<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
NYOPPUSSET: Spiseriet holder til i moderne lokaler på Oslo Golfklubb. Fra uteserveringen har man god utsikt over golfbanen. Foto: Iván Kverme

Lunsjguiden: God servering på hull nitten

1 av 3 golfere gjør en eller annen form for business på golfbanen. Det gir en utmerket mulighet for å ta relasjonen ett hakk videre på restauranten etterpå.

Publisert 16. sep. 2022 kl. 18.00
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 864 ord

Det er ikke lett å gjøre business når du spiller fotball eller undervannsrugby. På en golfbane er det derimot langt enklere. Bortsett fra at det ikke skal veksles et ord under selve golfslagene, er det mange timer å bli kjent på. I snitt tar en 18-hullsrunde rundt fire timer å fullføre.