<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Supertraderen: – Jeg har et triks jeg egentlig ikke vil fortelle om
Svend Egil Larsen ble så stresset av tradingen at han fikk høyt blodtrykk og måtte begynne på medisiner. – Nå driter jeg i jaget etter å bli verdens rikeste.
Har tjent 100 mill. på to år i ukjent bransje
– Vi driver i en bransje folk ikke tenker på, sier Nina Lauritzen. Men den betaler godt og sørger for at familiebedriften har tjent 100 millioner kroner de to siste årene.
– Aksjen har en rabatt på mellom 85 og 90 prosent
Stian Rustad hører lydbøker på speed, leste alle topphemmelige dokumenter da han jobbet for Nato og gnir seg i hendene over kurskollapsen i selskapet han har børsnotert to ganger.
Dørvakten som bygget eiendoms- og restaurantimperium
– En oppdragelse som gikk ut på at jeg skulle bli foreldreløs som tenåring var jo intens, sier Simon Simonnæs, dørvakten som ble eiendoms- og restaurantkonge.
Sveitser med milliardfunn i norske fjell
Hans første kjæreste var norsk. Men dette funnet er mye større. Sveitseren Michael Wurmser har gått i dybden i en fjellformasjon i Rogaland, og mener han sitter på verdens største fosfatreserve – verdt flere hundre milliarder kroner.
Vaskeriet har 10.000 kunder og tjent 200 mill. siden 2014
Over 20 oppkjøp og 10.000 kunder. Et vaskeri i Ski har tjent 200 millioner kroner siden 2014, og har bygget opp en eiendomsportefølje verdt en halv milliard.
KDI-sjefen: – Den siste tiden har vært magisk
Da han hoppet i vannet fra en klippe endte det med en skulder ute av ledd. Shane McArdle håper på en bedre landing når Kongsberg Digital skal satse mot børs.