt et glass champagne. Det var en milepæl verdt å feire.

Trønder: Get Inspired-gründer Silje Landevåg er født og oppvokst i Trondheim, hvor hun nå også satser på nytt som gründer og investor. Her fra Gamle Bybro på Bakklandet i Trondheim sentrum. Foto: Thomas Bjørnflaten

– Har du vurdert å flytte ut av Norge på grunn av skattetrykket?

– Nei, definitivt ikke. Jeg trives godt i Norge.

Landevåg mener imidlertid at det viktigste grepet politikerne kan ta for å skape flere arbeidsplasser i Norge, er å se på skattepolitikken.

– Vi må også fortsette å trekke frem forbilder. I Norge er det mer status å ha fri og fleksibilitet enn å jobbe hardt, og det må endres. Vi må vise frem ringvirkningene av å skape noe nytt.

I Norge er det mer status å ha fri og fleksibilitet enn å jobbe hardt, og det må endres. Vi må vise frem ringvirkningene av å skape noe nytt.
Get Inspired-gründer Silje Landevåg

– Hvor optimistisk er du på vegne av norsk næringsliv?

– Jeg er alltid optimistisk, men jeg håper på regjeringsskifte i år.

– Flere burde gå fra partneren sin

Landevåg har to døtre på ti og tretten år, som hun fikk i oppstarten av Get Inspired. Det bidro blant annet til at hun flyttet hjem fra Oslo til Trondheim for å få hjelp fra familien.

– Det var også økonomisk gunstig. Vi fant et kontor på 60 kvadratmeter for 7.000 kroner i måneden, mens i Oslo kunne vi knapt få en pult for den prisen. 

Alenemor: Get Inspired-gründer Silje Landevåg har de siste åtte årene vært alenemor for sine to døtre 50 prosent av tiden. Hun vil slå et slag for at familieliv og gründertilværelse fint kan kombineres. Foto: Thomas Bjørnflaten

– Hvordan har det vært å kombinere familieliv med å være gründer?

– Det har vært krevende, men jeg vet ikke om noe annet. Jeg prioriterer familie og nære venner, men utover det er jeg lite sosial. Jobben gir meg muligheten til å møte mange interessante mennesker, så jeg får dekket mye av det sosiale der. Du ser meg sjelden på byen i Trondheim, men en middag med gode venner takker jeg sjelden nei til.

De siste åtte årene har Landevåg, i tillegg til å gjøre stor suksess som gründer, også vært alenemamma for de to døtrene 50 prosent av tiden.

– Barnefaren og jeg gikk fra hverandre da den yngste var to år. Det var en tøff periode å bli 50 prosent alenemamma, men det var det riktige valget. I dag har vi et fantastisk samarbeid. Å ha ambisjoner og være gründer lar seg helt fint kombinere med familie. Det er viktig for meg å få frem.

Flere burde ha gått fra partneren sin. Hvis det er lov å si. Du må ha støtte fra de nærmeste.
Get Inspired-gründer Silje Landevåg

Men støtte fra dine nærmeste er nødvendig for å lykkes som gründer, tror Landevåg.

– Veldig mange er i dårlige relasjoner. Flere burde ha gått fra partneren sin. Hvis det er lov å si. Du må ha støtte fra de nærmeste. Hvis ikke blir det veldig tungt å lykkes.

– Slutt å ha dårlig samvittighet

Landevåg brenner for mer likestilling på hjemmebane.

– Verden trenger oss kvinner i næringslivet, men vi må skape balanse på hjemmebane. Å være gründer er en livsstil, og det passer ikke inn i de gamle, tradisjonelle kjønnsrollene. Derfor er likestilling hjemme helt avgjørende. Vi må også slutte å ha dårlig samvittighet for alt mulig, og ikke si ja til 100 ulike verv når vi er i den mest hektiske fasen av livet. Vi bidrar på andre måter, gjennom å skape arbeidsplasser og være en del av samfunnet. 

Verden trenger oss kvinner i næringslivet, men vi må skape balanse på hjemmebane.
Gründer Silje Landevåg

Landevåg mener kvinner må innse at “det er godt nok med en enkel middag innimellom, at huset ikke alltid trenger å være skinnende rent, og at vi ikke må overanstrenge oss på alle fronter”. 

– Kvinner skaper ofte unødvendige oppgaver for seg selv.

Foto: Thomas Bjørnflaten

Som kvinnelig gründer har Landevåg stort sett bare positive opplevelser.

– Jeg har kanskje vært heldig med dem jeg har møtt, men jeg har alltid fått støtte, muligheter og troverdighet. Jeg tar også rommet selv, melder meg på og tar plassen jeg mener jeg fortjener. Det er viktig å ikke vente på å bli sett, men selv rekke opp hånden og være aktiv. I media er det færre kvinnelige gründere å skrive om, så i den sammenhengen kan det være lettere å få oppmerksomhet som kvinne.

Jeg tar plassen jeg mener jeg fortjener. Det er viktig å ikke vente på å bli sett, men selv rekke opp hånden og være aktiv.
Get Inspired-gründer Silje Landevåg

En sjelden gang har Landevåg møtt holdninger som kunne ha satt henne ut, men som hun lar “prelle av seg”.

– Jeg var på en samling for investormiljøet i Trondheim for noen år siden, og en mann som hadde drukket litt for mye, kom bort til meg og spurte: “Investor, du? Skal ikke du holde deg til det du kan?” Da spurte jeg: "Hva er det jeg kan?" Selge treningsklær, mente han. Jeg valgte å bruke det som motivasjon: “Jeg skal ta med meg salgskunnskapene mine og bli rå som investor. Bare vent og se.”