<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Norsk regntøy som ikke er regntøy lanseres i Europa
De to østlendingene fikk bergensværet rett i fleisen og ønsket et alternativ til allværsjakken. Da tok de skjeen i egne hender og har nå 100 utsalgssteder med klær fra BRGN i Europa.
– Du kan definitivt tape alle pengene på å kjøpe unoterte aksjer hos oss
Dealflow har hentet over en halv milliard kroner på fire år. Penger som er øremerket skyhøy risiko.
Gründer skal leve av elektriske båter med toppfart på to knop
Den tidligere piloten ville egentlig vært en fugl, men kom seg ned på bakken, ut i vannet og ble gründer av elektriske badstubåter hun skal ta med videre ut i verden.
Ny aktør skal gi Finn.no konkurranse på boligannonsering
– Nå er markedet modent for å prøve noe nytt, sier Bolink-gründer Marius Owesen. Han tar opp kampen om boligannonsering på Finn.no.
Lege: – Helsevesenet er fullt av løsninger vi ikke vet om fungerer
Et omfattende problem i helsevesenet er at ingen vet nøyaktig hvilke hjelpemidler som virker. Det skal gründer og lege Ida Susanna Fattah finne en kur mot.
Finanskjendiser satser på norsk edtech
House of Math-gründeren gikk digitalt og fikk brukere i alle verdens land på 100 dager og har nå 1,4 millioner registrerte brukere. På aksjonærlisten står folk som kan regne, som Arne Blystad, Pål Hveem, Ola Mæle og Svein Støle.
Du må flytte - de tjener penger
Seriegründer Nathaniel Ayeh brukte knappe fem måneder på å ekspandere nasjonalt med sitt siste selskap. – Det er mulig fordi dette ikke handler om flyttevask og transport, men optimal teknologi.