<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
En ny vår for Komplett?
Komplett har hatt emisjonsspøkelse hengende over seg, samtidig som lommeboken til Ola og Kari Nordmann er blitt trangere. Nå har heldigvis netthandelsaktøren kvittet seg med et av problemene.
Wilson Ship er en stor fisk i liten dam
Den svake utviklingen for de globale bulkrederiene har ikke vist seg i nisjemarkedet for kortdistanse bulktransport som Wilson Ship jobber i.
Kan bli den store vinneren i tech igjen
Med ny storeier starter Kahoot med blanke ark. Når tech-sektoren først snur, vil quizelskapet trolig være den første aksjen som stikker av gårde.
Går dette bra, svømmer vi over havnebassenget
Halve meglerstanden jobber med å skaffe kapital til Flyr. Klarer de å hente penger til 30 øre pr. aksje legger vi på svøm fra Aker Brygge til Akershus Festning.
– Vi ser klare tegn til langsiktig og sterk vekst
Pandemien ga et løft i salget av utstyr til medisinske våpen for Kitron. Krigen i Ukraina kan gi et mer langsiktig løft for salget av våpensystemer.
Spår oppside i norsk utbyttemaskin
Balansen mellom innstrammende sentralbanker og kinesiske stimulansepakker er avgjørende for utsiktene innen jernmalm og Rana Gruber.
Verdi for pengene
Feltutbyggingssrushet som kommer vil gi press på næringslivet. Ett oljeselskaps kostnadsoverskridelse er et annet selskaps inntekt. SR-Bank hjelper alle.