<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Saksøker Sotheby’s etter påstått milliardbedrageri

Et knippe ekstremt verdifulle kunstverk signert noen av historiens største mestere står i sentrum for søksmålet den russiske forretningsmannen Dimitrij Rybolovlev har anlagt mot det velrenommerte auksjonshuset Sotheby’s.

    Publisert 22. jan. 2024 kl. 13.28
    Oppdatert 23. jan. 2024 klokken 13.22
    Lesetid: 6 minutter
    Artikkellengde er 1283 ord
    Spektakulær samling: Man finner blant annet verker av Paul Gauguin, Auguste Rodin, Amedeo Modigliani, Henri Matisse og en rekke andre i samlingen til Dimitrij Rybolovlev. Her poserer forretningsmannen foran to malerier signert Pablo Picasso. Foto: Patrick Kovarik/APF/NTB