+ merCRISPY: Den ene forretten besto av kylling med majones og trøffel på toppen. Foto: Iván KvermeLukkOslos nyeste pastarestaurantNyåpnede Null Null byr på hjemmelaget pasta og gode ideer, men har litt å gå på når det gjelder smak, service og totalopplevelse.ReportasjeTil kategorisidenDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedinSend på epostKopier lenkenDelVis artiklerLong & ShortSend epostDenne artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenterPublisert 28. okt. 2022 kl. 18.37Lesetid: 4 minutterArtikkellengde er 751 ord
ReportasjeTil kategorisidenDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedinSend på epostKopier lenkenDelVis artiklerLong & ShortSend epostDenne artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenterPublisert 28. okt. 2022 kl. 18.37Lesetid: 4 minutterArtikkellengde er 751 ord
restaurantbransjenrestaurantanmeldelsenull nulllunsjguidenserveringsbransjenPremiumLørdagReportasjeLunsjguiden