<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Årets lekreste utemøbler

Utesesongen er i gang, vi er festklare og drømmer om en varm og solrik sesong. Etter fjorårets varmebølge er det fristende å oppgradere uteplassen med nye møbler for å få mest mulig ut av sommersesongen. Er du på jakt etter noe ekstra lekkert, er SixBondStreet.no stedet å sjekke ut.

Den største trenden i år er å flytte stuen ut. Vi åpner opp og lar uteplassen gli harmonisk sammen med resten av boligen. Har du en moderne stil inne kan du med fordel følge opp med en moderne stil utendørs. Det samme gjelder for det klassiske og lune interiøret. Vær trofast mot din personlige stil for å gi uteplassen din en unik og inspirerende look.Utemøblene alle vil misunne degSixBondStreet er kjent for sine tidløse og komfortable møbler til en overkommelig pris. Designet er stilfullt med god komfort som er laget for å tåle all slags vær. Møt sommeren med en av disse fire favorittene:FusionMontauk Fusion er årets nyhet! Dette tidløse designet er laget for å skape stuefølelsen ute. Møblene er robuste og stilige og minner om møblementet du har innendørs. Montauk Fusion er trukket i Sunbrella tekstiler som er tilgjengelig i tre delikate gråtoner.Ønsker du å bruke mindre tid på vedlikehold av utemøblene? Da kan du med fordel gå for Montauk Fusion!

Fusion kolleksjonen er håndlaget og har et nøye gjennomtenkt design. Møblene bygger på den nyeste trenden med å utvide sofagruppen og/eller spisegruppen utenfor hjemmets fire vegger og skaper et elegant og moderne uttrykk over uteplassen, sier Interiørdesigner Marie Røgler i SixBondStreet.
Zest riktig
Se mer fra Fusion kolleksjonen! Sunbrella tekstilerSunbrella tekstiler er de mest ettertraktede tekstilen på utemøbel-markedet. Som nevnt tidligere er SixBondStreets nyeste utemøbel kolleksjon Montauk Fusion trukket i Sunbrella tekstiler. Disse utemøblene vil både holde seg lenger og ikke minst spare deg for mye tid når det kommer til vedlikehold.Her er 5 gode grunner til å velge utemøbler som er trukket i Sunbrella merkede tekstiler:- Pustende materialer i rygg og sete- UV-beskyttet og dermed godt beskyttet mot solen- Vann- og smussavstøtende- Hurtigtørkende- Tekstilene er mugg resistenteLeanEr du glad i den klassiske rottingen, men på utkikk etter en ny og spennende vri? Montauk Lean er en lekker variant av de tidløse utemøblene, med et strammere og luftigere design.
Lean riktig
Dette er den nye, nettere varianten av de godt kjente, klassiske rottigmøblene, sier Røgler. - Vi ønsket å lage en luftigere og mer moderne variant som resulterte i Lean-kolleksjonen som passer godt til de fleste uteromClassicDenne modellen er som skapt for det nordiske klimaet. Disse utemøblene tåler all slags vær! Den klassiske kunstrotting-kolleksjonen Montauk Classic er robust med et tidløs design. Møblene gir en tilbakelent og meget komfortable sittekomfort. Møblene fra denne kolleksjonen vil gjøre uteplassen din både innbydende og bestandig.
montauk_classic_lounge_sbs
Røgler forteller at denne kolleksjonen er den mest allsidige som passer like godt hjemme som den gjør på fjell- eller sommerhytte. - Våre klassiske utemøbler i børstet kunstrotting har et tydelig tidløst preg.ModernDen utemøbel-kolleksjonen som er mest moderne hos SixBondStreet heter Montauk Modern. Disse møblene bærer et tydelig preg av modernisme og vil gi uteplassen din en stram og ikke minst stilren look. Har du en moderne bolig vil denne kolleksjonen passe godt hos deg.
Modern
De stramme aluminiumsmøblene vil skape et maskulint preg over uteplassen og understreker en moderne arkitektur, sier Røgler.Alle modellene fra SixBondStreet er designet for å gi best mulig sittekomfort. Du vil neppe angre, for her har du garantert mye uteglede i årene som kommer! Årets utemøbler 2019!

Annonsørinnhold