<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Økokrim-sjefen: – Vi er bekymret

– Bistand til kriminalitet er straffbar medvirkning, og det er særlig alvorlig når den bistanden utøves av profesjonelle aktører. Det sier Økokrim-sjef Pål K. Lønseth etter Kapitals avsløringer om samrøren mellom norske revisorer, rådgivere og kriminelle.

    Publisert 9. feb. 2024 kl. 13.21
    Oppdatert 12. feb. 2024 klokken 10.19
    Lesetid: 6 minutter
    Artikkellengde er 1462 ord
    Advarer: – Tilgang eller evne til å påvirke profesjonelle aktører er ofte en forutsetning for at enkelte typer kriminalitet lykkes og ikke avdekkes av politi og kontrolletater, sier Økokrim-sjef Pål K. Lønseth etter Kapitals avsløringer. Foto: Ole Berg-Rusten/NTB