+ merUFORKLARLIG VENTING: At det skulle ta så lang tid å få servert noe som helst, fikk Lunsjguiden aldri noen forklaring på. Eivind YggesethLukkLunsjguiden: Trist som faenÅ vente 59 minutter på en rett som kunne vært laget på et skolekjøkken eller gatekjøkken er bare trist.Mat og drikkeTil kategorisidenDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedinSend på epostKopier lenkenDelVis artiklerLong & ShortSend epostDenne artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenterPublisert 10. mars 2023 kl. 19.02Oppdatert 21. mars 2023 klokken 12.56Lesetid: 4 minutterArtikkellengde er 919 ord
Mat og drikkeTil kategorisidenDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedinSend på epostKopier lenkenDelVis artiklerLong & ShortSend epostDenne artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenterPublisert 10. mars 2023 kl. 19.02Oppdatert 21. mars 2023 klokken 12.56Lesetid: 4 minutterArtikkellengde er 919 ord