<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Peppes pizza doblet resultatet

Peppes pizza rapporterte en betydelig økning i resultatene for regnskapsåret 2023.

Publisert 27. mai
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 180 ord
Peppes pizza leverer sterke resultater for fjoråret. Foto: NTB

Den Jordanes eide pizzakjeden oppnådde et resultat før skatt på over 40 millioner, mot omtrent 20 millioner kroner året før.

Driftsdirektør Håvar Hansen i Peppes pizza uttrykker tilfredshet over selskapets suksess.

– Peppes er en solid merkevare med fantastisk gode spiseopplevelser som leverer godt i dagens marked. Vi er fornøyde med utviklingen i 2023, sier Hansen til E24. 

E24 omtalte saken først.

Peppes Pizza har også opplevd vekst i salgsinntektene, som nådde 446 millioner kroner i 2023 sammenlignet med 432 millioner året før. Den totale inntekten steg til 521,9 millioner kroner i 2023 fra 507,7 millioner i 2022.

Peppes pizza børsnotering i vasken

Jordanes eier merkevarer i Norge som Peppes Pizza, Synnøve Finden og Starbucks. I fjor annonserte Jordanes at det hadde planer om å gjøre en børsnotering i løpet av 2023. Planene gikk i vasken, men nylig prøvde Peppes-eieren på nytt. 

Målet var å hente 1,5 milliarder kroner i ny kapital til en prising på mellom 1,6 og 1,9 milliarder kroner før penger. Jordanes børsmeldte først at emisjonen var overtegnet nederst i intervallet, men fredag i forrige uke kom kontrabeskjeden om at børsnoteringen avlyses.