<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forsinkelse for Ultimovacs: – Positivt for pasientene

Publisert 25. apr. 2023 kl. 07.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord
FORSINKET: Carlos de Sousas Ultimovacs melder om forsinkelser. Foto: Ultimovacs

 

Ultimovacs venter nå å kommunisere topplinje PFS-data fra Initium fase II-studien av UV1 i ondartet melanom i andre halvår 2023, mot tidligere guiding om første halvår 2023. 

Initium fullførte innrullering av 156 pasienter i juni 2022. Sykdomsprogresjon tar lenger tid enn estimert, noe som er positivt for pasientene, og resultater vil bli offentliggjort etter at kreftprogresjon er bekreftet hos 70 pasienter, noe som ennå ikke har skjedd, opplyses det.

– Vi er oppmuntret av at sykdomsprogresjonen i Initium-studien er langsommere enn forventet sammenlignet med historiske data. Dette er positivt for pasientene, selv om vi ikke vet om UV1-relatert effekt er årsaken for denne forlengede tiden til forventet avlesning siden både Ultimovacs og forskerne fortsatt er blendet. Vi ser frem til å lære i hvilken grad UV1 kan ha bidratt til det kliniske resultatet for pasienter, sier adm. direktør Carlos de Sousa i Ultimovacs.

TDN Direkt