<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Særlig alvorlig: – Bistand til kriminalitet er straffbar medvirkning, og det er særlig alvorlig når den bistanden utøves av profesjonelle aktører, uttalte Økokrim-sjef Pål K. Lønseth på generelt grunnlag til Kapital kort tid etter avsløringene om samrøren mellom profesjonelle og kriminelle. Foto: Heiko Junge/NTB

– Det som har skjedd i Norge i denne saken, er enda verre enn det som fremkommer i Den sorte svane

Både Finanstilsynet og Tilsynsrådet for advokatvirksomhet har tatt affære etter Kapitals avsløringer om hvordan norske revisorer, rådgivere og advokater har bistått kriminelle med å blåse opp verdien av et aksjeselskap til 2,6 milliarder kroner.

Category iconJus
    Publisert 28. juniOppdatert 3. juli
    Lesetid: 11 minutter