<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Google-grunnlegger stevnet: Rettssak relatert til Epstein

Tidligere Disney-leder Michael Ovits og Google-grunnlegger Sergey Brin har begge blitt stevnet i en rettsak relatert til Jeffrey Epstein.

    Publisert 31. mars 2023 kl. 22.53
    Oppdatert 31. mars 2023 klokken 22.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 173 ord
    RETTSAK MOT JP MORGAN: I en rettsak mot JP Morgan relatert til Jeffrey Epstein har 4 milliardærer blitt stevnet Foto: Bloomberg

    I en rettssak mot JPMorgan Chase fra regjeringen på De amerikanske Jomfruøyer, relatert til sextrafficking utført av Jeffrey Epstein, har Google-grunnlegger Sergey Brin, tidligere Disney-leder Michael Ovitz og to andre milliardærer mottatt stevninger,  melder CNBC.

    Google-grunnlegger Sergey Brin, tidligere Disney-leder Michael Ovitz og to andre milliardærer skal motta stevninger

    I tillegg til Brin og Ovitz blir stevninger også sendt til Thomas Pritzker og Mort Zuckerman.

    Mort Zuckerman er en kanadisk-amerikansk medieeier, magasinredaktør og investor, mens Thomas Pritzker er en amerikansk milliardærarving og forretningsmann.

    Nyheten kommer tre dager etter at det ble rapportert at JPMorgan-sjef Jamie Dimon vil svare på spørsmål under ed i søksmålet, som hevder at banken ignorerte advarsler om Epstein i årevis og fortsatte å beholde ham som kunde.

    «JPMorgan Chase kunne ha hindret skade og traumer for ofrene for Jeffrey Epsteins grusomme overgrep, men i stedet valgte banken å se en annen vei i disse juridiske spørsmålene, samtidig som de fortsatte å bruke sitt bankforhold for å øke sin forretning med nye kunder introdusert av Epstein,» kom det frem tidligere i forrige uke i en pressemelding fra Jomfruøyene.