<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Publisert 6. sep. 2022 kl. 20.00
Oppdatert 8. sep. 2022 klokken 09.09
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 389 ord
Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise. Foto: NTB

TV 2 betaler Durek Verrett

Dette var Trygve Hegnars leder onsdag 7. september 2022.

At prinsesse Märtha Louise (50) tjente penger, gjennom den såkalte «Engleskolen» på å lære bort hvordan man kan snakke med avdøde besteforeldre og hester, er så tåpelig at de fleste bare trakk på smilebåndet. Et grovt brudd på markedsføringsloven var det uansett (Märtha Louise kunne ikke levere).

Derfor er det bare trist når Märtha Louise er forlovet med en, sjaman Durek Verrett (47), som er mye verre. En sjarlatan og bedrager.

Durek Verrett hevder nemlig, og tjener penger på, livsfarlig kvakksalveri og påstått helbredelse av sykdommer.

Det siste er at han påberoper seg å kunne rense kvinners vagina hvis de har hatt mange sexpartnere, og at han kan forbedre sexlivene våre. Vi kan lære å være soul sexual, hva nå det betyr.

Deres kommende svigersønn er en bedrager og (i beste fall) en dust

Samtidig forteller han at man kan bli kvitt coronasykdom hvis man kjøper en medaljong til 2.000 kroner (på hans hjemmeside). Det er bedrageri, men overgås av hans tidligere uttalelser om at han kan kurere kreft ved å gjenopprette blodbalansen ved leukemi og at kreft skyldes negative tanker.

Märtha Louise har beholdt prinsessetittelen, men vil ikke lenger bruke den i kommersielle sammenhenger. Det hjelper ikke, for Durek Verretts (kong Harald sier bevisst eller ubevisst Verekk) kvakksalveri er en hån mot kong Harald og dronning Sonja. Deres kommende svigersønn er en bedrager og (i beste fall) en dust.

Kongefamilien eller kongehuset. Det blir det samme.

På denne bakgrunn er det oppsiktsvekkende at TV 2, ifølge VG, har betalt Märtha Louise og Durek Verrett honorar for å stille opp i et internseminar om hvordan de opplever norsk presse, og for å stille opp i et intervju i TV 2. Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, sier at de betalte for seminardeltagelsen og ikke for intervjuet. «Dette betales fra et seminarbudsjett, ikke fra redaksjonelle innholdsbudsjetter». Humbug det også.

Hvor mye fikk Märtha Louise og Durek Verrett for å stille opp for TV 2? Det vil vi gjerne vite. «Det gjør oss til å bli bedre journalister» sier nyhetsredaktøren til VG.

Sannsynligvis like imponerende og overbevisende som å rense kvinners vagina for seksuelle fotavtrykk.

Norske journalister har lite å lære av kongelige som tror blikkbokser til 2.000 kroner helbreder corona, og vi skal ikke betale for å høre på dem. Märtha Louise og Durek Verrett har sagt nok.

Hvor mye fikk de?