<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Han blir Carlsbergs nye toppsjef

Hentes fra ISS for sine strategiske og smarte økonomiske valg.

Publisert 17. mars 2023 kl. 14.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 136 ord
NY SJEF: Etter åtte år som adm.direktør, gir Cees ’t Hart seg i Carlsberg. Han går av med pensjon iløpet av tredje kvartal 2023. FOTO:NTB

Bryggerigiganten Carlsberg melder at Jacob Aarup-Andersen tar over som ny adm.direktør etter Cees ’t Hart, som går av med pensjon i løpet av tredje kvartal 2023, skriver Foodbev Media.

Siden 2020 har Aarup-Andersen vært adm.direktør i ISS og ifølge Carlsberg ledet han der en svært vellykket økonomisk snuoperasjon.

– Jeg er imponert over den vellykkede reisen som Carlsberg har hatt de siste årene. Cees og ledergruppen har skapt et sterkt fundament, både økonomisk og strategisk. Jeg ser frem til de kommende årene, sier Aarup-Andersen ifølge nettstedet.

Den russiske dagsavisen Vedomosti skrev ifølge Bloomberg onsdag at Carlsberg hadde inngått avtale om salg av sin russiske virksomhet til tyrkiske Anadolu Efes, noe en talsperson for det danske bryggeriet hevdet overfor Reuters ikke var korrekt.

Carlsberg er det bryggeriet i Vesten med størst eksponering mot Russland.