<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milliardavtale for Scana-datter: – En game changer

PSW Technology skal vedlikeholde Mongstad-raffineriet. Det tjener de gode penger på. 

Publisert 25. jan. 2023 kl. 08.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 149 ord
AVTALE: PSW Groups industribygg på Mongstad. Avbildet: Oddbjørn Haukøy, adm. direktør i Scana.  Foto: Anders Horntvedt

   

Equinor har tildelt PSW Technology, som er eid av Scana, en treårig kontrakt for vedlikeholdstjenester til Mongstad-raffineriet. Kontrakten har en årlig verdi på rundt 200 millioner kroner.

Dersom alle opsjoner blir innfridd vil PSW ha oppdraget de neste ni årene. Da er totalverdien på rundt 1,8 milliarder kroner.

PSW skal levere vedlikeholdspersonell og prefabrikasjon til raffineriet. Hovedomfanget av arbeidet vil bli utført av PSW Technology, med store bidrag fra søsterselskapene PSW Power & Automation og PSW Solutions.

– Vi anser kontrakten som en stor tillitserklæring fra Equinor og ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer. For PSW er dette en game changer. Etter syv magre år i boreindustrien har PSW Technology sikret seg et viktig fundament for de kommende årene. Kontrakten dobler selskapets omsetning og gir bedriften et kjærkomment langsiktig perspektiv, sier adm. direktør Oddbjørn Haukøy i Scana.

Arbeidet starter allerede 1. februar og med full effekt fra 1. mai.