<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Avlyser ekstraordinær generalforsamling grunnet oppkjøpsinteresse

Hydrogenselskapet melder om interessenter og avlyser ekstraordinær generalforsamling.

Publisert 14. sep. 2023 kl. 12.36
Oppdatert 14. sep. 2023 klokken 13.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
POTENSIELT BUD: Aksjen stuper på børsen, her ved adm. direktør Jørn Kristian Lindtvedt. Andreas Klemsdal

 

Hydrogenselskapet Hyon avlyser den ekstraordinære generalforsamlingen som var planlagt avholdt i morgen da det har fått indikasjoner på interesse fra tredjeparter knyttet til potensielle transaksjoner. Det fremkommer av en børsmelding torsdag.

Selskapet melder at det har mottatt konkrete interesser fra tredjeparter. Transaksjonene er indikert å være strukturert som en omvendt oppkjøp og er ventet å være mer fordelaktig for nåværende aksjonærer enn en avvikling.

«Gjennom de foreslåtte transaksjonene vil Hyons kjernevirksomhet endres til markeder som ikke er relatert til nåværende virksomhet, og nåværende virksomhet og teknologi forventes å bli avviklet og/eller potensielt realisert for å maksimere aksjonærverdien», heter det i meldingen.

Det er hittil ukjent hvem som har vist interesse og hva den potensielle prisingen er.