<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Aleksander Leonard Larsen
Medgründer og COO i Sky Mavis
Foto: Margrethe Hegnar
Født1986
Bosted
Utdannelse
BransjeNæringsliv

Roller i norsk næringsliv

Administrerende direktør

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023
Foto: Margrethe Hegnar
Informasjon
Født1986
Bosted
Utdannelse
BransjeNæringsliv

Roller i norsk næringsliv

Administrerende direktør

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023

Den unge tromsøværingen har vært sterkt delaktig i å bygge verdens største “play to earn”-plattform, verdt 25 milliarder kroner. Larsen har i en alder av 36 år gjort stor suksess ved å anvende blokkjedeteknologi i utvikling av videospill og digital infrastruktur, og han føk rett inn på Kapitals liste over Norges 400 rikeste i år med en estimert formue på 1,3 milliarder kroner. Mesteparten av formuen er bundet i spill- og kryptoselskapet Sky Mavis, hvor han eier 4,7 prosent. Han er utdannet innen økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI.

– Kronesalget bør stoppe umiddelbart

– Det må sterkere lut til for å gjøre kronen mer attraktiv internasjonalt, sier Aleksander Leonard Larsen fra gaming- og kryptovalutaselskapet Sky Mavis.

– Vi kunne hatt mer fokus på sikkerhet

– For å bli størst må man gjøre noen trade offs, innrømmer Aleksander Leonard Larsen. Han er sentral i kryptotyveriet der verdier for 5 milliarder kroner er vekk.

Slik skapte han milliardsuksessen

Kryptospillselskapet til Aleksander Leonard Larsen er verdsatt til 25 milliarder. Nå lanseres det neste videospillet – og målet er 100 millioner brukere.