<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
IMPONERENDE KUNDEBASE: Espen Gylvik fikk interesse for Cyviz da han så at kundene til det lille, norske techselskapet blant annet var Accenture, Chevron, det amerikanske forsvaret og Standard Chartered Bank. Foto: Eivind Yggeseth

– Jeg mener fortsatt at vi er en mange-mangedoblingskandidat

At en korpsspillende, rocka langrennsløper med hovedfag i psykologi skulle bli sjef i et børsnotert selskap hadde gitt skyhøye odds i Halden.

Publisert 26. aug. 2022 kl. 21.10
Lesetid: 7 minutter
Artikkellengde er 1725 ord

 

– Jeg har funnet ut at jeg faktisk liker slanger, fritert edderkopp og hvit maureggsuppe, sier Espen Gylvik og lurer inn en porsjon General under leppen. Uttalelsen henspeiler til uendelig mange reisedøgn i hans fortid som toppleder i internasjonale IT-selskaper med en rekke eksotiske middager.