<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Annette Lund
Daglig leder i Promenaden Eiendom
Foto: LinkedIn
Født1984
Bosted
Utdannelse
BransjeHandel

Roller i norsk næringsliv

Administrerende direktør

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023
Foto: LinkedIn
Informasjon
Født1984
Bosted
Utdannelse
BransjeHandel

Roller i norsk næringsliv

Administrerende direktør

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023

I over ti år har Lund jobbet for Promenaden Management, først som juridisk direktør, deretter som kommersiell direktør før hun tok over rollen som daglig leder i 2019. Promenaden forvalter og utvikler shoppingområder sentralt i Oslo, og har fokus på eksklusive shoppingkonsepter som blant annet motemagasinet Eger. 38-åringen har tidligere jobbet i Wikborg, Rein & Co, samt vært trainee i Holland & Knight. Lund har en master i jus fra Universitetet i Oslo. Hun trekkes frem av Finans Norge som en stjerne i bransjen.

Kontorleie: – Stor bevegelse inn mot sentrum

IT-konsulentselskapet Consid vokser og er nå på jakt etter 10–15 nye kontorer over hele Norge. – Vi skal ha den beste beliggenheten på alle stedene, sier sjefen. – Stor bevegelse inn mot sentrum, forklarer Akershus Eiendom.

– Vi går mot rekord

Salg av luksusvarer og eksklusiv mote går så det griner for Steen & Strøm. Varemagasinet i Oslo sentrum melder om rekordhøy julehandel i år.

Sterk vekst for luksusbutikker

– Den bransjen som har klart seg best under pandemien er luksusbransjen, hevder sjefen for Promenaden Management. Hun melder om tosifret vekst.