<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rekruttering i mål for Ultimovacs

Ultimovacs har fullført pasientrekrutteringen til fase to i en klinisk studie. – Vi går inn i en veldig spennende periode, sier toppsjefen.

Publisert 08:39 23. jan. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
VELDIG SPENNENDE PERIODE: Sier adm. direktør Carlos de Sousa i Ultimovacs. Foto: Ultimovacs

 

Ultimovacs har fullført pasientrekrutteringen i NIPU fase II klinisk studie av UV1 i mesoteliom, ifølge en melding mandag.

Topplinjedata fra studien med 118 pasienter, som gir randomiserte data om påvirkning av UV1 i kombinasjon med sjekkpunkthemmere ipilimumab og nivolumab som andrelinjebehandling for pasienter med ondartet pleura mesoteliom, forventes i første halvår 2023.

«Vi går inn i en veldig spennende periode for Ultimovacs når vi nærmer oss topplinjeavlesninger fra de to første av selskapets fem randomiserte fase II kliniske studier som undersøker UV1. Hvis positive, har disse resultatene potensial til å være transformative for behandling av kreftpasienter med et alvorlig udekket behov, og for Ultimovacs i vårt oppdrag å støtte disse pasientene», kommenterer adm. direktør Carlos de Sousa.

(TDN Direkt)