+ merSVIN: Store deler av menyen til Den Glade Gris består, ikke overraskende, av svinekjøtt. Foto: Thomas BjørnflatenLukkHer har kjøttet vært på grillen i fem timerDen glade gris i Oslo sentrum handler om én ting. Nemlig svinekjøtt – i store porsjoner.Mat og drikkeTil kategorisidenDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedinSend på epostKopier lenkenDelVis artiklerLong & ShortSend epostDenne artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenterPublisert 17. mars 2023 kl. 18.07Lesetid: 4 minutterArtikkellengde er 992 ord
Mat og drikkeTil kategorisidenDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedinSend på epostKopier lenkenDelVis artiklerLong & ShortSend epostDenne artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenterPublisert 17. mars 2023 kl. 18.07Lesetid: 4 minutterArtikkellengde er 992 ord