<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Publisert 1. sep. 2019 kl. 12.45
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 275 ord
Trygve Hegnar. Foto: Ivan Kverme

Ny satsing for Finansavisen

Endringer skjer raskt i medieverdenen, men i Hegnar Media tenker vi oss godt om.

Kapital kom i 1971, papiravisen Finansavisen i 1992 og den finansielle nettavisen Hegnar.no (tidligere HegnarOnline) i 1996.

Alle publikasjonene har vært lønnsomme og morsomme å arbeide med.

Papiravisen består, men alt innholdet på papir blir publisert på nett hver dag

Nå tar Hegnar Media et stort sprang (kanskje vår største satsing noensinne) ved at vi slår sammen Hegnar.no og Finansavisen til en publikasjon som heter Finansavisen no.

Bak dette journalistiske produktet står 45 journalister. En stor stab i norsk presse.

Alt leserne tidligere fant på Hegnar.no, vil nå finnes under Finansavisen.no.

Papiravisen består, men alt innholdet på papir blir publisert på nett hver dag, med den viktige begrensning at papiravisens stoff (som aldri har vært bedre) blir liggende bak en betalingsmur.

Finansavisens leder blir publisert på nettet hver dag etter klokken 21, også bak en betalingsmur. Alle dagens papir- og digitalabonnenter blir automatisk abonnenter på Finansavisen.no, og alle nye abonnenter får abonnement både på papir og nettutgave til samme pris (én pris).

Finansavisen.no vil løpende, over hele døgnet, publisere alt nytt innen finans og økonomi, og bak betalingsmuren kommer det stoffet leserne er vant til å finne (og lese) i papiravisen.

Det er en stor satsing og det har krevd store tekniske endringer. Men det er journalistenes kunnskaper som er avgjørende. Vi skriver for et krevende publikum. Lesere med god utdannelse, gode stillinger og høye inntekter. Og konkurransen er hard. Noe vi bare blir stimulert av.

På fagsproget er vi nå «plattformuavhengige», det vil si at leserne finner Finansavisen på papir, nett, e-avis, nyhetsbrev, podcast, Google Home, Instagram, Facebook og enda mer.

Vi lover å levere – på Finansavisen.no, allerede fra i dag.