<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNB ser betydelig potensial i biotech-selskap

    Publisert 1. feb. 2023 kl. 12.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 160 ord

     

    Med de siste nyhetene for VB10.16 mener DNB Markets at Nykode Therapeutics vil kunne ta vaksinen til markedet selv i 2027. I lys av verdsettelsen av selskaper som Moderna og BioNTech ser meglerhuset betydelig potensial for Nykode og sliter med å finne selskapsspesifikke årsaker bak fjorårets svake aksjekursutvikling.

    Det skriver meglerhuset i en oppdatering onsdag.

    Selskapet planlegger å registrere om lag 100 pasienter i C-04-studien og avhengig av dataene, hvis de mottar akselerert godkjenning fra den amerikanske helsemyndigheten (FDA), kan Nykode ta vaksinen til markedet selv, tror DNB Markets.

    «Denne planen og C-02-dataene gjør at vi hever sannsynligheten for godkjenning (LOA) til 25 prosent, fra 20 prosent», skriver meglerhuset, som forventer at en foreløpig avlesning kan gjøres så tidlig som i fjerde kvartal 2024. 

    Dette vil ifølge meglerhuset være en stor potensiell katalysator, ettersom en positiv mellomavlesning vil bety at det er sannsynlig at VB10.16 vil nå markedet.

    DNB Markets gjentar en kjøpsanbefaling på Nykode Therapeutics med et kursmål på 102 kroner pr aksje.

    TDN Direkt