<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
17.000 nordmenn har kjøpt omstridt brille
Spesielt unge menn hiver seg på farsotten med blålysbriller. Det har gitt Vivvoe-gründerne blod på tann. Nå satser de videre med vanlige briller også.
Når Europa elektrifiseres, renner pengene inn for norsk ektepar
Panelovner behøver ikke være beige, stygge og ha begrenset effekt. Ekteparet Bryn-Haugland har tenkt nytt, og solgte ovner for nesten 200 millioner kroner i fjor.
– Driver du et reklamebyrå, bør du være lønnsom fra dag én
Herman Mueller Stormyr var godt forberedt på at gründerlivet er vondt. Å mislykkes var ikke et alternativ.
Her er flyplassens største smittebomber
Faren tok datteren med på en gründerkonkurranse. De vant. Ideen var å desinfisere fiskekar. Nå står alle flyplassers største smittebomber for tur: plastbakkene i sikkerhetskontrollen.
Nå skal heltidsgamere ut i arbeidslivet
Det er et skrikende behov for folk med IT-kompetanse, men den finnes blant annet hos gamere og selvlærte programmerere som nå holdes utenfor arbeidslivet. Det skal en gründer fra Halden gjøre noe med.
Fersk gründer har fått Equinor, Statkraft og Porterbuddy på kundelisten
For å redusere risikoen for å kjøpe katta i sekken, strømmer blant andre venturefond og PE-selskaper til Simula Consulting-gründeren.
Vil hjelpe deg med å flippe boligen
– Vårt mål er å gjøre oppussing av overflater så rimelig, effektivt og enkelt at du velger å sette bort jobben til oss, sier Flip Oppussing-gründer Håkon Kavli