<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
HAR FORSLAG TIL ÅRETS NYORD: Lunar-sjef Eilin Schjetne ønsker at oppstarter skal bli årets nyord. – De fleste ord som brukes om oppstartsvirksomheter er låneord. Gründer er tysk, entreprenør er fransk og startup er engelsk. Språkrådet synes oppstarter er et godt alternativ. Foto: Morten Brakestad

– Det var røyking, vodka på bordet og strippeklubber

Hun var på rektors kontor hver dag og var en etablert pubgjest allerede som 17-åring. Som markedssjef i Tandberg fikk Eilin Schjetne beskjed om at arbeidsdagen var over hver gang herrene skulle på strippeklubb.

Publisert 16. sep. 2022 kl. 19.08
Oppdatert 19. sep. 2022 klokken 16.38
Lesetid: 8 minutter
Artikkellengde er 1785 ord

– Vi er ikke her for å være bank, sier banksjef Eilin Schjetne i digitalbanken Lunar og fortsetter:

– Vi er et teknologiselskap med banklisens.

På samme måte som de færreste var interessert i den usynlige strømmen før Tibber kom på markedet og gjorde folk interessert i strømpriser, skal Schjetne og hennes kolleger i Lunar gjøre det samme med banktjenester.