<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Finn Magnus Torall
Gründer og styreleder i Milrab
Født1986
BostedOslo
UtdannelseSiviløkonom fra NHH.
BransjeHandel

Roller i norsk næringsliv

Administrerende direktør

Styrets leder

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023
Informasjon
Født1986
BostedOslo
UtdannelseSiviløkonom fra NHH.
BransjeHandel

Roller i norsk næringsliv

Administrerende direktør

Styrets leder

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023

Med en eventyrlig vekst i 2020 har Torall hatt tidenes gjennombrudd med bedriften han grunnla i militæret. Omsetningen økte med nesten 500 prosent til 832 millioner kroner, mens resultat før skatt endte på nærmere 230 millioner kroner.

Gjennom Milrabs tilstedeværelse i Øst-Asia over 15 år fikk de sikret levering av munnbind og smittevernprodukter til norske myndigheter da pandemien sto på som verst i fjor. Det har bidratt til at Milrab nå er leverandør til det store offentlige foretaket, Helse Sør-Øst. Like imponerende er det at Milrab ikke har hatt røde tall siden oppstarten i 2011. Torall er utdannet siviløkonom ved NHH.

Omsetningsras for XXL-konkurrent

Nordmenn bruker mer penger på fest og moro, samtidig som inflasjon og strømpriser spiser av lommeboka. – Markedet er kjempetøft, sier Milrab-gründer Finn Magnus Torall.

Gründer traff blink med smittevernsutstyr

Nettbutikken Milrab, som ble startet av Finn Magnus Torall i 2011, traff blink med både smittevern- og turutstyr da coronapandemien kom. Det har gitt ellevill omsetningsvekst, og gründeren har kunnet unne seg et svært solid utbytte.

Superår på smittevern og friluftsutstyr

Salg av smittevernsutstyr og friluftsutstyr bidro til rekord på alle plan for den norske nettbutikken Milrab i fjor. Selskapets gründer kunne glede seg over et utbytte på 84 millioner kroner.