<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har omsatt for 13 millioner på tre måneder i «konkurslokale»

Nyåpnede Yokoso har fått en pangstart på tilværelsen på Aker Brygge. Nå skal den japanske restauranten overvinne alle odds i lokalet som har sett tre konkurser på tre år.

Publisert 17. juli 2023
Oppdatert 18. juli 2023
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 704 ord
Article lead
lead
BEDRE START ENN VENTET: Eierne og lederne i Mat & Drikke-gruppen, brødrene Joppe Gjelseth (t.v.) og Markus Gjelseth, er tilfreds med Yokosos første måneder. Foto: Mat & Drikke
BEDRE START ENN VENTET: Eierne og lederne i Mat & Drikke-gruppen, brødrene Joppe Gjelseth (t.v.) og Markus Gjelseth, er tilfreds med Yokosos første måneder. Foto: Mat & Drikke