<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SoftOx reduserte underskuddet

Restrukturering og kostnadskutt preger regnskapet for første kvartal i år. SoftOx opplyser at selskapet har finansiell rullebane ut året.

Publisert 21. juni 2023 kl. 14.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
LA FREM TALL: SoftOx Solutions, her ved arbeidende styreleder Geir Hermod Almås. Foto: SoftOx Solutions

 

SoftOx Solutions fikk et driftsresultat på minus 2,4 millioner kroner i første kvartal 2023, mot et driftsresultat på minus 24,2 millioner kroner samme periode året før, fremkommer det av selskapets kvartalsrapport onsdag.

Omsetningen var 9,7 millioner kroner i første kvartal 2023, mot 1,0 millioner ett år tidligere.

Resultatet i første kvartal et preget av restrukturerings- og kostnadskuttprogrammet, skriver selskapet.

Selskapet har i kvartalet hentet 15,1 millioner kroner i egenkapital, i tillegg til å ha avtalt seks millioner kroner i forsinket betaling til nøkkelmedarbeidere. Selskapet stengte også Softox Danmark og signerte en avtale med kreditorer, og har nå en finansiell rullebane ut året, heter det i rapporten.

«Styret i selskapet er av oppfatning av at tiltakene er tilstrekkelig til å etablere en tilstrekkelig finansiering for selskapet», heter det i rapporten.

Selskapet vil oppdatere markedet når det har spesifikke nyheter rundt ny finansiering, som kan inneholde en bredere kapitalinnhenting, avhending av eiendeler eller endring i strategi.

(TDN Direkt)