<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Revisorer, rådgivere og revestreker: Flere rådgivere bidro i prosessen som medførte at verdien av Ecoteq Energy skjøt i været. Her tidligere administrerende direktør og nåværende PR-topp Harald Sætvedt (øverst t.v.), partner og advokat Lars Tormodsgard i Sands (nederst t.v.) samt de to statsautoriserte revisorene Trond Bjerge og Simen Weiby i KWC. Foto: Kapital/CorpCann/Sands/KWC

Blåste opp milliardverdier i norsk gråmarkedsselskap

Norske revisorer, advokater og rådgivere har bidratt til å pumpe opp verdien av et nærmest verdiløst gråmarkedsselskap til flere milliarder kroner. Aksjene har havnet i hendene til kriminelle med bånd til et hvitvaskingsnettverk og den beryktede Foxtrot-ligaen. Nå er en av hovedaksjonærene som sunket i jorden.

Publisert 8. feb. 2024 kl. 05.53
Oppdatert 10. feb. 2024 klokken 08.46
Lesetid: 20 minutter
Artikkellengde er 4773 ord