<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nykode Therapeutics melder tirsdag morgen at den seneste studien av selskapets APC-rettede neoantigen-vaksine har vist en bredere og mer robust immunrespons på tvers av doser, sammenlignet med en ikke-målrettet vaksine. 

Ifølge selskapet viste studien også en «overlegen kontroll» på svulster, og at vaksinen førte til en dramatisk forbedret overlevelsesrate i en modell av mus med tykktarmkreft. 

Ifølge forskningsdirektør Agnete Fredriksen bekrefter funnene plattformens potensial:

«Våre nyeste data understreker ikke bare effektiviteten av den APC-målrettede tilnærmingen, men bekrefter også plattformens potensial på tvers av modaliteter for å betydelig forbedre behandlingslandskapet for kreft», kommenterer hun i meldingen.