<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Inntektsvekst for BAHR

Advokatfirmaet BAHR fikk inntekter på over 1,1 milliarder kroner i fjor.

  Publisert 7. mai 2023 kl. 16.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 211 ord
  INNTEKTSVEKST: Ledende partner Thomas K. Svensen i BAHR så inntektene vokse i fjor. Foto: BAHR

  Forretningsadvokater har som regel nok å gjøre enten det er nedgangstider eller oppsving i økonomien, være seg bistand med restruktureringer eller oppkjøp, fusjoner og børsnoteringer.

  Selv om 2022 ble et turbulent år på børsen kan advokatene i Advokatfirmaet BAHR vise til økte inntekter i året som gikk.

  Ifølge åresregnskapet økte BAHR inntektene fra rett over milliarden i 2021 til 1,1 milliarder kroner i 2022.

  Det bidro til å løfte driftsresultatet fra 635 millioner kroner til 649 millioner i fjor.

  Posten for overskuddsandel stille interessenter, altså summen som går til partnerne i BAHR endte på 639 millioner kroner, opp fra 623 millioner året før.

  I årsberetningen skriver selskapet at etterspørselen etter høykvalitets forretningsjuridisk rådgivning normaliserte seg i fjor, men at markedet har vært preget av effekter av krigen i Ukraina, økende inflasjon og stigende renter.

  «Til tross for tilfredstillende aktivitet gjennom 2022, knytter det seg usikkerhet til hvordan etterspørselen vil utvikle seg fremover. Krigen i Ukraina, økt inflasjon og økte renter påvirker markedsnivået i økonomien og representerer en betydelig usikkerhet for markedet virksomheten opererer i», skriver BAHR.

  Videre skriver det at selskapet er godt posisjonert og rustet til å håndtere høyere volatilitet og større usikkerhet, og at virksomhetens økonomiske situasjon er robust.

  Advokatfirmaet BAHR

   

  (Mill. kr)20222021
  Driftsinntekter1.1311.036
  Driftsresultat649635
  Resultat før skatt1314
  Resultat etter skatt1011