<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her samles de norske milliardærarvingene

Flere norske arvinger dukket opp på den røde løperen under den stjernespekkede filmfestivalen i Cannes. 

Publisert 25. mai 2023 kl. 13.19
Oppdatert 25. mai 2023 klokken 13.42
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 475 ord
SPETALEN: Milliardærarving Jenny Stray Spetalen var å se under festivalen i Cannes. Foto: Jeremy Moeller/Getty Images

Filmfestivalen i Cannes er i full gang og den ene nordmannen etter den andre har briljert på den røde løperen. 

Sammen med store store internasjonale navn som Tom Hanks, Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence, Steve Carell og  Robert De Niro har de vist seg frem i glamorøse antrekk. 

Datter at investor Øystein Stray Spetalen, Jenny Stray Spetalen (20), har den siste uken vært avbildet på flere filmpremierer på festivalen, som finner sted ved den franske Riviera.

RØD LØPER: Spetalen-datter Jenny Stray Spetalen. Foto: NTB

Spetalen stod i 2021 oppført med 31,4 millioner i ligningsformue. Hun fikk i likhet med sin søster, Sophie Stray Spetalen, en vestkantbygård av pappa Spetalen i fjor.

Ifølge Kapital hadde Øystein Stray Spetalen en formue på 6 milliarder kroner i 2022, en økning på hele 33 prosent fra året før, som følge av suksess med investeringer i aksjer og eiendom gjennom selskapet Ferncliff Holding.

Witzøe dukket opp

NORGES RIKESTE: Witzøe har den siste tiden vært mye å se på den rød løperen i utlandet. Skjermdump: Instagram / guswitzoe

Salmar-arving Gustav Magnar Witzøe (30) var også å se på den røde løperen i Cannes. Witzøe er Norges rikeste mann, med sine enorme 1,2 milliarder kroner i inntekt i 2021.

Kapital anslår formuen til Witzøe-familien til svimlende 50,6 milliarder kroner.

Witzøe dukket tidligere i mai opp på Met-gallaen, som anses som et av de mest prestisjetunge og glamorøse motebegivenhetene som arrangeres årlig. 

For å få delta må man få invitasjon fra Vogue-redaktøren Anna Wintour og teamet hennes, noe det er uklart hvordan Witzøe sikret seg. 

Norsk supermodell

Den norske supermodellen, Frida Aasen (28), har også vært å se på den røde løperen. Aasen ble oppdaget på et kjøpesenter som 14-åring og har blitt en av norges mest anerkjente modeller internasjonalt. Hun er best kjent for å ha gått på catwalken under Victoria's Secrets moteshow. 

Frida Aasen avbildet på filmpremieren av «La Passion de Dodin Bouffant» onsdag kveld. Foto: NTB

Aasen er gift med den italienske yacht-gründeren Tommy Chiabra, som står bak selskapet Royal Yacht Brokers.